מבחן אמינות

יניב100

New member
מבחן אמינות

יש לי חברה במשך שנה וחצי והחלטתי לבדוק את אמינותה.ביקשתי מחבר שלי שיתקשר אליה ויציג את עצמו כמישהו שראה אותה וקיבל את הטלפון שלה איכשהו ומעוניין איתה בקשר רציני. האזנתי לשיחה ונדהמתי לגלות שחברתי אמרה לאותו אדם שהיא תחשוב על זה ושהוא יתקשר מחר היא תודיע לו אם היא מעוניינת להיפגש איתו. לאחר השיחה התקשרתי אליה ואמרתי לה שהטלפון היה תפוס זמן רב ולא הצלחתי לתפוס אותה. שאלתי אם מי היא דיברה ולטענת היא דיברה עם הוריה(שקר ראשון).לאחר זמן מה היא סיפרה לי שמטרידים חברות שלה בקורס כל מיני אנשים ורוצים להתחבר אליהן וכדרך אגב סיפרה לי שגם אליה התקשר מישהו ורצה להיפגש איתה.שאלתי מה היא אמרה לו והיא ענתה ששיחקה איתו את המשחק ואמרה לו שהיא רוצה להפגש איתו אבל היא מתכוונת להבריז לו.אמרתי לה שהדבר לא נראה לי בסדר כי היא חברה שלי והיתה צריכה ישר לחתוך את השיחה. היא טענה כי היא לעולם לא תבגוד בי ושהיא אוהבת אותי ושאלה למה אני מוצא סיבה לריב. שאלתי היא מה אני אמור לעשות עם אותה בחורה? האם לדעתכם היא אמינה? מה הייתם אתם עושים במצבי ? תודה.

seeyou

New member
שקר ראשון???../images/Emo54.gif

..."היא טענה כי היא לעולם לא תבגוד בי .."??? דבר ראשון שלומדות הבנות זה לשקר וזה עוד ליפני שמתחילות לדבר!! לבגידה יש הרבה פרושים... פרוש של הבנות לא תמיד זהה לפרוש של הבנים! חוץ מזה- אין חברה ביטוח "צד שלישי" לעינייני זוגיות...בגידות.. דבר נוסף שתלמד...לא מעמידים במיבחן אישה-לא מכניסים למיטה חבר... עכשיו זה קצת מאוחר לתיקון היחסים איתה...תמיד תחשוד בה שהיא משקרת..וזה גורם להרבה תסכולים וכאבי ראש...

מי שנכשל במבחן הוא אתה

נאמר כבר ש"בפני עיוור לא תיתן מכשול". לא רק שחברתך לא נכשלה, כי היא סיפרה לך על החבר שהתקשר, אלא שאתה נכשלת במבחן האמון כי למעשה רימית אותה. תחשוב על זה.

שחיף

New member
תשובה ממבוגר

הכל תיאוריות קונספירציה!! מה שהיית צריך לעשות זה לגרום לחבר לקבוע איתה פגישה ורק אם היית תופס אותה באה לפגישה עם אותו חבר ויושבת לדבר איתו אז היית יכול להיות בטוח שהיא לא נאמנה לך, כל עוד היא רק דיברה בטלפון זה לא נחשב, גם אם משהו יתקשר אליה וזה יהיה טעות במספר ובכל זאת הם ידברו שעה עדיין זה לא בגידה, כל עוד היא לא נפגשה איתו או פיתחה קשר טלפוני קבוע איתו.

ממצמצת

New member
ליניב

למען האמת, הנושא הזה "אמון בקשר" מעסיק אותי לאחרונה. יש לי שאלה אלייך, בהנחה שאתה בחור נאה ומחר תיגש אלייך בחורה מאד נאה ותשאיר לך את הטלפון שלה, תתקשר? קשה לי להאמין שלא. קשה לי להאמין שיש בחור שיחליט לפספס הזדמנות לסקס עם מישהי מושכת רק בגלל שהוא בקשר. מצטערת על הגישה הפסימית. אבל אם אתה היית באותה סיטואציה כמוהה, האם אתה היית עובר את המבחן?

יניב100

New member
למאמצת

אני לפחות הייתי מודיע לבת זוגתי על כך שאני רוצה להפסיק את הקשר ולא כמו שהיא אמרה לאותו בחור יש לי חבר אבל אין לי בעיה להפגש איתך.כלומר להנות משתי החתונות.

maof

New member
יניב היקר.......

דעתי דומה לדעתו של איש המערות.... המבחן הוא עבורך או עבורה????? מי ניכשל במיבחן??? ואם אתה לא בוטח בה....אז מה אתה מחפש איתה??? אני לא רוצה ליעץ לך לטוב או לרע.... אבל דבר אחד אומר לך..... אל תיכנס למערכת יחסים אם אתה לא מרגיש שלם איתה !! מעוף

אדם שלוקח את זה כל כך רחוק...

אני מניחה שרובינו חשבנו בשלב זה או אחר בחיינו להציב מבחן דומה בפני בני זוגנו. אבל ברוב המקרים אלו הן רק מחשבות, אנחנו לא עושים את זה כי משהו בפנים אומר לנו שזה לא בסדר - זו בעצם רמאות. השאלה כאן היא לא האם לדעתינו הבחורה היא אמינה. השאלה היא מדוע אתה לא מעריך את עצמך מספיק בשביל להאמין שאם היא איתך זאת אומרת שהיא רוצה להיות איתך ולא עם מישהו אחר. אם הייתי אותה חברה, הייתי עוזבת אותך ברגע שהייתי מגלה שאתה עמדת מאחורי המבחן הזה, בעיקר בגלל שניהול מערכת יחסים עם אדם חסר בטחון עצמי ברמה כזו, נידונה לכישלון. לדעתי, היא עברה את המבחן בציון מרשים ואילו אתה נכשלת בו.

מישהי2003

New member
להשקיע

כל עוד התשובה שלה הייתה שונה מ"לא" מוחלט זהו סימן אולי שאתה צריך להשקיע יותר בזוגיות.... (איפה רפי???)

למעלה