מבחן הקולה הגדול!!!!!!!!!!!

מבחן הקולה הגדול!!!!!!!!!!!

היום בבי"ס לגמתי להנאתי קוקה קולה,ודסי הכריז כי לעולם הוא לא יצליח להבחין בין RC,פפסי וקוקה קולה. אני טענתי שקוקה קולה אני תמיד אדע לזהות. וכך נולד: מבחן הקולה הגדול 2006!!!!!!!!!! אז אחה"צ,בזמן שאתם למדתם לפסיכולוגיה\מתמטיקה או עשיתם ביד,יצאנו דסי,ארן ואני לכיוון מתחם הסופרים של אזור התעשייה הישן בנתניה,וקנינו את 6 מותגי הקולה המובחרים (והיחידים) שמצאנו: בקטגוריית הקולות "האיכותיות": 1.פפסי קולה 2. RC קולה 3. קוקה קולה בקטוגריית הקולות "הזולות" (aka "הקולות של הדתיים") 1.סופר דרינק (טעם של תרופה) 2.קריסטל (2.89 ש"ח ל-2 ליטר!!!!) (יותר טעם לוואי מטעם של מקולה) 3. שפע שוק (מותג של רשת הסופרים "שפע שוק") (הפתיעה לטובה!) הגענו לנמרוד לבצע את הניסוי שנועד להכריע פעם אחת ולתמיד האם הקולות של התאגידים הגדולים אכן יותר טעימות מהקולות הזולות,והאם באמת אפשר לזהות בין פפסי לקוקה קולה. לאחר טעימת חצי כוס מכל קולה,ארן ונמרוד הברמנים החביבים מזגו לנו 6 כוסות עם מספרים עליהן,וכן כוס היינו צריכים לכתוב איזה מותג אנחנו חושבים שהיא. במבחן הראשון אני זיהיתי נכון רק קולה 1 (1!),אבל עמדתי בהבטחתי וזיהיתי את הקוקה קולה. דסי זיהה את שלושת הזולות במדוייק. במבחן השני (שנערך אותו הדבר) זיהיתי את הקוקה קולה והשפע שוק. דסי זיהה את שלושת התאגידים. בשני המבחנים שנינו זיהינו מה הקולה הישראלית והזולה ומהי הקולה הקפיטליסטית. מסקנה: זה לא רק השם,זה גם הטעם. קולה תאגידים שולטת! צוות הבוחנים דסי (הבוחן וולפגנג אמדאוס) ואני (הבוחן פאבלו דה לה גרנדה) מבטיחים לשתף אתכם בתוצאות הניסוי הבא: בירה! הפעם נדרג לפי הטעם. ואחרי זה המבחן הקשה מכולם: במבה! האם במבה אסם כתומה אכן יותר טעימה מהבמבה עם התינוק?! תודה ודש

סיכה שהביאו הברמנים ארן ונמרוד לדסי

שמאשרת שהוא אכן "בוחן קולה מוסמך"

Fat Danken

New member
חשבתי שאני היחיד שחושב כך על במבה!

טוב לראות שיש עוד מביני עניין.

ayalon6

New member
תבדקו גם

אם אתם מצליחים להבדיל בין משחות שינים היתרון אתם תצאו נקיים

DaSiLDhoRF

New member