מבזק חדשות
מזמן לא היה והגיע הזמן. אני מעדכן על דברים שהיו מזמן. בזה ספציפית [כרגע] עד שבוע-10 ימים אחורה [בטח פחות].
ליאם מתנשא?! לא יכול להיות!! נתחיל רק מזה שאני אגיד שליאם אמר שהכוכבי רוק של היום צריכים ללמוד דבר או שניים ממנו ומאחיו, נואל. הוא גם התייחס בדברים אלו במיוחד לטום צ'אפלין ופיט דוהרטי.
נואל מופיע במופע אקוסטי נואל עושה כמה הופעות אקוסטיות כרגע והוא עצר להקליט כמה קטעים בשביל איזה אתר אינטרנט. השירים האקוסטים שהקליט: "It's Good To Be Free", "Slide Away" ו-"Whatever". לשמיעה ישירה/הורדה לחצו כאן.
?Trick or Treat ליאם יצא עם שני בניו בני ה5 ו7 כשהם [חוץ מליאם] מחופשים ברוחות רפאים. [התמונה של ההודעה זה הם]
ראיון עם נואל אני אעלה בקרוב ראיון עם נואל. הנה קטע ענק: What advice should you have taken, but did not? Don’t fookin’ join your brother’s band. And this is my advice to people: if you’re ever gonna join a band, don’t have any family members in it. It’s wrong. The Everly Brothers and the Kinks will tell you the same fookin’ thing. It always ends in tears. Always.
נואל במופע צדקה נואל הופיע במופע צדקה עם אקוסטית וגם ארצ'ר ליווה אותו בחשמלית. השירים שניגן נואל: '(It's Good) To Be Free' 'Talk Tonight' 'Fade Away' 'Cast No Shadow' 'The Importance Of Being Idle' 'Come On/Let's Go' (with Paul Weller) 'Thick As Thieves' (with Paul Weller) 'Wonderwall' 'Half The World Away' 'Slide Away' 'Strawberry Fields Forever' 'Don't Look Back In Anger' 'Married With Children' 'Listen Up' זהו עד פה. מקווה שהיה טוב.
מזמן לא היה והגיע הזמן. אני מעדכן על דברים שהיו מזמן. בזה ספציפית [כרגע] עד שבוע-10 ימים אחורה [בטח פחות].