מבוקשת!!!!

מבוקשת!!!!

מבוקשת ליאורי המקורית שפתחה הודעת מפגש ונעלמה לנו. אנא השמיעי קול לפני שביום חמישי יסתערו עשרות מאותגרי פוריות וכמה הריוניות על ראש העין ולא ידעו לאן ללכת.

פּוֹנְג

New member
מקפיצה

../images/Emo124.gif הנה אני - תזכורת למפגש!!!

בכלל לא נעלמתי, דווקא הזכרתי את המפגש שבוע שעבר, אבל לא היו תגובות. אז תכננתי לתזכר היום, כי זה באמת כבר מתקרב. אז מה היה לנו: יום חמישי, חול המועד, 8 לאפריל, בשעה 8 בערב, כולן מוזמנות אלי לראש העין. את הכתובת והנייד שלי אני אשלח במסר לכל אלה שיכתבו לי ושכבר כתבו. נא להתפקד כי צריך להחליט היום אם יש מספיק בנות למפגש.
מבחינת אוכל
(איך לא?) כמובן צריך להיות כשר, כי חלק שומרות - אפשר להביא: סלט, פשטידה, עוגה, עוגיות, שתיה וזהו. נו כבר, תתפקדו ותשלחו לי מסרים. מחכה לכן

אפרסקה

New member
מתפקדת בסימן שאלה ../images/Emo98.gif

כמו שאמרתי לך במסר, אני בטיול במצפה רמון, אז השאלה מתי נחזור. בכל מקרה קיבלתי את הפרטים במסר, תודה, אני אעשה כל מאמץ להגיע, אולי אאחר קצת!!! חג שמח ונשיקות, אפרסקה.

מקפיצה ../images/Emo105.gif

בוינג!! בוינג!! בוינג!! מי באה למפגש??? כדאי לכן, יש הרבה הריוניות שיביאו אבקה

Big Mama 1

New member
../images/Emo10.gifגם אני, גם אני רוצה

אבל זקוקה לטרמפ הלוך חזור מרמת גן.

ההודעה ברחה לי מהר מדי...

ולא הספקתי להגיד, שאני מגיעה מאזור רמת אביב ואשמח לטרמפיסטיות... (מאמא, אגיע בשמחה לקחת אותך מרמת גן אם תרצי) שרון

רוית ב

New member
ממה אני אבוא לקחת אותך בכייפ!!!|נשי

וגם להחזיר אותך הטנדר החלומי והמבולגן שלי לרשותך הוד מעלתך!!!!

Big Mama 1

New member
הוד מעלתה מודה לך ../images/Emo8.gif את מותק

מקסימום, אחת תיקח ואחת תחזיר, כדי שלא תיעלבו לי שתיכן

להעלב?...חס ושלום

תיכף תראי איך מתארגנים... רויתי...זה בסדר אם תאספי גם אותי בטנדר המלכותי? (אופס, שוב יצא לי חרוז) מכסימום אחנה אצל מאמא וניסע יחד כולנו! שרון

בולה101

New member
מגיעה מאזור מודיעין

וכמובן לא שוכחת להביא איתי את העוגה ההורסת מהמפגש אצלי. ואל דאגה- היא כשרה לפסח. וכל מי שרותה להגיע מאזור ירושלים מוזמנת להגיע אלי ולהחנות אצלי ולהצטרף. אוספת גם ממודיעין.

למעלה