מבחן הספונג'ה

ravithe

New member
מבחן הספונג'ה

טוב יקירי הצעירים- הגיעה העת לביקורת. מזה שלושה ימים אני שומעת את הדיסק החדש (כמעט ללא הפסקה). והמסקנה העיקרית- הוא מדהים! דיסק טוב נמדד במגוון סיטואציות- כייף לשמוע אותו בנסיעה, לבד בלילה, בזמן העבודה (אל תגלו ללקוחות...) והעיקר בספונג'ה. כן כן אני לא צוחקת. כשאני מנקה אני בוחרת מספר דיסקים אהובים שמתאימים ועושים לי מצברוח טוב. אז הדיסק החדש עונה על כל ההגדרות- היה שווה לחכות. אני אוהבת כמעט את כל השירים. השיר שכרגע הכי מרגש אותי הוא- "על הגבול הדק". יש בו תואם מלא בין הלחן למילים והביצוע פשוט מושלם. אני אוהבת מאוד גם את "ציפור" "ספינותיה" ושיר עברי" וגם אוהבת את "אתה משתחרר" ו"באה מרחוק". כמובן שגם השירים האחרים לא רעים ו"סוכנת חשאית" מיד הזכיר לי את ההומור והקריצה של "סרט כחול" , גם הוא של רוטבליט נכון? בקיצור- נורית המון תודה. את מחממת את ליבי. ו"אין כמו רוח של פרחים לעור פניה של אישה" נורית- איתך תמיד. רווית (אמא של נעמה ונורית).

דג קדוש

New member
כך גם אני

הדיסק פשוט מעולה. אמש מנהל הפורום ואנוכי נסענו בשעת לילה מאוחרת ליישוב נופים שבשומרון, ושמענו כל הדרך מת"א לשם ובחזרה את הדיסק - הוא לא נמאס, הוא מעולה ואנחנו כבר לא יכולים לחכות להופעה
רוית את באה, נכון?

למעלה