מבחן ניווט חופי

tomer2000

New member
מבחן ניווט חופי

איזה ציוד אני צריך להביא למבחן הניווט החופי?

noam772

New member
מחוגה, סרגל מקביליות, מחק, מחדד, מחשבון,

2 עפרונות מחודדים, מים קרים, סבלנות, ולא להתרגש, מתחילים רק ממה שנראה שאנחנו יודעים אחר כך לעבור ל"קשים". רק בים זה הרבה יותר מסובך לך תמצא מיקום, בלילה כשיש גלים (ים אתה יודע ..), בתוך היאכטה על שולחן הניווט, בלי מזגן אפילו. בהצלחה.

Tomer Slaney

New member
לפחות בים

ברור לך מה אתה מחפש ואין לך שאלות שכוללות מינוחים כמו "גלסים סימטריים" או התקטננות על כך שכל הניווט סביב קו ה-0, כך שטעות תמימה של מזרח מול מערב, כשחלק מהשאלה בצידו המזרחי של הקו וחלק מהשאלה בצדו השני... ברוב מקרי הניווט בעולם אתה לא בהתלבטות. יש גם אנשים שלילה גלי (בלי מזגן!!!מה עם חימום... לפעמים קר בלילה) עושה להם הרבה יותר טוב מכיתה עם תשובות אמריקאיות, בוחנים ומחשבון. וללא כל קשר, האם אין צורך בעט לסימון תשובות בגיליון?

GIARRI FABIO

New member
ציוד למבחן ניווט חופי

1. מחוגת עוקצים ומחוגת עופרות או רק מחגת עופרות איכותית השומרת על המפסק החל מאפס. 2. אם למדת להעביר קוים עם סרגל מקביל תביא את זה שאיתו למדת, אך אם טרם התחלת עדיפים שני משולשים (90,45,45 ). 3. מחק. 4. לפחות שני עפרונות ואמצעי חידוד עופרות מתאימים. 5. מותר מחשבון ללא אפשרות שמוש בתכנות מוקדם. גם לא מחשבון של טלפון נייד. 6. צורת משקולת כל שהיא לשיטוח ויצוב המפה בזמן שרטוט. 7. מי שלוקה בראיה רצוי שיביא אמצעי ראיה עתודה, וביחוד לא לשכח את השגרתי !!! 8. רבועי קרטון 5X5 ס"מ ליצוב רגלי שולחן מתנדנד. 9. קטטר וזונדה HI HI !!!

d19511

New member
אל תיבחן..אתה רציני שאתה לא יודע איזה ציוד

להביא?

tomer2000

New member
מה הסיפור

זב לא שאני לא למדתי פשוט אני לומד לבד בבית אז לא ידעתי מה מותר לי להביא אם מותר מחשבון או שצריך להשקיע עוד דקה כדי לעשות את החישובים בראש ואם מותר לכתוב גם את החישובים בעיפרון או שצריך להביא עט בשביל זה ואם להביא מרקר כדי להדגיש תשובות תודה רבה על התשובות

למעלה