מבזק חדשות מה 80.....

alpha80

New member
ולחשוב שיש לי כרטיס לסופט סל

בנובמבר

alpha80

New member
מבזק חדשות מה 80.....

יש הרבה חדשות הפעם, ראו הוזהרתם. SOFT CELL ביטלו את כל ההופעות המתוכננות לחודשיים הקרובים עקב שפעת חריפה בה לקה מארק אלמונד. הוא הובהל בתחילת השבוע לבית חולים במצב די גרוע ויזדקק לניתוח מיידי בגרון בימים הקרובים. קיילי מינו ממוציאה בחודש הבר אלבום כפול עם מיטב להיטיה מתקופת סטוק אייטקין ווטרמן. הדיסק הראשון הוא אוסף להיטים, השני הוא רה מיקסים. אלא מה. למחזר עד הסוף או לא.... חוץ מזה - לכל המעוניין אוסף DVD עם להיטיהם של סטוק ושות´ יוצא במקביל. שימו לב.... ה-SIMPLE MINDS יוצאים לסיבוב הופעות בעולם. להקות החימום יהיו - ה-POINTER SISTERS בבריטניה. אלפאוויל בגרמניה, FOREIGNER בגרמניה ובבלגיה, ובוני טיילר בהולנד. מי תהיה להקת החימום שלהם בארץ? אולי כנסיית השכל.... על DEAD OR ALIVE דיברנו במבזק הקודם, השבוע נודע לנו כי הלהקה מוציאה 3 אלבומים בו זמנית בתחילת השנה. האחד - מיטב להיטים, השני - הלהיטים בהקלטה חדשה עם רה מיקסים, והשלישי הוא אלבום חדש לחלוטין. פיט בארנס הסולן טוען כי הוא עדיין חושב שכוחו במותניו ועדיין לא הוציא את החומר הטוב שלו באמת. נחכה ונראה. האם יצורף בונוס לדיסק עם הלהיט "איך את מסובבת אותי"?... אירייז´ר הודיעו על תאריך ליציאת אלבומם החדש שכולו חידושים לשירים מה 70 וה 80 יופיע בפברואר 2003. שמו יהיה OTHER´S PEOPLE SONGS. אלבום צדקה חדש לילדים במצוקה יופיע בבריטניה בחודש הבא. האלבום יכלול חידושים לשירים מה 80 מבוצעים ע"י אמנים מהיום. בין השאר נוכל למצוא שם את הפרודיג´י מחדשים את GHOST TOWN של ה SPECIALS, אואזיס מחדשים את סלייד, סקוויז מחדשים את COME ON EILEEN , FEEDER מחדשים את פראנקי הולך להוליווד, וה STEREOPHONICS מחדשים את פרינס. קים וו´ילד מוציאה סינגל חדש - חידוש ל BORN TO BE WILD של STEPENWOLF. אדם אנט הצליח להמתיק את גזר הדין שנגזר עליו - 12 חודשי עבודות שירות וקנס בגובה 500 פאונד בלבד במקום מאסר. זאת כי הוכיח שלא היה בקו הבריאות כשביצע את "פשעיו". (ארטמסיה אולי את זוכרת מה עשה הנמלה?..) בחודש הבא יוצאת קופסא בת 4 דיסקים של מועדון תרבות. הקופסא כוללת את הלהיטים הגדולים, גירסאות דמו, רה מיקסים וקטעים שלא הופיעו מעולם. אלבום חדש למידג´ יור, סולן אולטראווקס עם הקלטות נדירות מהופעות. אלבום חדש לגארי ניומן, עם רה מיקסים ללהיטיו הגדולים. אלבום חדש עם חומר חדש לחלוטין לשם שינוי, לצמד דאריל הול וג´ון אוטס. חדשות טובות לאוהבי TEARS FOR FEARS - אלבום איחוד חדש לצמד יופיע בקיץ הבא. השניים נכנסו לאולפן ההקלטות, והכיוון של האלבום , לדבריהם, יהיה המשך לאלבום הראשון. יש.............. נסיים בבירכת החלמה מהירה למארק אלמונד. עד כאן מחדר החדשות, יום יום. BAD MANNERS מופיעים!!! בבריטניה. כמובן. לא פה. ו.... הקיור הוסיפו הופעה נוספת עקב הדרישה הגדולה בגרמניה ב 7 בנובמבר. אחרי זה הם חוזרים לאולפן ההקלטות לעבוד על אלבום חדש.

turrican

New member
Tofit מה כבר יש לך בצרפת

יש לך שם ארמון שלא סיפרת לנו?? אם כבר מדינה באירופה אני מעדיף את הולנד או את אנגליה מאשר את צרפת האנטישמים . אבל עזבו פוליטיקה עכשיו..

tofit

New member
צודק מליון אחוז, אבל...

אני עוברת לגור שם ואני נורא אשמח אם יהיו לי הופעות שם גם אני מעדיפה את לונדון אבל, אף 1 לא שאל אותי ממש

alpha80

New member
לא שידוע לי , אבל...

א- אני מוכן לברר לך ב- כשתהיי שם תעדכני את אותנו כדי שנקנא ג- אני בונה עלייך שם... שתקני לי דיסקים... ראי הוזהרת...

tofit

New member
דרלינג

א. אני אשמח אם תברר לי ב. בוודאי שאני אעדכן, ולא בשביל שתקנאו אלא שלא תחשבו שנטשתי אתכם ג. אין בעיה ודרך אגב, מכיר את החנויות של fnac?

alpha80

New member
((((../images/Emo13.gif

usth atbh nfhr´ ha kh tphku xhpur nsvho aerv kh ao´ ONCE IN A LIFETIME

alpha80

New member
מה זה היה שם בדיוק?.... חחח

התכוונתי לומר שאני מכיר את הפנאק ואפילו היה לי שם קעט מהסרטים

alpha80

New member
סיפור ארוך, הפורום יקרוס...

אלכס יוכל לעשות ממנו מאמר...

alpha80

New member
אבל בגלל שאת לוחצת.... זה הסיפור...

צרפת, פריס, 1989. טיול אחרי צבא...חורש את צרפת באוטו. וברדיו בכל רגע נתון, בכל תחנה, מתנגן שיר צרפתי, שקט, יפיפה, זמרת עם קול מדהים. קליט להפליא. אני לא מפסיק לזמזם אותו כל הטיול, ונשבע שאני לא חוזר לארץ בלי התקליט הזה. הלכתי ל"פנאק", חנות ענקית (כמה קומות) לתקליטים. אני לא מדבר צרפתית ולא מבין מילה, אני מסביר למוכר מה אני מחפש (באנגלית) , מזמזם את השיר... למוכר בחנות לא היתה ממש סבלנות ל"תייר מצוי" שמבלבל לו במוח. עצוב ומדוכא חזרתי למלון. הדלקתי את הרדיו ו... השיר שלי מתנגן... לקחתי את הקלטת הראשונה שמצאתי בתיק, והקלטתי מה שנשאר מהשיר, עם הקריינות של הקריין (יש... יש לי הוכחה שקיים שיר כזה..) למחרת חזרתי לחנות עם ההוכחה המוקלטת ביד. המוכר היה במצברוח טוב הפעם והסכים לבזבז עלי כמה דקות. שם את הקלטת בטייפ, ו.... לא זיהה את השיר. ביקשתי תגבורת... מגיע מוכר נוסף ממחלקה אחרת, מקשיב לשיר, וגם הוא לא מזהה. לא ויתרתי וביקשתי "דעה נוספת". בינתיים השיר נגמר, והבחור מעביר את הקלטת אחורה, דקה יותר מידי. לוחץ על ה"פליי", ו... מה שהיה בקלטת לפני כן מתנגן - פוליקר. (איזה אישה זקנה בחנות פתאום אומרת לבעלה - "יצחק - תשמע, פוליקר...") המוכר צועק פתאום - "אה וו´י, פוליקר, וו´י"...נותן ריצה לקומה השניה ומביא לי את התקליט "עיניים שלי" של פוליקר....... מבינים?... את פוליקר הם זיהו, שיר שמתנגן נונסטופ ברדיו - לא. אבל.... סוף טוב הכל טוב - בסוף קראו למנהלת החנות שמיד זיהתה ושלפה את התקליטון מארגז המשלוח החדש שזה עתה הגיע לחנות. זה היה שיר השנה בצרפת בסוף אותה שנה.

tofit

New member
אז אולי הם לא ממש אנטישמים

לי היה סיפור אחר בפריז. ישבנו בו זוגי ואנוכי בבודהה בר, המקום הכי איני בפאריז של לפני שנתיים. לפתע אני שומעת שמתנגן שיר בעברית של זמרת שנשמעת כמו זהבה בן. שאלתי את המלצר מי הזמרת אז הוא אמר במבטא צרפתי כבד זו זמרת תורכיה חדשה קוראים לה זהבה בן והיא להיט רציני אצלינו. אז ניסיתי להסביר לו שהנ"ל באר שבעית גאה, אבל הוא טען בתוקף שאני לא מכירה אוותה בכלל לך תבין

turrican

New member
סיפור מרגש ומצחיק ../images/Emo9.gif

ומוסר ההשכל הדשא של השכן לא תמיד ירוק יותר. הישראלים לא הביעו תדהמה??

alpha80

New member
זה היה מצחיק כי

פתאום ראית כמה הרבה ישראלים היו באותו רגע בחנות.... איזו התרגשות עלק... לשמוע את פוליקר פתאום הקטע הוא שזה לא עד כדי כך מיוחד כי יש מחלקה שלמה של מוסיקה ישראלית בחנות, ויש שם תחנה יהודית שמשדרת 24 שעות ביממה מוסיקה ישראלית חדשה ומעודכנת, וכמובן שיהודים שם גם לא חסר.

למעלה