גם לנו יש תמונה (נדחפים) בלה בלה בלה תסבלו
פ פ ו מ ל י ת New member 25/2/04 #22 להידחף זה כיף (סאחה על החרוז) אבל כל העייסק זה תמונה שאפשר לזהות.. לא? טוב נו... נסבול מהתמונה הזו.. (אפשר לסבול עוד קצת?)
להידחף זה כיף (סאחה על החרוז) אבל כל העייסק זה תמונה שאפשר לזהות.. לא? טוב נו... נסבול מהתמונה הזו.. (אפשר לסבול עוד קצת?)
M mpanda New member 26/2/04 #23 אין לי אומץ.. לא מספיק חטפתי על הראש כשאמרתי לאישה שלי שכתבתי את חוויתנו כאן.. גם תמונה? וגם.. אני מניחה שיש אנשים שסתם נכנסים לפורום מתוך סקרנות ובמקרה זה השכן שלכם או הבוס בעבודה.. אממ.. לא מוכנה להיחשף..
אין לי אומץ.. לא מספיק חטפתי על הראש כשאמרתי לאישה שלי שכתבתי את חוויתנו כאן.. גם תמונה? וגם.. אני מניחה שיש אנשים שסתם נכנסים לפורום מתוך סקרנות ובמקרה זה השכן שלכם או הבוס בעבודה.. אממ.. לא מוכנה להיחשף..
פ פ ו מ ל י ת New member 26/2/04 #26 תודה רבה אנשים. האמת שאני רק מחכה שכולם יתרגלו ואני אפסיק להסמיק. תודה לכם
ה ה מ כ ש פ ה New member 27/2/04 #27 וגם אני אמיצה (לא עד הסוף) זו אני, עם ריטוש פנים. השיער שלי עכשיו טיפה יותר כהה נכון נריסה?
P Pixy led New member 27/2/04 #28 תגידו, יופי זה איזשהו קריטריון שצריך כדי לקבל רשות לכתוב בפורום הזה...?! איך כולם יפים כל-כך...!