מבחן אומץ

מבחן אומץ

נכון.. אני חכמה גדולה, אני שמה תמונה שלו, כמובן בהסכמתו, לידיעת כולם, זהו דונאלד והוא המאסטר שלי (וכן, חתכתי חצי תמונה...). אם יהיה מי שירים את הכפפה, אולי נפרסם כאן תמונות שלנו? אולי בלי פנים? אבל לא חלקי גוף כמו שכבר פרסמו חלק מאיתנו. מה דעתכם? מי מרים את הכפפה? אגב, לא חייבת להיות תמונה בעירום או בפוזה מגרה (אם כי זה יכול להיות חמוד) התמונה שלי מוכנה כבר. אבל לא אהיה ראשונה...

nerissa

New member
זונה! אני שונאת אותך!

ככה עושים לי על הבוקר???? הוא בי-די-יוק! אבל בייייייייייייייי-דיוק! }}}}}}}}}}{{{{{{{{{{ אז מתי אתם באים?
בא לי נורא לראות את החיוך הזה הרבה הרבה הרבה
עכשיו נשאר לי לראות תמונה שלך!

תבור.

New member
גם אני יוצא חוצץ ...../images/Emo2.gif פומלית

ככה עושים לנריסה על הבקר היפה הזה ואת עוד טוענת שאת אוהבת אותה... נריסה ספרי לה על השמש החמימה פה הבקר ש"תתרגז" קצת כשתתעורר...

הלו הלו...

שמש לא מרגיזה אותי, אני אוהבת חורף גם אם אני מתלוננת עליו. ואמרתי לה לא להסתכל. ומה קרה למדת משפטים פתאום? שאני אבקש מזוד למחוק את ההודעה שלי? זה מה שאתה עושה במקום לשים לנו כאן תמונה שלך?

שתקי דבילית

אמרתי לך לא להיכנס נכון? חוצמזה, אני אכתוב לך מסר .. את חייבת לי תשובות.

Pixy led

New member
יפה-יפה,

האמת היא שלמרות שלא רואים המון בתמונה, ממה שכן רואים - ככה בדיוק דמיינתי אותו...! היית מאמינה? הממ, תמונה שלי בלי יותר מדי הסתרות קיימת בכרטיס האישי שלי. יש לי עוד, ואני לא ביישנית (ואולי קצת יותר מדי אקסהיביציוניסטית). אם מישהו/י י/תתחיל, אני אצטרף. הייתי רוצה לראות קצת יותר מהאנשים שמאחורי הכנויים כאן... *חיוך סקרן*

תודה..../images/Emo13.gif

את מקסימה, וגם אמיצה. נכון שלא רואים הרבה, אבל האיש שונא להצטלם, גם התמונה הזו היתה משימה בלתי אפשרית כמעט מה שכן... הוא אוהב לצלם ויש לו המוןןןןן תמונות שלי (שלא את כולן אני מוכנה לחשוף (סוויטי מסמיקה)

nerissa

New member
הריני להזכירך

[email protected] סתם תזכורת.. למקרה ששכחת ובאותה הזדמנות שאת שולחת אלי המוןןןןןןןןןןן תמונות - שלחי אלי את המייל שלך כי מפציצים אותי במיילים ומבקשים ממני להעביר גם אליך, הסוטים

אסתי69

New member
נו ב'מת

שלי בכרטיס יאללה פרסמי והוא........ אני אשתוק יותר עדיפויי :))

Z o d i a c

New member
חמוד המאסטר שלך

הייתי עושה אותו בכיף! תמונה שלי? לא דחוף לי..פרסמתי מספיק חלקי גוף שמי שמכיר ידע לזהות. נוח לי להשאיר את זה ככה.

הממ...

או הוא אותך זוד.. מעניין היה לצפות בזה. בכל מקרה, כהצעת אסתי ופיקסי, יש תמונה שלי בכרטיסישי בקרוב אצלכם.

Z o d i a c

New member
יש תמונה בכרטיסישי

ויש גם תמונה בדף השער של הפורום - גבירותי ועבדי, קבלו את כוכבת החודש שלנו פומלית

Pixy led

New member
מקסימה ביפייך. ../images/Emo13.gif

תודה, וכל-הכבוד על החשיפה...!

nerissa

New member
בכלל בכלל לא מתרשמת. עובדים עלינו

גם אני יכולה לשים תמונה מגיל 18 זה בכלל לא פייר ואל תגידי לי שלא. מפלצת. אולי תבואי כבר????????????

נו תפסיקי כבר ..

בגיל 18 נראיתי כמו ילדה (נסעתי עם כרטיסיות נוער לכל אורך הלימודים לתואר ראשון..) די כבר. את באה לקחת אותי?

תודה יקיריי.

זה קצת מביך, אבל אתם אחלה. באמת מודה לכם (לפחות כשאבוא, תזהו אותי בקלות).

למעלה