מבחן טובה שלום, מישהו יודע היכן עושים את מבחן טובה, באזור תל אביב.
ל לילו א New member 14/12/05 #2 שלום ונעים מאד אני לא מכירה מקומות שבהם ניתן לעשות רק טובה אני מכירה מקומות שבהם מבצעים איבחונים מלאים זה יכול לעניין אותך?
שלום ונעים מאד אני לא מכירה מקומות שבהם ניתן לעשות רק טובה אני מכירה מקומות שבהם מבצעים איבחונים מלאים זה יכול לעניין אותך?
ל לילו א New member 14/12/05 #3 אם תה רוצה לבצע אבחון מלא אז למבוגרים השמות המומלצים: 1. ד"ר אלון אשמן באניגמה ברמת גן (השתתפות גדולה של הקופות חוץ ממכבי) 2. ד"ר אורי שוורצמן במרפאתו בתל אביב (פרטי) 3. ד"ר יפתח בירן בהדסה עין כרם (חינם לחברי מכבי משלים)
אם תה רוצה לבצע אבחון מלא אז למבוגרים השמות המומלצים: 1. ד"ר אלון אשמן באניגמה ברמת גן (השתתפות גדולה של הקופות חוץ ממכבי) 2. ד"ר אורי שוורצמן במרפאתו בתל אביב (פרטי) 3. ד"ר יפתח בירן בהדסה עין כרם (חינם לחברי מכבי משלים)
ל לירונט1 New member 14/12/05 #4 תודה את האיבחונים עברתי בניצן לפני מספר שנים, ואכן יש לי הפרעות קשב וריכוז. אני מעוניית לעשות את מבחן טובה בשביל רטלין.
תודה את האיבחונים עברתי בניצן לפני מספר שנים, ואכן יש לי הפרעות קשב וריכוז. אני מעוניית לעשות את מבחן טובה בשביל רטלין.