מבחן רשיון לקנדה

• פותח הנושא GIL70
  • פורסם בתאריך

GIL70

New member
מבחן רשיון לקנדה

האם מישהו יודע משהו על תוכן מבחן רישוי לעבודה כמרפ"בע בקנדה ? תודה מראש !

gcarinlevy

New member
הי גיל

בשנת 99 שהיתי באונטריו כשמונה שבועות בהתמחות ניאורולוגית וסטנדרט העבודה שם פשוט מדהים!! שלח מסר אם תרצה לשמוע עוד. אתר אינטרנט:

GIL70

New member
תודה על תגובתך , אשמח...

תודה על תגובתך . יש לך מידע לגבי רמת הקושי של המבחן שצריך לעבור עמ"נ לקבל רשיון עבודה בקנדה ? הבנתי שאת גרה בסקוטלנד , יש שם סיכוי למצוא עבודה ברפבע? אשמח מאוד לשמוע פרטים .

lon281

New member
פרטים עם המבחן לקנדה

גם אני עוברת לקנדה, ובברתי מספר פרטים על המבחן. המבלן הקרוב יערך בנובמבר, והתאריך האחרון לרישום הוא ביוני. המבחן נערך פעמיים בשנה, ועולה 400 דולר קנדי. לאחר הרישום ישלח אליך חומר המכיל רשימת ספרים ללימוד, ממה שהבנתי בעיקר בנושא client-center. רוב הספרים נמצאים בארץ. בחלק מהמחוזות בקנדה צריך לעשות בנוסף גם מבחן באנגלית כמו ה- Toefel. צריך גם להירשם לאירגון המרפאים בעיסוק הקנדי.

GIL70

New member
תודה ...

תודה על תגובתך . אשמח לדעת האם ניתן לעבוד כמרפאה בעיסוק או במשהו אחר עד שעוברים את המבחן ? בנוסף האם יש ביקוש לעבודה בתחום התפתחות הילד ושאלה אחרונה , מה שמות הספרים למבחן ? תודה מראש !!!

lon281

New member
תשובה...

במספר מחוזות אפשר לעבוד כמרפאה בעיסוק עד למועד הבחינה בתנאי שנרשמת לאירגון של אותו מחוז והוכחת שאת רשומה למבחן הבא. בנוגע לרשימת הספרים, יש לי רק 4 שמות, רובם עוסקים בגישת הclient-center: Enabling occupation: An occupational therapy perspective, CAOT publications, 1997 (revised 2002) Occupational therapy guidelines for client-centred practice, CAOT publications, 1991 Occupational therapy guidelines for client-centred mental health practice, CAOT publications, 1993 Canadian occupational performance measure (COPM), Law, M., Baptiste, S., Carswell, A., McColl, M.A., Polatajko, H., & Pollock, N., 1994 אין לי מושג לגבי הביקוש לעבודה בתחום הילד או בכלל, צרי קשר, אם תרצי ללמוד ביחד או להחליף חומר נוסף בנושא: [email protected]

למעלה