מבוקש....

הולי

New member
מבוקש....../images/Emo124.gif

טאזזזזזז איפה הוא?! הוא כתב שסידרו לו את המחשב!! כל היודע דבר מה עליו מתבקש לשרשר כאן.... אבו-דני המנהל, מצטערת אם אני פוגעת בכללי הפורום מוזמן להעיר לי ולמחוק אם אני מציפה שלא לצורך... תודה מראש, הולי שחייבת לדבר עם טאז בדחיפות!

taz512

New member
טאז פה עכשיו!!!!!!

אני יודע חזרתי ואמרתי לכם שאני כאן. אבל 24 שעות אחרי זה קראו הדברים הבאים: הנורטון קרס, המחשב קיבל וירוס, האיי סיי קיו נפל, כל כניסה לאינטרנט נתקל בסירוב בסיסי וההופיס לא רצה לעבוד גם. בקיצור שבוע שלם הייתי בלי מחשב. אבל אתמול בלילה הושבתי חבר טוב שלי מול המחשב (הושבתי, קשרתי, מה זה משנה?!) והוא נאלץ לתקן לי את כל המחשב. בקיצור עכשיו המחשב עובד יותר טוב מתמיד. אז הולי אני פה, ולכולם אני פה. ויאלה בואו נתחיל לריב קצת. יש לי הרבה אש במערכת. שמישהו יעצבן אותי ומהר!!!!!!!!! חחחחחחח
טאז השד שחזר

היי! ברוך השב...

קודם כל, אני רוצה לשאול אם אתה אמרת שאתה מכיר את וונסה (צרפתיה) שעבדה באודים....??? שנית כל... יש לך אי סי קיו? מגניב! תפרסם אותו... שלישית, בן כמה אתה ואיך באמת קוראים לך? (אני כל הזמן שוכחת!!!) U-
בה-ביי!
לזכרה של אולדון

taz512

New member
שאלה שאלה, תשובה תשובה.

לא מכיר. כן, 139708253 בן 20 פלוס וקוראים לי ניצן, אבל גם במציאות חברים שלי קוראים לי טאז. זה כינוי שיש לי כבר הרבה שנים עוד לפני שהיה לי מחשב. וד"א את כל הפרטים האלה יש בפרטים האישים שלי. ולמי ששולח לי הודעות פרטיות. יש לי עדיין איזה בעיה במחשב, ואני לא מצליח לפתוח חלונות נוספים ולינקים בתפוז (זה רק בתפוז) אז מי שרוצה אותי תשלחו למייל. אני יודע זה קצת פחות נוח, אבל עד שאני לא הסדר את העניין הזה אין יותר מידי מה לעשות. המייל שלי זה: [email protected] אז הולי, את ההודעה האחרונה שלך בשם "טאז" (עם סמיילי אחריה) לא הצלחתי לראות. ואותו דבר פייר בלייד, לא ראיתי את ההודעה ששלחת לי, אז תשלח שוב אבל הפעם לדואר, או פשוט לאיי סיי קיו. טוב זיינתי את השכל יותר מידי. עם מישהו צריך אותי אני כאן, ונראה אותכם עושים משהו בנידון
טאז, השד החולני

היי! מצאתי סיבה לריב נגד טאז!

היי טאז טוב שחזרת, היה משעמם פה... טאז הישתמש במילים לא יפות (ניראה לכם שאני לא אחזור אליהן?!) הוא בפרוש אמר-"זיינתי"! חחחחח! שוביניסט!!!

למעלה