מבזק, מבזק, מבזק!!!

NK The man

New member
מבזק, מבזק, מבזק!!!

קווין ריצ´ארדסון נחטף ע"י חייזר, ניק קרטר נרצח ע"י חוליית איגואנות, בראיין ליטרל גילה שהוא נמשך לבדואים מפקיסטן, האווי נלקח בשבי ע"י המחתרת האירית ואיי. גיי מקלין שיצא ממוסד גמילה לאלכוהול גילה שהוא מכור לצהוב שבביצה... לכן הלהקה הידועה מאד בה הם חברים נו... הם כ"כ ידועים ששכחתי איך קוראים להם, אהה... ה- fucked up boys... או משהו כזה... הודיע על פירוק... באסה!!!

howiefan

New member
וזה ע"י אדם שטוען שהוא זונה ממין זכ

בן אדם לך תמצא לך חיים מאשר להכנס לפורום של אחת הלהקות המצליחות ביותר אי פעם בהיסטוריה של המוזיקה, לכתוב שטויות במיץ עגבניות שהמצאת רק כי אין לך חיים אז אתה נכנס לפורום של להקה שאתה לא אוהב, כנראה שהזמן שלך לא יקר לכן אתה מבזבז את זמנך בפורום הנ"ל. אני רואה שאתה עובר טיפול פסיכולוגי, כנראה הפסיכולוג שלך ללא ממש עושה את עבודתו כמו שצריך. לך תמצא פסיכולוג חדש, ותבקש שיתן לך גם כדורים שיחזירו אותך בחזרה למציאות. הבנתי שאתה לא מקבל תשומת לב בבית ואתה מחפש את זה בשדות זרים, נראה לי שיש לך גם פיצול אישיות. ודרך אגב, ניתן לאתר את הכתובת שלך בבית תוך 10 דקות, אם לא ידעת. אתה מוזמן לא לחזור לפה יותר. קים - למחוק בבקשה, תודה.

אוי מסכןןןןן

עוד אחדדדד שחייו כבר לא שווים אז הוא בא לרדת על חמשת המופלאים המדהימים והמושלמים שלנווו אבל חבר´ה אל דאגגההההההה אני מכירה את הבחור הזה והוא באמת קצת הרבה מסכן וחסר חייםםפםםם אז אנשים שוב פעם אל תתיחסו הוא לא שווה את זה...... סורי מאמי אבל זאת האמתתת אל תדאג נתחשבו אחר"כ ועכשיו בנותתתת תעלווו עליווווווווווווווווווווווו

NK The man

New member
חחחח... עם הייתי מקבל שקל על...

כל פעם ששמעתי את המשפט האחרון שכתבת... קושקושית... זהירות אני יודע איפה את גרה...

למעלה