מבוקשת:מסעדה בת"א

taliF454

New member
מבוקשת:מסעדה בת"א

דרישות: מחיר:לא יקר מנות: שיהיה גם מבחר צמחוני וגם טבעוני (לא חלב וביצים) אבל לא מסעדה טבעונית/צמחונית נטו סוג אוכל:לא מזרחי (במובן "חומוס/טחינה") כי למרות שאנחנו מתים על זה האורחים (מחו"ל) ממש לא. כשרות:לא חובה שמעתי שישנה מסעדה בולגרית נחמדה-מישהו מכיר? דרך אגב- הייתם ממליצים לקחת אורחים מחו"ל ל"מסעדות פועלים"? אם כן-נשמח לקבל המלצה ספציפית!

מיצמיצ69

New member
המלצות

א. אני צמחונית ב. הנה כמה המלצות- וגם מה להזמין בכל מקום...מנות מעולות!! אדורה- ניוקי פורצ'יני קרמל בגרסתו הצמחונית מרתה- ניוקי דלעת בניחוח מי הדרים מנטה ריי- ניוקי עם תרד וסנט מור + אורז אדום עם פורטובלו רפאל- חציל בלדי+ יש מנה חדשה בתפריט החדש שנשמעת מעולה-ריזוטו כרשה צעירה אורגנית או משהו כזה רוני ג'יימס- רביולי סנט מור+ירקות בגריל פנגיאה- מרק בטטה, קינוח: ממתק שוקולד ברקרולה- פסטה מפלדינה עם דוקסל פטריות בנג'מן סיגל- ביג פנה צ'יז פורטובלו= פסטה עם 2 סוגי צ'דר, פורטובלו קצוצה ושמן כמהין דיטה- עלי גפן ממולאים, עגבניות ממולאות קפה תפארת- לביבות גזר וג'ינג'ר

מיצמיצ69

New member
וב"מסה" יש בספיישלים לפעמים

מנות צמחוניות טובות- כמו ריזוטו הבטטה ואגוזי הקשיו שאכלתי שם. אני חושבת שלתיירים הכי נחמד מקום על הים, אני לקחתי תיירת מהולנד למנטה ריי בשעת שקיעה והיה אחלה.

גסטרו

New member
נראה שהבית התיאלנדי עונה לדרישה

מבחינת מרכיבי המזון . לגבי המחיר בדקי ב REST את התפריט

Mastika

New member
מה עם תהל?

תסתכלי באתר - אם המחירים נראים לך - לא תתאכזבו.

SimpleAim

New member
מה עם טיירה?

לא אכלתי שם אומנם אבל נשמע מתאים להפליא לדרישות.

למעלה