מבחן אמי"ר

מבחן אמי"ר

שלום רב,
אני מעוניינת להתחיל ללמוד באוניברסיטה באוקטובר הקרוב.
כיוון שיש לי ממוצע גבוה בבגרויות אני לא צריכה לעשות פסיכומטרי לתחום שאני רוצה ללמוד.

יש מועד ביולי ומועד בספטמבר של מבחן אמי"ר ורציתי לדעת אם אני יכולה לגשת בספטמבר או שזה מאוחר מדי (לשנת לימודים שמתחילה באוקטובר).

תודה רבה.

קודם כל- לברר עם האוניברסיטה. בנוסף...

תבדקי לגבי האופציה של להירשם לקורס אנגלית, ומקסימום לקבל ממנו פטור אחרי שתקבלי את התוצאות של המבחן.

oromer

New member
מנהל
מומלץ לברר עם המוסד לימודים

לא ניתן להירשם לקורסי אנגלית מבלי סיווג מסוים. כך שלא תוכל להירשם לקורס עד שיגיעו התוצאות. בנוסף, מותר להירשם ולבטל קורסים רק בתקופת שינויים.

מומלץ לעשות ביולי, כדי שיהיה לך סיווג לרמה. כדי שישארו מקומות בימים או בשעות שנוחות לך. מקסימום אח"כ תעשי שוב את המבחן כדי לשפר רמה.

ChapaChoo

New member
תשובה נכונה ללפני כמה שנים

(וכמובן שייתכן שתלוי במוסד וכו')

התנאי היחיד של האוניברסיטה הוא שעד סוף שנה א' תשלימי את כל חובות האנגלית שלך. זה אומר שאם עשית מבחן אמי"ר באמצע שנה א' והשגת פטור מלא - את בסדר (זה מה שאני עשיתי). אם לעומת זאת עשית מבחן בשלב יחסית מאוחר, וגילית שאת צריכה קורס, או יותר גרוע - שני קורסים, ואת לא מספיקה לעשות אותם בשנה א', אז הכנסת את עצמך לבעיה.
מכאן והלאה זה תלוי בך: אם את חושבת שיש סיכוי כלשהו שתצטרכי שני קורסים (המצב הכי בעייתי) אז מומלץ לעשות במועד מוקדם יותר. אם לכל היותר תצטרכי רק קורס אחד, אז במקרה הגרוע אפשר לעשות אותו בסמסטר ב'.

oromer

New member
מנהל
במוסד שאני למדתי

מאפשרים עד סוף שנה ב'. אני לא מכירה נוהל אחר שהיה נהוג במקום. מה גם שיש סטודנטים שנדרשו לעשות 4 ו 5 קורסים.
גם במקום שאני לומדת עכשיו צריך לסיים עד סוף שנה ב.

צריך לסיים בשביל הסמינריון

ChapaChoo

New member
אז כמו שאמרתי - יכול להיות שתלוי מוסד/שנה/מזל

למעלה