מבזק פציעות

Or Amit

New member
מבזק פציעות

קודם כל רודי - הוא אושפז למשך הלילה להשגחה, כרגע מדברים על זה שהוא אולי יחזור אפילו מחר בלילה. כנראה שלא, אבל משחק אח"כ הוא בטח כבר ישחק
מארווין וויליאמס סיים ככה"נ את העונה שלו.
פוי כנראה יחמיץ את המשחק ביום רביעי
רונדו וגלן דיוויס יחמיצו שבוע. אדי האוס אמור לפתוח במקום רונדו כשמארבורי יעלה מהספסל.
וואלאס אמור להחמיץ את המשחק מול הניקס.
בוזר אמור לחזור היום מול הפייסרס
וגריינג'ר ישב היום בחוץ, עשוי להחמיץ גם את המשחק של יום שישי
דנג בחוץ לעוד שבועיים לפחות
אייברסון עשוי להקדים את החזרה שלו ולחזור תוך טווח זמן של שבוע
גארנט יחזור ככה"נ ב20.3
ג'וש הווארד עשוי לשבת בחוץ עד אפריל.
קיי מארט (דנבר) עשוי להחמיץ את המשחק מחר עקב בעיות גב שהשביתו אותו שבוע שעבר
טורקוגלו עשוי להחמיץ משחקים עם כאבים בגיד האכילס
דוראנט יחזור מחר או בשבת
וגרין עשוי לחזור היום כבר.
ביידרינס שהחמיץ שני משחקים עקב סיבות אישיות אמור לשחק מחר
וכנ"ל לגבי היברט
בארון דיוויס ככה"נ ישחק היום מול קליבלנד.

עוד חדשות

קודם כל עדכונים - לאמאר אודום יושעה למשחק אחד כי קם מהספסל אחרי הפציעה של רודי. מונטה אליס אומר שלא היה עם הקבוצה כי הלך לבקר את אימו החולה. לא קשור לקרסול המנותח שלו, והכל שם בסדר. אני בכלל חשבתי שהפציעה הנוכחית היא בקרסול השני. ביינום עשוי לחזור ל6 המשחקים האחרונים של השנה. ארינאס והיווד כנראה לא יחזרו השנה. גולדן סטייט שיחררה סוף סוף את מרכוס וויליאמס המיובש. יכול לחתום ולשחק בעונה הרגילה, אבל לא יוכל לשחק בפלייאוף. והחדשה הכי מעניינת\הזויה. הסופר אייג'נט מייקל פאלק טוען שג'ורדן לא רצה לבחור את קוואמי ב2001. לדבריו זו הייתה החלטה משיקולים כלכליים, כי היו כמה אנשים שחשבו שהשחקן הראשון שנבחר 1 מהתיכונים יהיה שווה כמה דולרים. לא ברור את מי ג'ורדן רצה לבחור. הוא אומר שהוא רצה בכלל להביא את בראנד משיקגו. בראנד בסופו של דבר הלך לקליפרס עבור הבחירה השניה באותו דראפט, טייסון צ'אנדלר.

אם אני דטרויט הייתי פוצע את אייברסון שוב

למה לקלקל משהו שעובד כל-כך טוב בלעדיו.

King LBJ

New member
שינסו לשחק איתו שחקן שישי

זה יכול לעבוד מצויין אם אייברסון רק ישנה משהו קטן בראש שלו. הוא יכול לתפקד כסקורר שעולה מהספסל כשצריך להזיז את ההתקפה, לקלוע נקודות מהירות או לשנות מומנטום.

Oxycodone

New member
לדעתי נפגע לו האגו

עדיף שימציא שיש לו בעית גב גם בפלייאוף. כל דקה שלו זה בזבוז של זמן של ריפ וסטאקי. אולי שיעלו אותו רק בסוף רבע ראשון , סוף רבע שני , תחילת רבע שלישי. אבל שלא יהרוס את הכימיה של הקבוצה. המהירות טיפה נשארה לו אבל הוא מחטיא לייאפים וצריך לפרוש מהליגה. קארי לא יודע לנהל את הקבוצה , אבל אני מקווה שדומארס לא יתן לו לפגוע בקבוצה ויספסל אותו.

נו באמת,

רק שנה שעברה הוא קלע 27 נקודות ב46%, ועכשיו הוא לא מסוגל לקלוע לייאפ?

chaiel49

New member
אייברסון צריך לפרוש?

לפרוש, אתה רואה מה שידיך מקלידות? תכלל'ס אני בדיעה ששחקן שהיה טוב מאוד והיה בשיא במשך כמה שנים ברגע שהוא כבר יורד מגדולתו צריך לפרוש אבל: א. לא נראלי שהוא כ"כ רחוק מהשיא. ב. זה לא קורה, והוא לא יעשה אתזה מהסיבה הנ"ל. לדעתי הוא פשוט לא מתאים לדטרויט, זה כל העניין.

Oxycodone

New member
בן 33 או 34

כבר גמור , כאבי גב. פחות זריז ממה שהיה ומחטיא ליי אפים. אולי רכז מחליף בקבוצה דרג ב'.

rapgamer4ever

New member
אני לא בעד פרישה בגיל מוקדם או בתחילת הירידה

אבל יש לי הרגשה שככל שהזמן מתקדם, אייברסון מקטין את עצמו יותר ויותר וגורם לנו להטיל ספק גם בעבר הלכאורה ורוד שלו, ובדברים שבעבר היו לגביו קונצנזוס (ואני לא מדבר על יכולות משחק נטו אלא מעבר).

chaiel49

New member
עלזה אני מדבר...

שהוא מקטין את עצמו יותר ויותר... בשביל מה לשחק ולמרוח עוד כמה שנים? בשביל הכסף? יש לך מספיק כסף...בשביל הכבוד? אתה רק מאבד אותו...בשביל הכאבים? (שבדר"כ מתלווים לגיל) אפשר להבין למשל אם לשחקן חסרים כמה נק'/אס'/ריב' בשביל איזשהוא מיילסטון אבל סתם, בשביל מה? השקעת המון בחיים, עבדת קשה (אולי לא פועל בניין, אבל בוודאי יותר מלמשל שחקנים בליגה שלנו) לך תפרוש ותבלה עם הילדים. זה בכל אופן מה שאני הייתי עושה!

carmelo

New member
בשביל התשוקה

תגידו מה שתרצו על אייברסון, וגם אני מסכים שהוא פשוט לא מסוגל לשתף פעולה עם כוכבים נוספים אלא צריך להוביל חבורת נגרים משרתים כמו בפילדלפיה של ראשית שנות ה2000; אבל מבחינת התשוקה למשחק, הוא אחד הגדולים בליגה ובכלל אי פעם. מה שמעניין יהיה לראות איפה הוא יחתום בקיץ. דטרויט תוותר על זכויות הבירד שלו, אז על סיין אנד טרייד אין מה לדבר. לקבוצות עם הקאפ ספייס - פורטלנד, אוקלהומה, סקרמנטו, אטלנטה, ממפיס הוא לא מתאים. האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה טורונטו, במידה ומריון חותם בקבוצה אחרת, והם יעשו טרייד על בוש בתמורה לסנטר וסמול פורוורד. יחד עם קלדרון וברניאני, יכולה לצאת חמישיה מעניינת. או שהוא יתפשר על חוזה MLE מלא בשביל להתמודד על אליפות, וגם כאן השאלה היא מי תסתכן בהריסת הכימיה עבורו? אולי דאלאס, יוסטון אם יפטרו שם מטימאק...

rapgamer4ever

New member
איזה תשוקה מה תשוקה

הוא שכח את הפעם האחרונה שעשה הגנה. כל הנשמה וההקרבה נראה כאילו של שחקן אחר בכלל, אייברסון מסוף הקדנציה בפילי ועד היום לא קשור לזה בכלל.

carmelo

New member
לא יודע מה קרה לו בדנבר ודטרויט

אבל אני מאמין שעדיין יש לו תשוקה למשחק, אז הוא לא יפרוש. כמובן שאפשר להיות ציניקן ולומר שהוא ימשיך לשחק בשביל הכסף, אבל אייברסון באמת נראה לי כמו שחקן שפשוט אוהב לשחק את המשחק.

Oxycodone

New member
למה עכשיו הוא לא נהנה ?

הוא נהנה לשחק כדורסל שכונתי כזה מה שיהיה יהיה וזהו. ובין הנסיעות הוא יכול לבלות בפוקר במועדונים נשים וכל מה שכדורסל מציע רק שיעשה את זה בלי לשחק בדטרויט חח

Or Amit

New member
רק בNBA

אודום הושעה למשחק אחד. אריזה לא מושעה בכלל. ואני חשבתי שרק בצה"ל משאירים את ההגיון בכניסה.

chaiel49

New member
בצה"ל יש להגיון צו שאסור אפילו להתקרב...

חוצמזה לגבי אודום לא ראיתי את המהלך אבל אם הוא אכן קם מהספסל הוא חייב לקבל השעיה, ולא משנה אם זה במשחק רגיל בעונה הרגילה או משחק פלייאוף (כן, אני מתכוון לסאנס-ס"א) יופי שבNBA יודעים שחוק זה חוק ולא כמו במדינה שלנו ש... (עדיף לא לדבר כבר...) לגבי אריזה - שוב, זה היה פאול רגיל, אולי קצת מסוכן אבל לא משהו רציני. הוא נפצע יותר כי הוא נפל בצורה משונה. ואני מנייאק אם לברון היה עושה את הפאול הזה מישהו בכלל היה מדבר, בטח כולם היו אומרים שרודי משחק אותה פצוע. ותום, מזל קובי לא עשה את הפאול הא? וואי וואי מה היה הולך בפורום...

../images/Emo207.gif MVP

מתי מודיעים מי לקח את הMVP? ובאותו זמן מחלקים גם את כל שאר הפרסים? זה כולל גם את החמישיות NBA ראשונה, שנייה וכו' וחמישיית הגנה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה מדורג...

קודם מודיעים על שחקן ההגנה, רוקי, שחקן משתפר, שחקן שישי ובסוף על ה-MVP. אחרי שנחשפת זהותו המסתורית של ה-MVP מפרסמים גם את החמישיות
כל זה קורה במהלך הפלייאוף, איפשהו בין הסיבוב השני לגמרים האיזוריים.

למעלה