מבחן אייקיו!

pompii

New member
מבחן אייקיו!

מבחן אייקיו, יש זמן מוקצב 40 דקות, אבל זה ממש מספיק. כנסו ל
כאן!

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo12.gif

101, שזה נורמלי...
אבל רגע- יש לי הסבר.
סתם, פשוט עשיתי את זה בעשר דקות בערך כי אני לא סבלנית במיוחד כשזה מגיע לדברים האלו...

יצא לי 121.... ../images/Emo57.gif

אבל עשיתי פעם מבחן אייקיו אמיתי (אצל בוחנת וכאלו) ולא יצא לי ככה, אז למי להאמין
?

HaMsTeR

New member
זה היה המבחן שחיפשתי, אבל../images/Emo118.gif

לא עשיתי אותו כמו שצריך. בכלל לא התעמקתי במלא דברים... פשוט לא עשיתי טוב. גם לקח לי רק איזה 20 דקות, וזה סתם... אני צריכה לעשות את זה שוב בהזדמנות.

במאמצים רבים.... ../images/Emo57.gif

הצלחתי לגרום לזה שהאייקיו שלי יהיה מתחת ל65. אני לא אמורה להצליח להבין איך מתעטשים עם רמה כזו, נראה לי...

YaLdoNet 4 EveR

New member
112... ../images/Emo117.gif

כשהייתי קטנה עבדתי המוןןן על השטויות האלה. יש לי ספר מיוחד. נכון לעכשיו המוח שלי די ישנוני..
אני בטוחה שלפני ארבע-חמש שנים הייתי עושה את זה טוב יותר.
וכן, הבנתי את האחרון. (שרון שאל?) לכל אחד מהצבעים יש חוקים. תבחר אחד, שים לב לתנועה שלו, ותעיף את כל התשובות שלא עונות על זה. תבחר עוד צבע, שים לב לתנועה שלו, ושוב זה יוריד לך חלק מהתשובות. ככה עד שתשאר תשובה אחת. ואם לא הבנתי ת'שאלה שלך ... סורי.

אם אני לא טועה,../images/Emo19.gif

יש פשוט שלושה צבעים שמופיעים יחד שכל אחד מהריבועים, אז בוחרים את התוצאה שבה הם מופיעים יחד...

סליחה, לא ניסחתי את עצמי טוב...../images/Emo19.gif

יש לצבעים סדר קבוע: ורוד-צהוב-אדום=שורה/טור אחד ירוק-טורקיז כהה-טורקיז בהיר=שורה/טור שני שחור-אפור-לבן=שורה/טור שלישי ואפשר לבלבל אותם, נגיד, זה יכול להופיע גם צהוב-ורוד אדום וגם אדום-צהוב-ורוד אבל תמיד של שלישיה כזאת של צבעים תופיע בשורה או בטור...

PURPLE CHICKEN

New member
עשיתי שוב...../images/Emo9.gif

והפעם באמת השקעתי מחשבה...
ויצא לי 114!
הו וול... זה לא אומר כלום.
סתם!
חחח... אבל זה באמת לא אומר כלום...

למעלה