מבחן המראה

Sperati

New member
מבחן המראה

"מבחן מציאות מצוין אך עלול גם להיות די מפחיד, מצא מראה והבט בהשתקפותך תוך שאתה שואל את עצמך "האם אני חולם ?" כשתבצע בדיקה זו בזמן חלום תגלה כי הדמות המשתקפת במראה היא של עצמך בזמן אחר ( צעיר או זקן יותר ) או אף של מישהו אחר לגמרי, כמו כן תראה חוסר התאמה בין תנועותיך שלך לבין תנועותיה של הדמות במראה" התכוונתי להתחיל בכל התהליך של חלומות צלולים, אבל אחרי שראיתי את הסעיף הזה באתר: http://www.planetnana.co.il/Lucidity/Sub3.htm אני כבר לא כל כך בטוחה כמה הדבר הזה תמים.. זה לא יכול לעשות טראומות לכל החיים לראות את עצמך בתור זקן, או פעוט? זה קרה לכם?

Roy1232

New member
מה?../images/Emo6.gif

כבר ראיתי את עצמי מת, ואחרי זה ראיתי את עצמי זומבי. היה חלום אחד שבו התנפחתי לגודל סומו והסתכלתי במראה... ואני לגמרי בסדר היום
את כבר ראית את עצמך פעוטה real time, למה שזה יעשה לך טראומה?

MetalSinagouge

New member
לא.

כמו Roy, יצא לי למות בחלום, לקום לתחייה בחלום ולהסתכל במראה ולא לראות שם כלום. זה לא פחות ולא יותר רק חלום, משהו פיזיולוגי (יותר מאשר פסיכולוגי), וכמו החיים, גם הוא יגמר. מתישהו. בעצם גם החיים הם רק חלום.

Roy1232

New member
אם החיים הם רק חלום, ואתה מודע לכך

ז"א אתה בחלום צלול כל הזמן
. מה מונע ממך לשלוט בעולם כרצונך אם זה המצב

MetalSinagouge

New member
בדיוק מה שמונע ממני לשלוט בחלום צלול כל הזמן

המגבלות שהאגו מציב על היסוד האלוהי בנפש. או משהו בסגנוןP-:.

וולפהרט

New member
אני לא בטוחה שזה יעבוד לי

לא כל מבחן מציאות טוב לכולם ועובד על כולם. יכול להיות שאני אסתכל המראה ופשוט אראה את עצמי רגיל. אבל שווה לנסות! האמת שכשקראתי את זה בהתחלה הפחיד אותי בכלל להסתכל במראה... אבל עכשיו זה נשמע דווקא מגניב לבדוק את זה

למעלה