tzahi bosko
New member
מבחן מיון
מבחן מיון
אשמח לקבל מידע לגבי מבחן המיון שנעשה באוניברסיטת ת"א לקבלה לאדריכלות
מבחן מיון
זה הולך ככה:מבחן מיון
יש אדריכלות באוניברסטית תל אביב!?!?זה הולך ככה:
בהתחלה אתה נכנס כיתה של כ-14 תלמידים, שם יש מספר מוצגים שמונחים על שולחן במרכז הכיתה. במבחן עצמו אתה מתבקש לצייר את המוצגים לפי ראות עינך. ביתר התרגילים במבחן ישנם מושגים מופשטים שגם אותם אתה צריך לתאר בכל דרך גרפית שתבחר, לדוגמה "אטימות/שקיפות", או "אנונימיות" וכד'. בהצלחה.
לא יודע מה יותר טוביש אדריכלות באוניברסטית תל אביב!?!?
לא ידעתי! חשבתי שהטכניון זה המקום היחיד שנותן תואר מלא!!! (ולא הנדסאי) ושרק מכללות נותנות הנדסאי בכלל איך הרמת לימודים שמה מישהו יודע? מה עדיף? ת"א או טכניון????
ובויצ"ו חיפהלא יודע מה יותר טוב
אבל תואר אדריכל תוכל לקבל גם במכללת אריאל ובצלאל.
בצלאל!יש אדריכלות באוניברסטית תל אביב!?!?
לא ידעתי! חשבתי שהטכניון זה המקום היחיד שנותן תואר מלא!!! (ולא הנדסאי) ושרק מכללות נותנות הנדסאי בכלל איך הרמת לימודים שמה מישהו יודע? מה עדיף? ת"א או טכניון????
אתם מדברים על תוא ראשון ?b.archבצלאל!
ברווווור!!
1. בצלאל אינה מכללהאתם מדברים על תוא ראשון ?b.arch
לימודי 5 שנים לאדריכלות יש באריאל ובאונברסיטת תל אביב??? לגבי בצלאל דווקא ידעתי, אבל זה מכללה, וזה באמת יוצא מין הכלל למרות שלפי רוב הדעות שאני חקרתי טכניון הרבה יותר טוב בתחום ובבצלאל יש דגש גדול יותר על להיות מעצב ואמן מאשר אדריכל ראלי.
אני מכיר אופני ראלי ואדריכל ריאלי1. בצלאל אינה מכללה
אלא אקדמיה. 2. הטענה השניה שלך מבוססת על איזו תפיסה ישנה, כבר שנים שזה לא כך. מה שכן נכון הוא שהלימודים בבצלאל, כאקדמיה לאמנות ועיצוב, מועשרים בתחומי האמנות והעיצוב השונים, מה שנותן לאדריכל פרספקטיבה רחבה בתחומים משיקים. אבל אני אישית מכירה המון אדריכלים "ראליים" (hwtever that means) שיצאו מבצלאל. בהצלחה בהמשך!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.