מבחן אינטלגנציה

מבחן אינטלגנציה

במקום כל השאלות המתוסבכות שלכם... קחו כמה; מטוס שהתרסק מעל ארץ זרה האם ראוי שניצוליו ייקברו בארץ מולדתם? כמה ימי הולדת יש לאדם בחייו בממוצע..? ישנם מס חודשים בהם יש 31 יום לכמה יש28 ? באיזה מוזיאון נשמר סולם יעקב בראשית ה100? האם אדם יכול לשאת את אחות אלמנתו? חלק 30 בחצי..והוסף 10 כמה קיבלת? אם מתוך 3 תפוחים אכלת 2 כמה נשארו לך? הרופא נתן לך 3 כדורים ואמר לקחת כל חצי שעה אחד ..תוך כמה זמן תסיים/י לקחת את כולם..? על הענף עמדו 5 ציפורים הצייד פגע באחת כמה נישארו? כמה חיות זכר ונקבהה העלה משה לתיבה..? אם לחצי גג דרושים 200 רעפים..כמה דרושים לגג מושלם? בהצלחה חכמולוגים...

תשובות.

חלקם אני מכירה , חלקם אנסה עכשיו.. 1) למה יש ניצולים בהתרסקות? 2) יום הולדת אחד , היום בו הוא נולד. 3) לכולם יש 28 . אך לחלקם יש תוספת על ה28.. 4) סולם יעקב היה ב*חלום* יעקב. זה סולם רוחני. 5)אם יש לו אלמנה..אז ז"א זהוא נפטר. 6) 70 . שלושים חלקי חצי זה כמו שלושים כפול שתיים. 7)לא הבנתי את השאלה , מה זה נקרא אצלך?... התשובה שברור שהיא לא התשובה היא נשאר תפוח אחד. אמ.. יכול להיות שנשארו לך 2. - שניים בבטן. 8)משה?!! נח. 9) 0 רעפים דרושים... הכל כבר מושלם , לא חסר.

little snoop

New member
שכחת לענות על שתיים,

8)הרופא נתן את הכדורים,כך שלא לוקח זמן לקחת אותם.. 9)ציפורים לא צדים..

לא שמתי לב...

האמת שהשאלות האלה לא משקפות אינטילגנציה... אבל הם ממש חמודות ! יש מבחן איי קיו באתר באנגלית משהו מעולה , לא צריך לדעת כ"כ אנגלית כי הרעיון שלו הוא לוגיקה בצורות .! שאני אמצא אותו אני אעלה אותו...בע"ה.

למעלה