מבחן בהבעה בגשם...

Tangled_Heart

New member
מבחן בהבעה בגשם...

חלום נורא מוזר שלא זכורים לי הרבה פרטים ממנו.. אנחנו בבי``ס, יום חרפי במיוחד ויורד גשם מאוד חזק והוא לא מפסיק אני ושאר הכיתה בתוך המבנה, בכיתה שלנו, עושים מבחן בהבעה כשיש שני חלקים..חלק אחד, ראשון שהוא יותר קל והשני שהוא קשה-כתיבת חיבור. אני עושה קודם את החלק הקל, למרות המלצת המורה לעשות קודם את הקשה ולהשאיר את הקל לסוף. יש מן הפסקה כזו...באמצע המבחן, זה לא ממש ברור לי מה קרה שם בדיוק, אבל אנחנו יוצאים החוצה לגשם..ואני לא רוצה להרטב כי עשיתי פן או משהו כזה...אבל בסוף אני מחליטה להרטב כמו כולם וכולי נרטבת לגמרי. כשהייתי בגשם שמתי לב שאני עם התיק עלי, ושבתוכו יש את הטופס מבחן שלי שנרטב לגמרי, אני רצה אל תוך הכיתה ולא יודעת מה לעשות..אני רואה את כולם עושים את המבחן וחושבת מה אני אעשה עם המבחן שלי..הוא רטוב לגמרי ואני לא יכולה לעשות הכל מההתחלה עכשיו. אני לא זוכרת אם יש משהו אחרי זה....זהו : )

בעיות בהבעה...

חלומך מרמז על קושי מסוים בלמתמודד עם בעיות. קודם כל את מתמודדת עם הבעיה הקלה ואת הקשה משאירה לסוף. והסוף הזה הוא בסימן שאלה...אולי תגיעי אליו ואולי לא, את עדיין לא בטוחה. בהמשך את רואה שכולם בסופו של דבר ``קופצים למים`` ומתמודדים. את עדיין חוששת ומהססת לפני הצעד שכולם כבר עשו(בעינייך). את לחוצה, ומרגישה לא מוכנה בתחום מסוים בלימודים. נראה לך שכולם מסביב מוכנים למבחן חוץ ממך..... פחדיך מצטיירים בעינייך כקוסמטים, כלומר, שוליים. גם הפתרונות שלך לא מעשיים, את לא ממש משתדלת... עוד שווה לבדוק, מה לכל זה ולהבעה שלך...האם את מרגישה קושי מסויים להתבטא... חלומות פז, רואה בכוכבים.

Tangled_Heart

New member
תודה : )

אני יותר מסובכת ממה שחשבתי..מוזר משהו. אני צריכה לחשוב על כל מה שאמרת, למרות שהמון כבר מובן לי ואני יודעת שזה נכון.. קשה לי להתמודד עם לחץ מבעיות ובגלל זה גם אני מנסה להדחיק ולא ממש להתמודד איתן עצמן. בקשר להתבטאות...אני דווקא מתבטאת בסדר גמור, לפי מה שנראה לי בכל אופן. אממממ....חלום מוזר תודה על הפירוש הכל כך מצויין : ) רוני, שאכן חוששת שהיא לגמרי לא מוכנה למבחן מגן מסויים.

למעלה