מבזק חדשות

sok777

New member
מבזק חדשות

מזמן לא היה והגיע הזמן. אני מעדכן על דברים שהיו מזמן. בזה ספציפית [כרגע] עד שבוע-10 ימים אחורה [בטח פחות].
ליאם מתנשא?! לא יכול להיות!! נתחיל רק מזה שאני אגיד שליאם אמר שהכוכבי רוק של היום צריכים ללמוד דבר או שניים ממנו ומאחיו, נואל. הוא גם התייחס בדברים אלו במיוחד לטום צ'אפלין ופיט דוהרטי.
נואל מופיע במופע אקוסטי נואל עושה כמה הופעות אקוסטיות כרגע והוא עצר להקליט כמה קטעים בשביל איזה אתר אינטרנט. השירים האקוסטים שהקליט: "It's Good To Be Free", "Slide Away" ו-"Whatever". לשמיעה ישירה/הורדה לחצו כאן.
?Trick or Treat ליאם יצא עם שני בניו בני ה5 ו7 כשהם [חוץ מליאם] מחופשים ברוחות רפאים. [התמונה של ההודעה זה הם]
ראיון עם נואל אני אעלה בקרוב ראיון עם נואל. הנה קטע ענק: What advice should you have taken, but did not? Don’t fookin’ join your brother’s band. And this is my advice to people: if you’re ever gonna join a band, don’t have any family members in it. It’s wrong. The Everly Brothers and the Kinks will tell you the same fookin’ thing. It always ends in tears. Always.
נואל במופע צדקה נואל הופיע במופע צדקה עם אקוסטית וגם ארצ'ר ליווה אותו בחשמלית. השירים שניגן נואל: '(It's Good) To Be Free' 'Talk Tonight' 'Fade Away' 'Cast No Shadow' 'The Importance Of Being Idle' 'Come On/Let's Go' (with Paul Weller) 'Thick As Thieves' (with Paul Weller) 'Wonderwall' 'Half The World Away' 'Slide Away' 'Strawberry Fields Forever' 'Don't Look Back In Anger' 'Married With Children' 'Listen Up' זהו עד פה. מקווה שהיה טוב.

sok777

New member
אגב, הקטע עם השירים של נואל

שנתתי לינק אליו, מכיל ראיון ענק ומצחיק ויפה עם נואל. מחמיא לאנדי וגם מלא.

sok777

New member
לא הבנתי :\

התכוונת שהיית מעדיף לשמוע את ההופעת צדקה? אם כן, אני לא חושב שהיא מוקלטת.

RoySupernova

New member
אולי זה גם עקיצה פרטית.

המשותף בין ליאם ופיט מלבד כמובן היותם מוזיקאים מצליחים (אבל פיט היה מת להגיע לכפות רגליים של ליאם) הוא העובדה שיש לשניהם ילדים מאותה אישה. ב-97, שבוע אחרי שליאם התחתן עם פטסי (אגב יונת, צדקת, בדקתי את העניין קצת יותר לעומק וניקול בהחלט יותר יפה, חח ועכשיו אני מבין למה קראת לפטסי זקנה) הוא בגד בה עם גרופית בשם ליסה מוריש שבין היתר הייתה זמרת באיזו להקה לא יותר מדי ידועה והיא ילדה את הילדה הראשונה והיחידה של ליאם, מולי. כמה שנים אחר כך היא גם השתרללה עם פיט וגם ממנו יש לה ילד, וזה נראה לי כאילו היא מרוויחה טוב טוב מהדמי מזונות שהם משלמים לה (ליאם פעם אמר בתקשורת כמה הוא משלם על מולי ועל לנון של פטסי, וזה סכום מטורף). בקיצור אז ליאם רב לא מעט עם פיט על זה שהוא לא דואג לילדים מספיק ושהוא מסתובב לידם מסומם והם לא ממש חברים יותר מדי טובים.

sha na na revol

New member
שמע חת'כת סיקור...

אם היית טיפה יותר אוהד את פיט הייתי מצרף אותך ל"תחקירים" שלי.. לדעתי פשוט מדובר בציניות, שהיא לא כזאת נדירה אצל ליאם (למרות שמה שאמרת הרבה יותר... עמוק וכאלה.) אני מבין גם את הצד של כלפי מה המרירות שלו מופנית... סמים זה חלק מהרקע של ליאם ופיט אפילו בעצמו מודה שהפרסום הכניס אותו יותר... אבל אפשר להגיד שדווקא העובדה שלפיט אין רקע קשה מראה שאסור להכליל... בכל אופן, אני יפה נפש ואני מודה שליאם לרוב צודק!

sha na na revol

New member
מצד שני,

ליאם אף פעם לא עשה הרואין (נראה לי שעליו היה את הסיפור שהוא ניסה פעם אחד ולא אהב), כך שהוא סתום בלום בקטע הזה.

sok777

New member
אמרתי שזה מצחיק אותי, כי לא סתם

צחקתי. לא צחקתי לחינם [אלא באמת זה הצחיק אותי]. הבנו?

למעלה