מבחן תיאוריה , סקר .!

dor119

New member
מבחן תיאוריה , סקר .!

אני מבקש מכל מי שיכול לענות ,אמיתי ובכנות : כמה זמן ,אם בכלל המתנתם למבחן תיאוריה ? האם היה מקרה שבאתם לעשות תיאוריה ולא קיבלו אותכם מהסיבה שהיה תור ? כמה זמן עבר בין מבחן תיאוריה אחד לשני ?

תגובה

מה זמן ,אם בכלל המתנתם למבחן תיאוריה ? שעה באתי ב7 בבוקר ונכנסתי הראשון למבחן!!! האם היה מקרה שבאתם לעשות תיאוריה ולא קיבלו אותכם מהסיבה שהיה תור ? לא, הייתי ראשון כמה זמן עבר בין מבחן תיאוריה אחד לשני? לא רלוונטי, עברתי תאוריה ראשונה

L00LAA

New member
.......

כמה זמן ,אם בכלל המתנתם למבחן תיאוריה ? חצי שעה. היה חתיכת תור בחולון האם היה מקרה שבאתם לעשות תיאוריה ולא קיבלו אותכם מהסיבה שהיה תור ?לא כמה זמן עבר בין מבחן תיאוריה אחד לשני ? עברתי ראשונה

MrJacKasS

New member
אני

כמה זמן ,אם בכלל המתנתם למבחן תיאוריה ? 10 דקות מקסימום, בשתיהן (חולון) האם היה מקרה שבאתם לעשות תיאוריה ולא קיבלו אותכם מהסיבה שהיה תור ? לא כמה זמן עבר בין מבחן תיאוריה אחד לשני ? הראשונה עשיתי ב23.5, השניה ב-19.6, ככה שכמעט חודש

pop girl 20

New member
אני...

כמה זמן ,אם בכלל המתנתם למבחן תיאוריה ? אממ, סביבות החצי שעה האם היה מקרה שבאתם לעשות תיאוריה ולא קיבלו אותכם מהסיבה שהיה תור ? לא כמה זמן עבר בין מבחן תיאוריה אחד לשני ? לא רלוונטי, עברתי ראשונה!

samata

New member
מממ

כמה זמן ,אם בכלל המתנתם למבחן תיאוריה ? *בערך שעה-שעה וחצי...כל הזמן בלעשות תאוריה בקיץ ברחובות... האם היה מקרה שבאתם לעשות תיאוריה ולא קיבלו אותכם מהסיבה שהיה תור? *לא 0_o כמה זמן עבר בין מבחן תיאוריה אחד לשני? *תאוריה ראשונה.

adidas88

New member
אמממ

כמה זמן ,אם בכלל המתנתם למבחן תיאוריה ? האמת שעד שיצאתי מהמסלול הזה של התור כבר התחלפו המספריחם וזה עבר את המספר שלי אז הם חיכו לי ולא אני להם-המספרים ממש טסו.. האם היה מקרה שבאתם לעשות תיאוריה ולא קיבלו אותכם מהסיבה שהיה תור ? לא.. כמה זמן עבר בין מבחן תיאוריה אחד לשני ? עברתי ראשונה

100vardit

New member
.......

כמה זמן ,אם בכלל המתנתם למבחן תיאוריה ? רבע שעה בערך(באתי בסביבות 7 בבוקר) האם היה מקרה שבאתם לעשות תיאוריה ולא קיבלו אותכם מהסיבה שהיה תור ? לא. כמה זמן עבר בין מבחן תיאוריה אחד לשני ? עברתי תיאוריה ראשונה.

NiKi†a

New member
>>>

כמה זמן ,אם בכלל המתנתם למבחן תיאוריה ? בסביבות השעה... האם היה מקרה שבאתם לעשות תיאוריה ולא קיבלו אותכם מהסיבה שהיה תור? לא כמה זמן עבר בין מבחן תיאוריה אחד לשני? עברתי ראשונה :]

אוראל1988

New member
אני

כמה זמן ,אם בכלל המתנתם למבחן תיאוריה ? המוןןןןן זמן, ועוד נדחפתי לתור (היה תור למשרד הרישוי ותור למשרד הפנים, אמרתי לשומר שאני הולך להוציא ת.ז.
אבל למרות זאת חיכיתי מעל שעתיים) האם היה מקרה שבאתם לעשות תיאוריה ולא קיבלו אותכם מהסיבה שהיה תור ? לא כמה זמן עבר בין מבחן תיאוריה אחד לשני ? עברתי ראשונה

Marble Arch

New member
לקח לי שנים לגשת..

כל פעם אמרתי "יום רביעי הבא" ולא הספקתי.. ואז המורה שלי לקח אותי, ולא קיבלו אותי, לא בגלל התור. לא הפריע להם שחיכיתי שעה וחצי בתור, אבל לא יכלתי לגשת כי בת.ז שלי היה כתוב שאני גרה באילת, וניסיתי לגשת בת"א. אז הלכתי למשרד הפנים לשנות את זה ואחרי שבוע ניגשתי ועברתי.

flutter girl

New member
מה?

אני גרה בצפון, וכולם פה ניגשים בטבריה \ צפת \ קריית שמונה - בחיים לא התעקשו על מקום מסויים. הפעם היחידה שזה קרה לי היה במקרה שהלכתי לעכו כדי לחדש דרכון, ואמרו לי שאני חייבת ללכת לצפת. בסוף קיבלתי אישור מיוחד, ועוד אני הייתי במרחק של סה"כ שעה-שעה וחצי נסיעה. את במרחק של 5 שעות נסיעה, ניגשת בסה"כ לתיאוריה, ולא אישרו לך? מנייאקים.

Marble Arch

New member
שלושה איזורים-

צפון, מרכז, דרום. את יכולה לגשת בקרית שמונה, אבל לא בת"א.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

שילמתי את האגרה בדואר (היה סניף איפה שנבחנים), הלכתי לחדר ההמתנה וחיכיתי משהו באיזור ה-5 דקות. אחרי המבחן חיכיתי עוד 5 דקות לקבלת התשובה. עברתי תאוריה ראשונה, אבל אני יודע שצריך לחכות שבוע בין תאוריה לתאוריה. כאן זה תלוי רק בך - זה לא כמו בטסטים שאתה צריך לחכות שהמורה ייתן לך טסט.

kfktj

New member
הנה2

הגעתי לתיאוריה ב8:00 והיה תור של 200 אנשים, לקחתי מספר וחיכיתי עד 12:00 ואז נכנסתי לעשות את התיאוריה. יש לציין שזה היה בקניון הדרים בנתניה.

NiKi†a

New member
גמני עשיתי בהדרים

[למרות שעשיתי בדצמבר] ודווקא התקדם שם די מהר...אני וחברה הגענו בסביבות שבע וחצי, לקחנו מספר, אני זוכרת שהייתי 133..ונכנסתי בסביבות שמונה וחצי-תשע...אולי קצת יותר
בכל מקרה, קניון הדרים סיוט...איכ.

למעלה