מבחן מעשי , טסט , סקר . !

dor119

New member
מבחן מעשי , טסט , סקר . !

אני מבקש כמה שיותר תשובות אמיתיות וכנות !: כמה זמן המתנתם לטסט מהרגע שהייתם מוכנים ? כמה זמן עבר בין טסט לטסט ? האם העובדה שלא הגישו אותכם לטסט היה מפני ש : המורה לא רצה להגיש אותכם ? לא היה באפשרות המורה לקבל טסטים ? לא הייתם מוכנים והעדפתם לא לגשת ? גם מורים יכולים להשתתף בתנאי שהתשובות יהיו כנות ואמיתיות .

א231

New member
יאאלה בכיף! (תשובות ממורה)

1. בהנחה שהתלמיד הביא תאוריה בזמן כלומר כ חודש וחצי חודשיים לפני יום ההולדת שלו - הוא יקבל טסט סמוך ליום ההולדת בהנחה נוספת שהוא מוכן כמובן 2. תלוי בזמנים (חגים, חופשות, בוחנים חולים לא עלינו) בממוצע ימתין תלמיד כחודש חודש וחצי. אבל יש שממתינים גם רק שבועיים שלושה. 3. אני כמורה תמיד רוצה להגיש - הכל תלוי בתלמיד אם הוא מוכן לטסט מבחינתי, אם הוא מריש מוכן מבחינתו וכמובן הבעיה הגדולה של המורים המרדפים אחרי טסטים.

Krishi

New member
יאלה

כמה זמן המתנתם לטסט מהרגע שהייתם מוכנים? שבועיים בערך כמה זמן עבר בין טסט לטסט?חודשיים
האם העובדה שלא הגישו אותכם לטסט היה מפני ש:
המורה לא רצה להגיש אותכם? לא לא היה באפשרות המורה לקבל טסטים? כן לא הייתם מוכנים והעדפתם לא לגשת? לא

samata

New member
מממ

* בערך שלושה שבועות. * עברתי טסט ראשון. * לא היה תאריך של טסט קרוב מספיק (סיימתי עם הלמדיה אחרי 29 שיעורים).

Taam YutvatA

New member
אוקי../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

כמה זמן המתנתם לטסט מהרגע שהייתם מוכנים ? ממממ שבועיים ככה.. כמה זמן עבר בין טסט לטסט ? היה רק אחד האם העובדה שלא הגישו אותכם לטסט היה מפני ש : המורה לא רצה להגיש אותכם ? לא נראה... לא היה באפשרות המורה לקבל טסטים ? יכול ליהיות לא הייתם מוכנים והעדפתם לא לגשת ? הוא פשוט התקשר אלי יום אחד ואמר לי שבתאריך הזה יש לי טסט, אם אני יכולה.. זה לא שהוא אמר לי שהוא חושב להגיש אותי לטסט בקרוב... ככה שאני לא יודעת מתי הוא תכנן.

ChilD SouL

New member
../images/Emo205.gif תשובות...

כמה זמן המתנתם לטסט מהרגע שהייתם מוכנים ? לא המתנתי כי לא ידעתי מה יהיה לי טסט - ביקשתי מהמורה לא לספר לי אלא להפתיע אותי ביום של הטסט. כמה זמן עבר בין טסט לטסט ? לא עבר. עברתי טסט ראשון.
כל שאר התשובות לא רלוונטיות היות ועברתי טסט ראשון.

המתנתי רק 19 יום../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

כשהייתימ וכנה המורה מצא לי תאריך וניגשתי עשיתי טעות טיפשית בטסט של חוסר תשומת לב אז היה לי עוד שיעור לפני הטסט וזהו טסט שני!

pop girl 20

New member
תשובות...

1) בדיוק שבוע של המתנה לפני המועד. 2) לי יצא להמתין סביבות ה שבועים, שבועיים וחצי גג, המורה שלי יאמר לזכותו, ממש לא משך אותי. 3) ברגע שהמורה שלי הרגיש שאני מוכנה, הוא לא חשב פעמיים וסגר איתי על תאריך,ומבחינתי זה היה בסדר גמור, כי אני סמכתי עליו ועל האינטואיציות שלו.

L00LAA

New member
תשובות

כמה זמן המתנתם לטסט מהרגע שהייתם מוכנים ? שלושה שבועות כמה זמן עבר בין טסט לטסט ?חודשיים. האם העובדה שלא הגישו אותכם לטסט היה מפני ש : הייתי מוכנה ולמורה היו תאריכים פשוט די ירד לי הביטחון אחרי הטסט הראשון ולקחתי הפסקה וגם קבעתי כבר לתאריך של היומולדת

תשובה....

כמה זמן המתנתם לטסט מהרגע שהייתם מוכנים ? אמממ שבוע אחרי היום הולדת שלי היה הטסט הראשון שלי אז בגדול שבוע כמה זמן עבר בין טסט לטסט ? שבועיים בול האם העובדה שלא הגישו אותכם לטסט היה מפני ש : המורה לא רצה להגיש אותכם ? מממש ממש לא.... המורה היה מרוצה ממני לכל אורך הדרך! לא היה באפשרות המורה לקבל טסטים ? השבוע שהמתנתי לא היו לא טסטים לפי משהבנתי לא הייתם מוכנים והעדפתם לא לגשת ? מממש לא, הרגשתי שאני מוכן וניגשתי

NiKi†a

New member
../images/Emo9.gif>>>

כמה זמן המתנתם לטסט מהרגע שהייתם מוכנים? בראשון לא הרגשתי ממש מוכנה אבל ניגשתי לאחר 31 שיעורים... בשני הרגשתי סופר-מגה-מולטי מוכנה וניגשתי לאחר 34 שיעורים, ועברתי
כמה זמן עבר בין טסט לטסט? שלושה שבועות בדיוק האם העובדה שלא הגישו אותכם לטסט היה מפני ש: המורה לא רצה להגיש אותכם? לא לא היה באפשרות המורה לקבל טסטים? יכוליות...המורה קבע לי מתי שהיה תאריך פנוי והוא ראה שאני מוכנה. לא הייתם מוכנים והעדפתם לא לגשת? לא

Marble Arch

New member
הנה:

כמה זמן המתנתם לטסט מהרגע שהייתם מוכנים ? לא "המתנתי" כי לא הצקתי למורה שלי, זה לא שהיה איזה בוקר אחד שבו פתאום הרגשתי שינוי והייתי מוכנה.. להיות מוכן לטסט זה תהליך ולא נקודת ציון ספציפית. יום אחד המורה אמר שיש לי טסט ואמרתי סבבה. כמה זמן עבר בין טסט לטסט ? כשלושה שבועות. האם העובדה שלא הגישו אותכם לטסט היה מפני ש : המורה לא רצה להגיש אותכם ? מה פתאום! לא היה באפשרות המורה לקבל טסטים ? כן. לא הייתם מוכנים והעדפתם לא לגשת ? כן.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

*ניגשתי בערך שבוע-שבועיים אחרי שכבר הרגשתי שהייתי מוכן. *עבר בדיוק חודש ויום בין שני הטסטים. *לקח יחסית הרבה זמן בין שני הטסטים בגלל שבדיוק שבועיים אחרי הטסט הראשון התחיל השבוע של פסח, וגם ככה המורה שלי לא קיבל יותר מדי טסטים. בסוף הוא לקח ממורה אחר בשביל להגיש אותי, ואחרי כל זה התברר שהיה לי מגן באותו הזמן של הטסט. למזלי הוא יכל להגיש אותי יום אחרי ובסוף עברתי

התשובות שלי:

כמה זמן המתנתם מטסט לטסט מהרגע שהייתם מוכנים? הממ כמעט חודש, אבל זה היה בעיקר כי עוד לא היה לי יומולדת 17 (הטסט היה 4 ימים אחרי היומולדת)... תכנון לקוי מצידי. כמה זמן עבר בין טסט לטסט? שבועיים בדיוק בין הראשון לשני, שבועיים ויום בין השני לשלישי, קצת יותר משלושה (בגלל פסח) בין השלישי לרביעי. לא הגישו אותי לטסט- כמו שציינתי, פשוט עוד לא היה לי 17.

kfktj

New member
הנה

כמה זמן המתנתם לטסט מהרגע שהייתם מוכנים ? שבועיים. כמה זמן עבר בין טסט לטסט ? בין חודש וחצי ל3 חודשים. האם העובדה שלא הגישו אותכם לטסט היה מפני ש המורה לא רצה להגיש אותכם ? לא לא היה באפשרות המורה לקבל טסטים ? כן לא הייתם מוכנים והעדפתם לא לגשת ? לא

למעלה