מבחן השוואתי

mitke

New member
מבחן השוואתי

בין ארבעה סטריט בייקס מייצור סדרתי תורגם ממגזין SuperBikes הבריטי. תהנו.

TheFinalCut

New member
מה שמיטק´ה לא מספר זה...

שהוא שקד ימים ולילות אינספור על תרגום הכתבה הזו בעצמו!! והכל בשבילכם, חברי הפורום הנכבדים....
הוא גם סרק את התמונות וחיפש פירושים טכניים זמן רב כשלא הצליח להבין בדיוק מה התכנו המשוררים הבריטיים הפסיכיים. ולסיכום הוא בנה אתר כדי שיהיה נוח לקרוא את זה עמוד אחר עמוד!! מחיאות כפיים, רבותי.. !!!!

TheFinalCut

New member
ומה ששכחתי לציין,

זה שהמאמצים נשאו פרי! כל הכבוד ידידי, זה נראה 10 ומעניין מאוד!!

mitke

New member
ווי ווי ווי, איזו פאדיחה מטורפת

חבר´ה, כל זה לא היה קורה ללא העזרה של תמיר (thefinalcut). תמיר, you´re a life saver. היית ונשארת המאסטר. וגם לבילבי, ששיגעתי אותה כל הבוקר עקב יכולות, או יותר נכון, חוסר היכולות שלי ב- HTML. לילה טוב לכולם

בו´נה מיטקה....

סחטיין עליך בנאדם!! נתחיל מזה שמבחן כזה לא קוראים כל יום- 4 חלומות רטובים במבחן אחד!! אני לא רוצה לחשוב כמה השקעה הייתה כרוכה בדבר- פשוט נהנתי לקרוא את הכתבה. שוב - קבל ח"ח!! אייל- שמפנטז על הרפטור מאז שנולד....

ת ע נ ו ג !

המון תודות מיטק´ה ! תודה על האתנחתא הנפלאה והמעניינת כל כך לה זכיתי במהלך יום עבודה נוסף , שגרתי ואפרורי במשרד. פשוט בא לי לקפוץ על האופנוע , לצאת לכביש מרוחק , ולנצל את הרגעים האחרונים שעוד נותרו לי ממיסבי ההיגוי (יום ראשון הם מוחלפים).. ותודה בכלל על תרומתך לכל שאר חברי הקהילה ב
.. למאמר זה מובטח מקום של כבוד בדף הקהילה שיקום ! (kle? - יש לוח זמנים?)

מה באמת אלפרד חושב ?

הכRוב מאוד רוצה לדעת מה דעתו של אלפרדו המסתורי אך הנחמד למשעי על אופנת הטריטפייטרס שכידוע ממשיכה את תקופת הCA´FE RACERS בה הושתלו קליפאונים נמוכים ורגליות גבוהות על נורטונים וBSAים למינהם..(ועוד כל מיני אופנועים מתקופת ילדותו של אלפרד).. האם אלפרד הוא מה שנקרא "בקטע" זה ?

alfred

New member
אלפרד שמע קריאה לדגל?...

ובכן: קודם כל, יופי של השקעה, ויוזמה מבורכת, אפשר להפוך את זה למסורת. דבר שני, שני עדכונים קטנים: הביטוי הוא "קפה רייסר", ולא "קופי רייסר". מעצבו של המונסטר המהולל נקרא גלוצי, ולא גלוצ´י. (לפעמים אלפרד כמעט מקיא על עצמו, מכמה שהוא יכול להיות שלילי).כפי שהכרוב זוכר בוודאי, אלפרד בהחלט מוקיר אופנועי עירום, ואת המונסטר בפרט. חד משמעית, לטעמו של אלפרד מדובר באופנוע היפהפה ביותר שנע על הכביש היום (חוץ, וגם את זה אלפרד הזכיר כבר), מגרסת ה-S4 החדשה, שאיכשהו הצליחה להיראות מלוקקת מדי, ושרירית פחות (למרות מפרטה הטכני, שמוכיח בדיוק להיפך). הברוטאל, למשל, מלוקק ומעוצב מדי, הרפטור זוויתי מדי, איכשהו, רק במונסטר המקורי, הכל יושב בול... כל שאר ה"מתחרים" הSV ודומיהם, לא מתקרבים אפילו למראה המושלם של המונסטר. חד פעמי, ממש חד פעמי... (אלפרד כמעט התקשר אפילו להוא שמכר את ה600, מרוב התלהבות, אבל אז הוא נזכר שגם ככה כואב לו הגב, למרות שנכדיו בוודאי היו שמחים על ההחלפה.

mitke

New member
תודה אלפרד ../images/Emo45.gif

תקון תיקנתי. אין לי בעיה להפוך את זה להרגל, השאלה היא מאיפה להשיג את הכתבות... יש לי עוד כתבת מבחן, של הדייטונה, אני יעלה אותה בקרוב.

למעלה