מבזקון

sok777

New member
מבזקון

נואל וגם ממשיכים במסע הפרסום של STC בארה"ב. הייתה להם הופעה בLA ובלי להתחיל להגיד עליה דברים, אגיד רק דבר אחד שהרג אותי מצחוק. נואל המצחיקול אמר בסוף ההופעה: "Thank you for coming but you should be thanking me , because I'm not getting paid and it cost me money to get here!"
אני לא יכול! כמה מלך אפשר להיות?! |מלך| דבר נוסף: יש איזה מין ראיון ארוך עם נואל. לא משהו רציני במיוחד אז לקחתי לכם איזה כמה ציטוטים גאוניים שנואל אמר על ליאם: But, y'know, he is my brother. And although I don't like him, I do love him to bits." זה ראיון עכשווי [אאל"ט] ובאותו ראיון דובר על כך שליאם ונואל לא קונים אחד לשני מתנות ליומולדת ולכריסטמס אז הכתב הציע לנואל לקנות לליאם מתנה ונואל ענק בצורה מבריקה שפשוט קרעה אותי מצחוק
: Perhaps, I suggest, you should buy him a Christmas present this year. "Yeah, maybe I will," nods Noel, thoughtfully. "I'll get him a fucking straitjacket." חחחח ענק.
העלתי תמונה עכשווית של נואל.
אוףףףףףףףףףףף.. יש לו שיערות לבנות
סער

LetThereBeLove

New member
חח כן, השערות די מבאסות!

אבל הוא נשאר מלך וגאון אלוהי כמו תמיד, וזה מה שחשוב!

YOasis

New member
כן...

ראיתי את הראיון/כתבה שהתמונה הופיעה בה... באמת מבאס. כבר בכל תמונה חדשה שלו רואים את הכמה שיערות לבנות האלו שיש לו מקדמה :/ צריך להבין שהם לא יהיו אואזיס הצעירים לנצח, לפחות הם עדיין מגניבים (ואני מתעקשת! יפים וסקסיים מתמיד P:). נואל אכן מלך!!!

למעלה