מבזקי ספורט ל-31/03/19

גולדהאר: לא חשבתי לעזוב לרגע, הרעב רק גדל

logo
content image
"שלוש השנים בהן לא זכינו באליפות, לא הורידו לי במעט. להפך, הן רק גרמו לי לרצות יותר שנחזור להצליח. המחשבה על לארוז את הדברים שלי ולעזוב את מכבי ת"א מעולם לא עברה בראשי. להפך. בכל פעם שאני נוחת פה, בישראל, ...
להמשך קריאה, לחץ כאן

מכבי ת"א תציע חוזה חדש ומשודרג לאיביץ'

logo
content image
רבים טוענים כי איש העונה של מכבי תל אביב הוא המאמן, ולדימיר איביץ'. אין ספק כי דור מיכה הוא שחקן העונה, אך קרדיט גדול ובצדק הולך לסרבי, מי שנכנס לתפר ביום שאחרי ג'ורדי קרויף ותחת מגבלות הפייר פליי הלא פשוטות, ...
להמשך קריאה, לחץ כאן

מכבי חיפה בוחנת צירוף שוער זר בעונה הבאה

logo
content image
לא כך ציפו במכבי חיפה לפתוח את משחקי הפלייאוף העליון, כאשר הקבוצה סוחבת כבר שני הפסדים וירדה למקום הרביעי. אתמול מול מכבי תל אביב (1:0) ניתן היה לצפות להרבה יותר הן מבחינת יכולת והן מבחינת רצון והקרבה במגרש. שוב הוכח שהקבוצה של ...
להמשך קריאה, לחץ כאן

לא חסכו במים: צפו בטירוף של שחקני מכבי ת"א

logo
content image
החגיגות הגדולות שיצאו לדרכן אמש (שבת) על הדשא באצטדיון בנתניה לאחר שמכבי תל אביב גברה 0:1 על מכבי חיפה והבטיחה לעצמה את תואר האליפות, נמשכו כמובן גם בחדר ההלבשה. השחקנים הצהובים ממש לא חסכו במים ונכנסו לטירוף טוטלי, ומהר מאוד גם ...
להמשך קריאה, לחץ כאן

טביב: לשכטר זיכרון קצר, זה לא מכובד ולא ראוי

logo
content image
אלי טביב, הבעלים לשעבר של בית"ר ירושלים וגם של הפועל תל אביב, צפה את האליפות של מכבי תל אביב עוד ערב תחילת העונה בטור מיוחד ל-ONE. "אני כתבתי עוד לפני תחילת העונה, בסקירה שעשיתי, כי מכבי ת"א תיקח את האליפות בגלל חומר השחקנים שיש ...
להמשך קריאה, לחץ כאן

השחקן החשוד בנהיגה בשכרות: גבריאל תאמאש

logo
content image
בית המשפט לתעבורה בפתח תקווה דן היום (ראשון) בעניינו של הכדורגלן החשוד בנהיגה בשכרות ובמהירות של 205 קמ”ש ולבסוף גם התיר לפרסם את שמו – בלמה של הפועל חיפה, גבריאל תאמאש הרומני.

המשטרה עושה כותרות על הגב של גבריאל

לאחר כשש שעות של דיון ארוך במיוחד, ...
להמשך קריאה, לחץ כאן

מחצית ראשונה: רומא - נאפולי 3:1

logo
content image
המחזור ה-29 בליגה האיטלקית נמשך בשעה זו עם קרב צמרת מסקרן במיוחד באולימפיקו, שם רומא מארחת את השנייה בטבלה, נאפולי. המשחק, כמו כל משחקי הליגה האיטלקית, משודר בערוץ ONE2 למנויי yes ,HOT סלקום TV ופרטנר TV.

רומא – נאפולי 3:1

רומא יצאה ברגל שמאל לפגרת ...
להמשך קריאה, לחץ כאן

"תאמאש לא יכול להגמל משתייה, הוא מכור לזה"

logo
content image
ג’יג’י בקאלי מודע לבעיות השתייה של גבריאל תאמאש, שחקנה של הפועל חיפה שנעצר בשבוע שעבר לאחר שנסע בכביש 2 ונתפס כשהוא נוהג במהירות של 205 קמ”ש תחת השפעת אלכוהול. מי זה בקאלי שאלתם? נשיאה של סטיאווה בוקרשט, שכבר נתן לבלם הזדמנות בעבר, אך ...
להמשך קריאה, לחץ כאן

ימין. שמאל. חלש: 0:0 מאכזב בין בית"ר לסכנין

logo
content image
בני סכנין ובית”ר ירושלים הגיעו למשחק הערב (ראשון) באצטדיון טדי, במסגרת המחזור ה-28 בליגת העל והשני בפלייאוף התחתון, כששתיהן נמצאות בתחתית וצריכות ניצחון, אולם הציגו משחק מאכזב וללא מצבים מיוחדים, כאשר מי שיכולה להיות מעט יותר מרוצה היא המארחת מהבירה, ששמרה על ...
להמשך קריאה, לחץ כאן

מחצית ראשונה: ריאל מדריד - ווסקה 0:0

logo
content image
ריאל מדריד מארחת בשעה זו את נועלת הטבלה ווסקה באצטדיון סנטיאגו ברנבאו, וחייבת לנצח אותה אם היא מעוניינת לשמור לעצמה על סיכוי לזכות בתואר אליפות ספרד. קרב הקצוות המסקרן הזה נערך במסגרת המחזור ה-29 של לה ליגה. המשחק, כמו כל משחקי הליגה ...
להמשך קריאה, לחץ כאן

למעלה