מבחן לרישיון A?

zahivo

New member
מבחן לרישיון A?

שלום נשארו לי עוד 4 צניחות עד הצניחה ה 20 כדי לקבל את הרישיון A שלי ולצערי זה לא יהיה בסוף שבוע הזה . דיברתי בצאט אם מישהו מארה"ב והוא אמר לי שצריך לעבור מבחן כדי לקבל את הרישיון. לא זכור לי שאמרו שצריך לעבור מבחן לפני קבלת רישיון A. שאלתי היא האם צריך לעבור מבחן לקבלת הרישון? אם כן,איזה סוג מבחן צריך לעבור (משהו בכתב, קפיצה עם מדריך)? תודה zahivo

oferbar

New member
לא בבית ספרינו

כרגע אין מבחן תאורטי בארץ כחלק מן ההסמכה אלא רק עמידה במטלות בצניחה חופשית (יציבות, מודעות לגובה, טרק, וכל השאר).

לא מדויק...

אני יודעת שלפחות בסקיידייב אילת יש מבחן תאורטי לרשיון A . אני עברתי אותו ועוד רבים אחרים... אני לא יודעת איך זה עובד בפאראדייב - אולי עדיף לקבל מהם תגובה מוסמכת... אם אתה מעוניין ברשיון A של איגוד הצניחה האמריקאי (USPA) אז נראה לי שאתה חייב לעשות את המבחן. לגבי סוגי רשיונות אחרים אין לי מושג. Blue Skies!
טיפטיפ

פ ל ו פ י

New member
איפה ???

חמודה אם עוד לא שמת לב
כרגע יש רק מקום אחד בארץ שמסמיך לרשיון A ועל כן עופר כותב בבית ספרינו (בית הספר שלך כבר לא עובד - לצערינו).

FlyBaby

New member
בית ספר ../images/Emo95.gif

מה קורה פה?? זה ניראה כאילו התחלקנו פה לשתי קליקות, הבית ספר שלהם והבית ספר שלנו, מה אנחנו בכיתה ג'?

a d i o s

New member
אני כיתה ג' 4 פאראדייב../images/Emo13.gif

מקווה לעוד הרבה בתי ספר.

oferbar

New member
"בית ספרינו"

התכוונתי לפי איגוד הצניחה הישראלי. USPA דורש מבחן עיוני לכל רמת רשיון (בנוסף לבחינה המעשית), ומכיוון שסקיידייב אילת שלח טפסים אל מעבר לים, אז גם עמדו בדרישה הנ"ל. אמרתי "כרגע" כי יש הצעה להוסיף את זה גם לדרישות הרישוי הישראלי. קיבלתי מ- USPA את השאלונים וצריך כעת לתרגם ולהתאים לארצנו. בכל אופן, הבחינה הזו זה לא משהו שדורש יום לימודים ארוך...

זיידוש

New member
עם ספר פתוח

ואל דאגה, אפשר להיבחן ברצף עד שעונים על כל התשובות נכון......

למעלה