מבולבל

• פותח הנושא atcbl
  • פורסם בתאריך

atcbl

New member
מבולבל

שלום, אתמול פרסתי קלפים ועל כל שאלה ששאלתי קיבלתי את הפחדים הכי מוקצנים שלי. לדוגמה: שאלתי האם הכיוון של מטפל מתאים לי והאם אני יועיל בו?(כרגע אני מתעסק בזה) ויצא לי איש שוכב מת עם 10 חרבות תקועות בגבו. אני כל הזמן חושב שאני לא אהיה טוב בתור מטפל ואני לא מאמין בעצמי, למרות שאחרים מאמינים בי ואומרים שאני יכול לעשות טוב. :\ מבולבל

atcbl

New member
פריסה שעשיתי כרגע - ממוחשבת

השאלה שנשאלה: האם אני מטפל טוב? מדריך טוב? תוצאות פריסת עבר-הווה-עתיד: עבר - שלוש המטות הווה - מלך המטות עתיד - אס המטות הבדל קיצוני ממה שהיה אתמול....

kikona126

New member
הילה אני מצאתי אחד

מה הסימן השני? אולי המספר שלו? (אני מצאתי את המוות כסימן טוב... כהתחלה מסויימת...)

kikona126

New member
אופס...

לא זכרתי שיש שמש בקלף... אני זוכרת את האיש שוכב עם החרבות על החול...ורקע שחור... כדאי שאני אשאיר אצלי את הספר עם התמונות עוד קצת...

kikona126

New member
../images/Emo6.gif

את פשוט לא רוצה אותו...

רשף כשף

New member
אני רוצה שהוא ישמש את מי שצריך אותו

ואותי הוא לא משמש... למרות שזה הספר עם התמונות הכי יפות וברורות של הקלפים צבעוני ובאיכות גבוהה מאודד מומלץ לכל המתעניין

kikona126

New member
דרך אגב

התשובה של המוות נכונה או שיש מוטיב אחר שהוא טוב וגם אותו לא ראיתי/ זכרתי...?

kikona126

New member
זה כן - סגירת מעגל

אבל היא כתבה להסתכל על הקלף ולמצוא 2 דברים חיוביים בקלף. בהתבוננות מוות זה לא דבר חיובי. אז אחד מהם זה השמש, מה השני? (אני הולכת להסתכל עליו שוב)

10 החרבות

משקף יותר את חוסר הביטחון שלך, וחוסר המוכנות שלך לקבל את העובדה שמבחינה אובייקטיבית אתה כן יכול להצליח. הוא מראה על מחשבות (חרבות) משתקות. מלך המטות בעיצה דורש ממך להפסיק להכניס את עצמך לסרטים, להפסיק לשאול סתם שאלות ולהתחיל לעשות. אם תאמין, תוכל להתקדם ולהצליח בתחום... אבל אל תשתק את עצמך, חבל

kikona126

New member
שלום

האם התחלת כבר לעבוד כמטפל? האם אתה בשלב של התמחות? (לדעתי הפרט הזה חסר כדי להבין את התשובה של הקלף)

למעלה