מבחן TOEFL

fsdfwer43e

New member
מבחן TOEFL

היי,

לא קשור ישירות - אבל יש דרך אולי לקבל את התוצאות מהר מהרגיל שזה שבועיים? לא מצאתי כלום באתר שלהם..

אני צריך להוכיח ללימודים English Proficency והאם לא מסכימים לקבל GMAT או משהו מישראל..יש אולי הצעות?

תודה

Philip Jr

New member
לא ממש..

את תהליך הבדיקה אי אפשר לזרז, ואכן מבחנים כמו GMAT ו - GRE לא נחשבים להוכחת רמת אנגלית. צריך פשוט להיבחן כמה שיותר מהר, ולהתנצל מראש אם התוצאות יגיעו מאוחר מהדדליין.

fsdfwer43e

New member
הבעיה שהאמריקאים ראש בקיר

אם ההתנצלות אפשר לדחוף יפה יפה לתחת לא איכפת להם מזה

הם לא מתחשבים בכלום

מה עושים? :(

Philip Jr

New member
אל תטיל את האשם על האמריקאים..

אתה אשם בכך שלא בדקת מראש מה תנאי הקבלה, ושצריך להיבחן ב - TOEFL כדי להוכיח רמת אנגלית. עכשיו אני מבין שיתכן שתאחר, ואולי אתה צודק ולא יקבלו זאת. אין שום דבר פסול בלצפות ממועמדים להגיש בקשה מלאה בזמן.
&nbsp
ובכל זאת, התנצלות מנומסת יכולה לעבוד יופי גם עם אמריקאים. התיאור שלך לא ממש הוגן או מדויק. אז אם לא ניסית, תנסה. אולי זה יעזור.

GeJuFan

New member
אם גישה כזו יהיה לך מאד קשה

להשתלב בארה"ב.
ממליצה להקשיב לפיליפ, טון עדין ומכבד, שבו אתה שואל בנימוס יביא אותך רחוק מאד.
&nbsp
&nbsp

עידוdee

New member
מסכים עם מה שנאמר מעליי, ומוסיף...

לא כל האמריקאים הם ראש בקיר. יש כאלה שכן, וכאלה שלא, כמו בכל מקום בעולם.
&nbsp
מה שכן, הייתי ממליץ להיות *מאוד* מנומס, וזאת בניגוד לתרבות ההתנסחות והדיבור בארץ. בארה"ב, בניגוד לישראל, כשאתה "פותח ג'ורה" אתה לא מקבל כלום, להיפך, אתה יוצא אנטגוניזם ואף אחד לא ילך לקראתך. ההמלצה שלי היא פשוט לומר שנבחנת ב-TOEFL ושיקח לציונים שבועיים להתפרסם, ושאתה נורא נורא מתנצל על האיחור ומקווה שהם יוכלו לשקול את המועמדות שלך.

למעלה