מבזק, עד שנפגש (1)

מבזק, עד שנפגש (1)

"שלום" "שלום" "את לשכת המנכל בבקשה" "סליחה ?" "הגעתי לחברת גלקום?" "לא, הגעת ללשכתי המכובדת לא פחות, איך אפשר לעזור לך ?" "זה לא גלקום ?" "לא, הגעת לבית פרטי, אם אפשר לקרוא לכוך הזה בית, ובמקרה נפלת על מנכ"ל הבית…" היא צחקקה. "טוב, סליחה ויום נעים" 12 בצהריים, ואני עוד במיטה, מנסה לחשב איזה יום היום. לא שזה ממש משנה אבל מאחר והמטלה היחידה שלי בשבוע היא להחתים בלשכה, לא ממש רציתי לפספס את זה. אחרי הכל, לגור בכוך הזה זה אולי לא תעונג גדול, אבל בלי הכסף של הלשכה ידעתי כי השלב הבא הוא לחיות אצל ההורים, וזו היתה סיבה מספיק טובה כדי לקום ולהחתים בלשכה פעם בשבוע. הטלפון, והקול שמעברו השני של הקו, היו ללא ספק הדבר הכי מרגש שקרה לי באותו יום. בעצם כל השבוע, טוב נו, אולי אפילו בכל החודש. שיחת טלפון שמקורה בטעות, הצליחה לשעשע אותי. קמתי מהמיטה, השעון הראה 12:30. נעמדתי מול הראי מצחצח את שיני, והבטתי בעצמי. חייכתי. כבר כמה ימים שלא התגלחתי. והזיפים החלו לתת לי מראה של מחבל מתאבד. 175 סנטימטרים שהתפרשו על פני 75 קילו חייכו אלי חזרה מהראי מתוך עיני השחורות. הגיע הזמן להסתפר חשבתי לעצמי. השיער הקצר והקוצני שהיה לי לו מזמן כבר חלף לו והגעתי למסקנה שאני חייב להכניס את המספרה בסדר היום העמוס שלי. שיחת הטלפון מהבוקר עדיין שיעשעה אותי וכאחד שתמיד חשב שאין מקריות בעולם עלה בי לפתע רעיון. "שלום" "וברכה" "מדבר המנכ"ל איתו דיברת בבוקר, זוכרת?" "איך אפשר לשכוח", היא צחקקה, "מנכ"ל הכוך לא?" פלאי הטכנולוגיה וההמצאה הגאונית של ה*42 החזיר אותי אליה. הקול שלה היה חמוד מידי כדי לוותר על גילוי האישה שמאחורי. במשך כמה דקות הפעלתי את כל קסמי, שלבסוף נשאו פרי. קבענו להפגש בבית קפה במרכז תל אביב עוד באותו ערב. על שנת הצהריים אותה סיגלתי לעצמי מהיום בו נכנסתי למעגל האבטלה לפני כשלושה חודשים לא ויתרתי. מדהים כמה מהר מתרגלים לטוב. סיבה מספיק טובה כדי לא לעבוד יותר לעולם או לפחות למצוא מקום עבודה שדוגל בשנת צהריים לכל העובדים. ב 22:00 התייצבי בבית הקפה. המקום המה מאדם. הדייט הזה שנולד משום מקום נתן לי סיבה מספיק טובה להתגלח היום. על תספורת ויתרתי. אחד הכללים של המובטל הוא לא לעשות יותר ממטלה אחת ביום, ובספירה האחרונה שלי כבר עשיתי שני דברים: התגלחתי, וקבעתי דייט. הרבה יותר מידי ליום אחד. "אתה בטח אלון" שמעתי קול מאחורי הסתובבתי. לרגע נעתקה נשמתי. המשך בקרוב....

מבזק, עד שנפגש (2)

הפרק השני בלשון נקבה, נכתב ע"י מפציצה ניתקתי את השיחה, עדיין מחייכת מהבחור שאליו התקשרתי במקרה, בדיוק עובר שם הבוס ושואל אותי לפשר החיוך המטופש שעל פני ומתעניין האם הרווחתי בלוטו.. חייכתי במבוכה וחיפשתי את המספר הנכון של גלקום והתקשרתי. לקחתי את הדף שנותר לי להדפס והמשכתי בעבודתי, שוכחת את מאורעות הצהריים... הטלפון, לחצתי על הכפתור להפעיל את המדונה- האוזנייה, "שלום" הקול מהעבר השני אמר עניתי"וברכה" " זוכרת, מדבר המנכ"ל איתו דיברת בבוקר" אני בטוחה שסומק עטף את פני שכן הבחורה שעברה ליד הביטה בי בחיוך של יודע מה שמתחולל לי בראש. איך אפשר לשכוח", צחקקתי, "מנכ"ל הכוך לא?" גיחכתי לעצמי מנסה לשאול איך הוא השיג את מספר הטל' שלי, הרי לא השארתי לו אותו... השיחה לא התארכה הרבה, היו לי הרבה דברים בסביב ודעתי הוסחה, השבתי בחיוך להצעתו להיפגש, קבענו מקום וזמן, רשמתי את זה על דף וניתקתי.. היום התארך לו, טלפונים ומשימות .. בסיום היום נזכרתי בפתק והתחלתי לחפש אותו מבינות הרמות הניירות שהצטברו שם, הפכתי את השולחן מוצאת אותו מיישרת את הדף, מכניסה להדף לתיק ודוהרת לביתי.. בערב, התקלחתי, זרקתי על עצמי משהו הבטתי במראה, ואחרי כשעה שהפכתי את הארון ומצאתי משהו ללבוש, חצאית שחורה שקניתי לחתונה, עם חולצה קיצית, חגורה ונעליים תואמות מליטה את האזורים הראויים , אחרי כמה מחמאות לעצמי במראה שאפתי אויר, יצאתי מהבית והתנעתי את הרכב לכיוון מקום המפגש. מצאתי מהר את המקום הנחתי ונכנסתי , הדבר הראשון היה להסתגל לאפלוליות ולריח הסיגריות המחניק, ניגשתי למישהו ושאלתי: " אתה אלון?" מישהו הסתובב אלי, חייך ונענע ראשו לשלילה ואמר "אני מוכן להיות אלון עבורך, יפיפה" חשפתי מולו את שיניי שיירגע והבטתי מסביב בפינה בצד ישב מישהו לבד ניגשתי ושאלתי: " אתה בטח אלון?" הוא הסתובב אלי, חייך לעברי הושיט את ידו, הושטתי את שלי, הוא נשק לי על גב היד וכיוון אותי לשבת לידו. שוחחנו כשעה שלמה הוא הקסים אותי , למרות המראה השלומפר שלו... הוא הציע שנלך לטייל באוויר הצח מחוץ לפאב שמספר האנשים בו הלך וגדל בהתמדה- יצאנו שוטטנו בסביבה, המקום היה כבר ריק מאנשים הגענו לחורשה שוממת התיישבתי על הספסל והוא התיישב עם הגב אלי, לא ידעתי מה לומר על כך.. ולאט הוריד את ראשו והניח אותו על חיכי.. ליטפתי אותו הבטתי בעיניו ודיברנו.. העיניים שלו משכו אותי קראו לי... הירח שריחף מעלינו האיר את זוויות פניו באור כל כך יפה שהגוף התקרב אליו לבד השפתיים שלי נצמדו לשלו, נוגעות לא נוגעות מרחפות על שפתיו, העברתי אצבעות בשערותיו והנשיקה הפכה ללוהטת יותר המשך יבוא.......

מבזק, עד שנפגש (3)

אחרי ישיבה לא קצרה בקפה, ושיחה זורמת, ישבנו לנו שם על הספסל בחורשה. אור פנס ריצד מעלינו, עובר דרך גופינו מצייר על האדמה את צילם. הנשיקות הפכו לוהטות יותר. ויותר…. השעה היתה כבר מאוחרת כשהתלבשנו, על אותו הספסל, מחוייכים. סטוצים לא היו לי דבר זר אבל בזיון הזה היה משהו פראי. הרגשתי שזכיתי במפעל הפייס. התנועות שלה היו מושלמות. היא נעה מתחתי בקצב מדהים כשחרדתי אליה מלמעלה. הזיזה את אגנה בפראות כשחדרתי אליה מאחור, רכבה עלי כמו רוכבת מירוצים מקצועית כשנשכבתי על גבי מסמן לה לעלות. אבל יותר מכל, ראו לה בעיניים שזה לא מספיק. שיש לה טעם של עוד. הריקוד המושלם הזה שנמשך כעשרים דקות השאיר גם אותי עם טעם של עוד, והיה ברור לשנינו, שהסקס הזה, כמה טוב שלא היה, הוא לא מספיק טוב עבורינו. ליויתי אותה הביתה, מרחק כמה רחובות משם. אנשים מעטים חלפו על פנינו, מעיפים לעברינו מבטים. החזה הגדול של לירון, גזרתה הדקיקה היו בלי ספק המקור למבטים האלה. היא היתה מדהימה. בפתח הבניין בוא היא גרה נעצרנו. הסתכלנו אחד לשניה בעיניים וחייכנו. ידענו שלא שבענו אחד מהשניה. כשלא היה ספק שלירון גומרת בפעם השניה (ולא היה ספק … אפילו לא קטן) הרשיתי לעצמי לגמור. בחרתי הפעם לגמור לה על החזה והיא קיבלה את שצף הזרע בשמחה. דירת שני חדרים, מרכז תל אביב, עיצוב מודרני אם כי מינימלסטי הפך את הדירה למקום נעים. שעה וקצת במיטה של לירון והרגשתי כבר בבית. בית … כן, נזכרתי בכוך שלי… "יש לי רעיון" 3 בבוקר והיא לא מראה לרגע סימן לעייפות. "כל אחד מאיתנו" היא ממשיכה במבט ממזרי משהו, "רושם על פתק את חמש הפנטזיות הלא מוגשמות שלו", הזדקפתי … ,היא המשיכה, "נראה לי שהחלפת הפתקים תעזור לשנינו"… 5 פנטזיות לא מוגשמות הרהרתי לעצמי … "אה, עוד משהו" היא קטעה את מחשבותי. "אם במקרה יש בשני הפתקים פנטזיה משותפת עושים אותה מחר !" את המשפט הזה היא סיימה בטון ובמבט של עורכת דין מדופלמת שגמרה להציג את טיעוניה בבית המשפט! הסתכלנו אחד על הפתק של השני ופרצנו בצחוק. סעיף משותף אחד היה שם. אחד בלבד. "כבר הרבה זמן" היה כתוב שם בפתק, בכתב ידה העגלגל "שאני מפנטזת על סקס במקום ציבורי, הומה אדם!" מקום ציבורי, חשבתי… מממ …. ולפתע נפל לי האסימון ! יש ! המשך בקרוב …

בחורהX

New member
אממ..ממ..../images/Emo9.gif

למה להפסיק באמצע כשאפשר להמשיך... נראה שלא אזכה לסוף הסיפור. שבת מנוחה לכולם :)

מפ33יצה

New member
עד שניפגש (4)

למחרת כמעט ולא הצלחתי לקום לעבודה, הטעם שלו היה עוד על שפתי הריח שלו עטף אותי כמו שמפו טוב לאחר מקלחת מענגת, אספתי את עצמי, זרקתי עלי משהו נחמד ויצאתי לעבודה, הזמן עבר די מהר, לא הספקתי לארגן את כל המחשבות שלי, לא הספקתי לסדר את הניירת במשרד וכבר הייתי צריכה לחזור הביתה, חושבת ומנסה לשחזר את מאורעות האתמול, מנסה לדמיין שוב את הבחור את מה שעברנו.. את המבט בעיניו כשאמר "יש", החזקתי בידי את מספר הטלפון שלו שוקלת בליבי אם להתקשר או לא, ואחרי מס' ניסיונות להתקשר שסופם כל פעם ניתקתי את הטלפון, החלטתי שאנוח ואקום מוקדם ליום חדש ואשים את החוויה מאחורי. בבוקר טלפון מעיר אותי, קמתי בבהלה, מעיפה מעלי את הכרית והשמיכה, הדופק שלי קפץ והחל לדפוק במהירות שיא, כאילו אוטוטו פורצת מלחמה, "הלו" שאגתי מנסה להחזיר את המחשבות ואת הדופק לנורמל "הי, מתוקה זה אני.. אני אוסף אותך עוד כמה דקות.." ענה בקול שלוו, מתכנן לי את היום. "אני לא יכולה יש לי כמה דברים דחופים בעבודה, אני חייבת לסיום איזה פרויקט, אולי יותר מאוחר" עניתי בקול מרוצה קצת מבואס. "אני עוד שתי דקות למטה, את תהיי מוכנה, אני מחכה לך" הוא התריס וניתק. חצי מרוצה, חצי בשוק הרמתי את הטל', מחייגת למשרד, שמחתי שהמזכירה האלקטרונית ענתה והשארתי הודעה שאני לא אוכל להגיע, למזלי נשמעתי עדיין זוועה מהשינה.. התארגנתי וירדתי הוא כבר חיכה לי ברכב הקטן שלו, מטופף עם האצבעות על עדן החלון. " מה כל כך דחוף" שאלתי, "שלא יכול לחכות ליותר מאוחר?" הוא רק הביט בי וביקש שאלך להחליף את המכנס שלי לחצאית " הולכים לאירוע חגיגי" עליתי בלית ברירה, וחזרתי שוב.. "נו מרוצה? "הבטתי בו במבט זועף מחויך שיבין שהוא לא יכול לצוות עלי כרצונו. הלב שלי פרפר, סוף סוף בחור שמסקרן אותי. נסענו בסמטאות העיר,מקשקשים על דברים שונים, החנה את הרכב, יצאנו והתקדמנו ליד מבנה ונכנסנו לתוכו, הבטתי עליו בשוק, המוני אנשים עומדים מסביב, לא הבנתי בדיוק איפה הטור מתחיל איפה מסתיים, הוא הסביר לי שאנו בלשכת האבטלה הוא צריך לחתום על הכרטיס ולא רצה להיות לבד.. רציתי לכעוס להתעצבן עליו, אך הוא קרב אותי אליו, הצמיד אותי לשפתיים שלו. שוב הריח שלו מסביבי, שוב חום גופו קרוב לשלי, פיסקתי את שפתי נותנת לו להוביל, הלשון שלו חיפשה את לשוני, מנשקת אותי בלהט, עוטף את זרועותיו סביבי, עורו החלק מתחכך בעורי ואני מרגישה את האבר שלו גדל ונצמד אלי חזק, אני מביטה בו בעיני המצועפות, הוא חייך חיוך מתוק, נישק אותי על הלחי, אחז בידי ולקח אותי בשקט הצידה. התיישב על הכיסא בפינה שמצאנו, כל האנשים עומדים מסביב ונעשה חם, המזגן כמעט ולא הורגש. הוא התיישב על הכיסא, הושיב אותי עליו, הרגשתי נוח וישבתי כשרגליי מונחות החוצה על רגליו- בפיסוק. האנשים מסביב הלכו וחזרו, מסתובבים כמו בקן נמלים קטן, הוא נישק את צווארי, הטיתי את הראש מביטה בעיניי לראות שלא מסתכלים, הוא המשיך בליקוקים עדינים במורד הצוואר מזיז קלות בידו את הגופייה שלי ומלקק את שקע הכתף. מניח את הידיים שלו על הירכיים שלי ולאט לאט מרים את החצאית, אחזתי בו הוא הזיז לי בעדינות את הידיים שלי השאיר אותי ללא יכולת תנועה, הגוף שלי נשמע לרצונותיו שוכח שיש לי מוח נפרד, הגוף רוצה שיעשה בי כרצונו, מביטה עדיין לצדדים שלא יראו אותי כמו ילד שמסתיר את עיניו, הוא הרים את החצאית שלי יותר למעלה, מנסה למצוא את התחתון שאיננו לוחש "מממממ". ביד אחת פותח לאט לאט את הרוכסן שלו והושיב אותי עליו, מיקמתי את עצמי, קולטת שמישהי מביטה בנו, מזיזה מהר את ראש שלה כשראיתי אותה.. התיישבתי עליו לאט, מכניסה אותו לחום גופי לרטיבות שבתוכי, לחיכוך המדהים של אברו על השפתיים מפסק אותן חודר לאט דרך הקירות הזקורות ומוכנות לאט לתוך החום הפלאי שיוצא ממני עמוק לתוכי התיישבתי עד שהיה עמוק בתוכי... המשך יבוא............

bugbuster

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif בלי רכלנות פולנית...

מקווה נורא שאתם אמנם שניים ולא בשינויי כינוי. היחו לי פנטזיות כאלה.. (אם אפשר לערב נימה אישית..) כדאי לי לחדול.. אני נמרח כשמפרגן.. איכססס..!
וחוץ..? אז אחרי הקינאה.. אצא לי לשוטט בסמאורות זימה...

עד שנפגש (5)

צלצול הפאלפון של לירון הסיט מבטים של עוד כמה מובטלים לכוון שלנו., היא ישבה עלי, מנענעת ברכות את אגנה מעלי, מרגישה את הזין שלי עמוק בתוכה. עשרות האנשים שהיו באולם ריגשו אותה לא פחות ממני. בין כל המבטים יכולתי בקלות לזהות מבט או שניים של מישהו שמבין מה מתרחש מתחת לאפם של כל המובטלים בלשכה, וזה גרם לחיוך של עונג להתפשט על שפתי. לחשתי לה באוזן, תמשיכי, תראי כמה אנשים יש פה, תראי איך כולם מסתכלים עלייך, תראי איך כולם יודעים, וזה הטריף אותה. היא הסתכלה על מכשיר הפאלפון שלה, מזהה מייד את מקור השיחה. "זה מהעבודה" היא לחשה לי מסובבת אלי את פניה. חייכתי. היא ענתה. "כן, אני קצת לא מרגישה טוב" יכולתי לשמוע את לירון מתפתלת בשיחה. היו לה לפחות שתי סיבות להתפתל. האחת, היא משקרת לבוסית שלה במצח נחושה ברגע זה ממש. השניה … התנועות המתגברות שהגיעו מהכוון שלי, וגרמו לה להרגיש אותי עמוק בפנים. זה ריגש אותה עוד יותר. השיחה נמשכה, יכולתי לשמוע את לירון מעדכנת את הבוסית שלה בעניינים השוטפים. "שום דבר, רק נחנקתי לרגע" היא אמרה לה כשתנועה חדה שלי גרמה לה לבלוע אנחה בעל כורחה. היא המשיכה בשיחה, ואני בשקט בשקט, העברתי את ידי מאחוריה, ובתנועה איטית החדרתי לה אצבע לפי הטבעת. הטלפון כמעט נשמט מידה. הזין שלי כשבר דקות ארוכות עינג אותה יחד עם אצבע שחדרה לאיטה אל אחוריה היו הדבר האחרון שהבוסית שלה יכלה לדמיין אי שם מעבר לקו. עשרות אנשים חלקם חושדים חלקם בוהים, ואני ולירון, יחד עם הבוסית שלה ברקע, מזדיינים על כסא באולם ההמתנה בלשכה… מבחינתי היה זה שיא הפנטזיה. לירון חשבה אחרת … המשך יבוא ….

מפ33יצה

New member
עד שניפגש (6)

הוא החזיק את אגני בזמן שדיברתי בטלפון והניע אותי קדימה ואחורה על ברכיו, מכניס ומוציא את אברו לאט ממני, סידרתי את אגני שיהיה יותר נוח ועמוק, והמשכתי בשיחת הטלפון. הסיטואציה ריגשה אותי. הרגשתי את אברו קודח בתוכי מחום, את המיצים שלי נוזלים ממני אליו ובכל תנוע שלי אני מתמלאת בהם הרמתי את עצמי על הרגליים מעט עולה ויורדת על אבר מינו, נעה קדימה ואחורה. כשהרגשתי אצבע נדחפת לאחורי הכאב וההנאה, יחד עם הריגוש מכל האנשים סביבנו, ושיחת הטלפון עם הבוסית, צמרמורת עזה עברה בגופי. רציתי אותו יותר מתמיד. סיימתי את שיחת הטלפון, רטובה וחמה, הוא הרים מעט את האגן מחדיר את עצמו עמוק יותר אני מרגישה את אברו מזדקר מתנפח מרגע לרגע אני נעה בקצב איטי, מכווצת את הכוס שלי, מרגישה איך אני מוחצת את הזין שבתוכי והוא נכנס ויוצא יותר בכוח נמשך , מפסק אותי ונדחף חזק יותר לתוכי, מזיז את הקירות שלי וחודר אלי עמוק לרחם. זרם עדין ואיטי ניגר ממני ויכולתי להרגיש את פעימות ליבי המהירות מכות מתוך חזי. הוא נישק את צווארי, חיבק אותי בשתי ידיו, ומשך כמה דקות המשכנו לשבת כך. מבט זועף מאחת הנשים המבוגרות בסביבה תפס את עיני וצחקקתי במבוכה מסמנת לו עם הראש, הוא הוציא לה לשון , הוציא אותי בעדינות את הזין מתוכי, סגר את מכנסיו, קמנו והסתלקנו משם. נכנסנו לרכב, הוא התקרב לעברי ונשק לי על שפתי. " אני חייבת להגיע לכמה דקות לעבודה.." הגענו בניין המשרדים, מרחק דקות ספורות מהלשכה, סידרנו את עצמנו ונכנסנו פנימה. הבטנו אחד בשני "הכל בסדר, את נראית נפלא" אמר ונשק לי. סיבוב שלום והכרות קצר, הושבתי אותו בחוץ בקבלה נכנסתי לבוסית, שהייתה לחוצה קצת עברנו על הדברים וכל אותו זמן הראש שלי לא בעניינים.... היתה לי סיבה טובה … "לירון, לכי מפה, תחזרי מחר מפוקסת" הרימה עלי הבוסית את קולה, את כנראה באמת לא מרגישה טוב היום… יצאתי מהחדר שוב סמוקה, לקחתי אותו לסיבוב בקומה מראה לו את המשרדים החדשים שלנו. כשעברנו ליד השירותים, עצרתי. "אני נכנסת רגע להתארגן, חכה פה שניה" אמרתי לאלון ונכנסתי. עומדת מול המראה מסדרת את המראה המפוזר שלי, ראיתי אותו לפתע מאחורי. "הי חמודה" הוא לחש, שם לי אצבע על הפה וסימן "ששששששש". הוא התכופף ובדק את תאי השירותים במהירות, ניגש אלי, הצמיד אותי לכיור, תפס את הידיים שלי, הצמיד את השפתיים לשלי ונישק אותי... הוא עזר לי לתפס על הכיור, מושיב אותי עליו.. הוא הפשיל את החצאית שלי, פתח את ברז המים ושטף לי בעדינות את המפשעה, מכניס אצבע לתוכי ומסובב... שוטף את היד מכניס שתי אצבעות עמוק ומסובב... מקרב את פיו לכוס שלי נושף קלות ומלקק את הדגדגן הקר והמצומרר, מחפש עם לשונו את הנקודה, אנחה נפלטה מפי .. הוא המשיך, הכניס והוציא את האצבעות מלקק את הדגדגן, שם את הרגליים שלי על הכתפיים שלו ונישק אותי , שולח אצבע אחת ארוכה לכיוון ישבני מפסק את הגבהות ומכניס עמוק לתוכי... "כןןןן, עוד עמוקקקקק" נאנחתי הדופק שלי הואץ, כיווצים עדינים למטה… מוציא את האצבעות מכניס את הלשון , מסובב אותה, מוציא לשון מכניס אצבעות כמה פעמים חוזר על זה נכנס ויוצא, מסתובב בתוכי.. גל אדיר של כיווצים התפקעו ממני, גמרתי לו על הלשון , על האצבע.. הוא המשיך להיכנס עם האצבעות ללקק את הדגדגן , נכנס ויוצא הדופק שלי מפמפם עדיין. הוא יצא, סובב אותי עם הגב אליו, חצי גוף נתלה על הכיור, מביטה בעצמי, מביטה בו, הוריד את המכנס.. וחדר לתוכי עמוק, מרים את עצמו למעלה, משפד אותי עליו.. הנשימות של שנינו נעשו כבדים , מתגברים מביטה בו מבעד למראה, מביט בי עיניו מצועפות שם ולא שם , תופס את אגני ומתחיל לנוע מהר....... צלצול טלפון נשמע לפתע ברקע. ... קפאנו... מביטים אחד בשני, מדברים עם העיניים... " הלו" נשמע מאחד התאים, "אני אחזור אליך ".... דלת התא נפתחה ומתוכנה יצאה ענת, הבוסית שלי …. את הדממה שהשתררה ענת חתכה… "בואו" היא אמרה, "נמשיך את זה אצלי במשרד …." -סוף-

למעלה