מבחן אישיות...

תשמעי

הסדר שיצא לי הוא כזה: 2 5 3 1 4 <נראה לי לא כל כך רחוק מהמציאות
>

goldmoon

New member
התוצאות שלי

2 1 3 5 4 לא כזה רחוק מהמציאות. חוץ מהתינוק. גם אני הייתי בראש של לקחת אותו ואז כשהוא בידיים לעשות את כל שאר הדברים האחרים. אבל מכל בחינה אחרת, קשה לומר שהמשםחה אצלי בראש סדר העדיפויות.

יערית

New member
5-2-1-3-4

סקס ראשון משפחה עבודה חברים כסף ברור שסגרתי את הברז הדולף ראשון

כמה צפוי...

5-2-4-3-1. שיחפשו. את יודעת איזה חשבון מים קיבלתי...?
אלה יהיו העגבניות והחצילים הכי יקרים שבאו אל פי מעולם... מצד שני זו התרפיה הכי נעימה וזולה שהייתה לי מאז ומתמיד... ובל נשכח את הירוק המרגיע בעיניים.

סדר הפעולות

5 - סוגר את הברז 1 - לוקח את האלחוטי 2 - ניגש עם האלחוטי לתינוק שבוכה ומרים אותו 3 - ניגש עם האלחוטי ביד האחת, התינוק אחוז ביד השנייה, ופותח את הדלת. 4 - קצת גשם לא יזיק לכביסה. ועוד אומרים שגברים אינם יכולים לעשות בו-זמנית יותר מדבר אחד. והתוצאות הן : יכולת חשיבה לוגית וקביעת סדרי עדיפויות. :)

בכלל לאאאאאאאאא

מצ'ועממים. עד שמצאתי לנכון לתרום את חלקי לסמול טוק, עשית מאיתנו סמול. ואני בכלל שמאל.

אופס

יצא : סקס, משפחה, חברים, כסף, עבודה... אולי בגלל זה המינוס גדל מיום ליום?
מצד שני אולי אפשר למנף את זה איכשהו....

איך אמר לי

ידיד משכבר הימים וזיק של שובבות נדלק בעיניו... "מה באמת הסקס יותר טוב אחרי שמתגרשים?" אמרתי לו שאני מעדיפה לא לדבר על זה....

בו בה

דברי הוצאו מהקשרם...לגמרי. אני לא עושה נשואים וגם לא מספקת להם חומרים לפנטזיות של "הבחוץ"....אררררררררר
איך פעם כתבה כאן א. פרח- "נשואים- לא במיטתי"... יאללה מתי את באה לננוצ'קה עם איקאה ואיתי?

למעלה