מבזק בטיחות!!!!!!!

paradive info

New member
מבזק בטיחות!!!!!!!

אנו מכניסים פורמט חדש להודעותינו בפורום - "מבזקי בטיחות" מבזקים אלו יכללו מידע מיקצועי שבדרך כלל אנו לא נתקלים בו בימי צניחות, אבל רצוי לרענן אותו מידי פעם לכן מומלץ להדפיס ולתייק גם אצלכם. מעבר לכך כל המבזקים ירוכזו בקלסר שימצא בחדרו של עידו הולץ, קלסר זה יהיה נגיש לכל צנחן שיחפוץ להתרענן בנושאים שונים, כמו למשל מבזק מס' 1 שעוסק בשטחים אלטרנטיבים. נשמח לקבל תגובות רציניות על המבזקים. צוות פרדייב

Sabre Runner

New member
חשוב מאוד.

במיוחד לצנחנים לא מנוסים כמוני. הערות? יש שם מעט שגיאות הגהה. אני הייתי משתמש בגופן טיפה יותר נורמלי כמו 'אריאל' או 'דוד'. ואת המשפט הזה, "בכל מצב של חוסר ביטחון לגבי זיהוי ונחיתה בשטח – תחשבו בסופו של דבר מה עומד מול מה! מדובר או בהליכה ארוכה חזרה לשטח, או סיכוי ולו הקלוש ביותר לפציעה", הייתי מחליף בזה: "בכל מצב של חוסר ביטחון לגבי זיהוי ונחיתה בשטח – תחשבו בסופו של דבר מה עומד מול מה! מדובר בהליכה ארוכה חזרה לשטח או הסיכוי לאבד את היכולת ללכת." סתם נשמע יותר משעשע.

CUT II CUT

New member
זאת היתה הערה חשובה מאוד!

SABRE לגמרי שינה את התפיסה שלי של המאמר. paradiveinfo, יוזמה מאוד יפה ומבורכת, כל הכבוד !!! אולי גם לפרסם ב"כנפיים" איזה מדור "משלנו" על בטיחות.

למעלה