מבחן קטן

asc124

New member
רק איחוד לאומי

רק איחוד לאומי ישמור על ארץ ישראל שלמה. רק איחוד לאומי ידאג לחינוך אמיתי. רק איחוד לאומי ידאג לביטחון אזרחי המדינה. רק איחוד לאומי ידאג להחזיר את האיכות לשלטון. רק איחוד לאומי ידאג לסיים את דיקטטורת בג``ץ. רק איחוד לאומי יוציא את השחיתות מהפוליטיקה. בלי לפחד כלל - רק איחוד לאומי למען ארץ ישראל ואזרחיה

אני גם יצביע איחוד לאומי ט

בגלל שאני רוצה שיהיה מי שלא יתבייש לומר את האמת שלי בכנסת ולא ישתמש בקול שלי נגד דעותי

דנה875

New member
האמת על ציפי לבני

ארי שביט חושף את האמת המרה על ציפי לבני. שביט ערך תחקיר מקיף בין אנשים הנמצאים בסביבת לבני. אף אחד מהם לא ימני, כולם שם אנשי קדימה ו/או שמאל והנה התשובות שהוא קיבל: לבני לא מסוגלת לקבל החלטות. לבני לא אוהבת בני אדם. לבני לא מסתדרת עם רוב האנשים. ללבני אין אינטילגנציה רגשית ועוד דברים רבים, אתם מוזמנים לקרוא

המחבט

New member
שום אמת

רק שפנים יגידו דברים קשים כ"כ בעילום שם. אין למאמר הזה שום ערך.

israel3000

New member
אנחנו בסוף נהיה אופוזיציה

כל אחד מנסה לחטוף מהליכוד מנדט והפער מתחיל להיסגר, הגיע הזמן להתעורר !

לא זכיתי להבין מה הבעיה

מה ההבדל אם יהיה לביבי 10 מנדטים או 30 מנדטים אם אנחנו באיחוד הלאומי וגוש הימין נקים איתו ממשלה. החוק קובע שמי שיגייס 61 חכי``ם הוא יקים ממשלה אז לא נורא אם כמה מנדטים יעברו ימינה לאיחוד לאומי שישמור על מדינת ישראל יותר מהליכוד

הגיע הזמן ללמוד את חוק יסוד הרכבת הממשלה

ואז לגלות שמנדט על חשבון הליכוד למפלגה שתלך אך ורק ובלבד עם הליכוד לקואליציה, זה לא מה שיגרום לליכוד להיות באופוזיציה.

נשמע טוב עבור פשיסטים ימנים...

אבל אם אתם כ"כ אוהבים את ארץ ישראל, למה אתם לא דואגים לסביבה ?!? המפלגה היחידה רואה את הדאגה לאזרחים כולם (ולא רק את בעלי ההון) כמטרת השליחות הציבורית - זו מרצ!

אני שמח להיות באיחוד הלאומי!!

בינתיים באיחוד הלאומי אוהבים כל יהודי ורוצים אז זכויותינו בארץ ישראל ואילו במרץ אוהבים רק ערבים ושונאים יהודים אוהבים איכות סביבה ושונאים את הסביבה האנושית שלהם לכאלה היה יותר מתאים לקרוא פאשיסטים. שמאל סהרורי כבר אמרנו?? הבאתם עלינו יותר מדי הרוגים אולי הגיע הזמן להתפכח מהאשליה שלכם??

מרצ דואגת רק לאזרחים הערבים, ואת היהודים היא

זורקת לפח. אבל המצהיעים השמאלנים הם חכמים מדי, ולא מבינים.

תאמין לי שהאיחוד הלאומי ישמור על הסביבה.

אבל בעדיפות עליונה זה לשמור על הסביבה ממר"צ ותומכי הערבים, כי החיים חשובים יותר מעוד מטר ירוק, וזה לא שעוד מטר ירוק או עוד עץ זה לא חשוב, אבל החיים שלי בארץ חשובים לי יותר. האיחוד הלאומי ישמור על שניהם, אז למה להצביע לבוגדים?

שלושתכם פגועי סטיגמות בצורה מחפירה.

מרצ אוהבת גם ערבים, שונאת מחבלים (כן,כן, לא כל ערבי הוא מחבל) וחותרת למדיניות חברתית-סביבתית שתהיה טובה לכולם, גם לאנשי ימין. אגב, רק שתדע שמרצ היא זו שעתרה לבג"צ נגד המעצרים המנהליים שעשו לאנשי הימין הקיצוני בחברון... כן, מרצ - לא אנשי ימין!

asc124

New member
מבחן קטן

זה הזמן שלך לבחון את עצמך ולראות מה אתה באמת יודע ****************** 1. איזו מפלגה הבטיחה במצעה לקדם את "ברית הזוגיות" והפעלת תחבורה ציבורית בשבת? א. ש"ס ב. ישראל ביתנו ג. האיחוד הלאומי ד. אגודת ישראל 2. האם לדעתך מפלגה שכתוב במצעה "כל השכונות בעלות הרוב היהודי תשארנה בתחום המוניציפאלי של ירושלים ובריבונות ישראלית, מלאה. כך גם תעבורנה שכונות דוגמת ג'בל מוכאבר, א-רם ואחרות לריבונות פלשתינית" ראויה לתמיכת אנשי ימין? א. ודאי ב. כן, אך בתנאי שמשפט זה נמחק ממצעה סמוך לבחירות ג. ודאי שלא 3. ממצעה של איזו מפלגה לקוח המשפט הנ"ל? א. בל"ד ב. האיחוד הלאומי ג. הבית היהודי ד. ישראל ביתנו (עד שמשפט זה נמחק משם סמוך לבחירות.) 4. באיזה מקום נמצא נציג אח"י ברשימת הליכוד לכנסת? א. 7 ב. 39 ג. 30 ד. 20 5. האם יש סיכוי שיקבל משרת שר? א. ללא ספק ב. אי אפשר לדעת ג. אפילו חבר כנסת לא ד. לא, אך יתכן שיכהן כחבר כנסת 6. לפי ממוצע הסקרים, מהו מרחקו של פייגלין מכניסה לכנסת? א. 6-8 מנדטים ב. 2 מנדטים ג. 3 מנדטים ד. מנדט אחד 7. לדעתך, מדוע הליכוד-אח"י וקדימה מבטיחים לפעול למען הציונות הדתית? א. ביבי ולבני מתחרטים על חלקם בגירוש והצבעתם בעדה. ב. מאז ומעולם הם פעלו למענה. ג. אפי איתם שכנע את ביבי בחשיבות התמיכה במוסדות החינוך הדתיים. ד. ביבי ולבני מעוניינים בקולות של הציונות הדתית ובהחלשת נציגיה האמיתיים. התשובות הנכונות: 1. ב 2. ג 3. ד 4. ב 5. ג 6. א 7. ד בבחירות האלו אני מצביע רק לאיחוד הלאומי

למעלה