מבולבל...

מבולבל...

טוב זה יותר קשור לחלק של ה-BDSM של הפורום... יש לי נושא שמטריד אותי, ואני מאוד מבולבל מהעניין, הייתי רוצה שתנסו לייעץ לי. בוא נתחיל בכך שאני בן 16 (אבל זה נורא חשוב שתענו לי)... עוד לא היו לי התנסויות רציניות עם בנות, כמעט ובכלל לא... אבל יש לי משיכה רומנטית מאוד חזקה לבנות... לבנים לא. אך בקטע המיני הבעיה... בוא נגיד שבת שעוברת ברחוב לא תעמיד לי את הזין (סליחה על הבוטות) אפילו אם היא הכי שווה בעולם (אולי רק במקרים ייחודיים) למרות שבעת שהתנשקתי עם בת, כן עמד לי.... אבל הקטע הוא שאני הרבה יותר נמשך להשפלות... בעיקר ל-uniform sex וכל מיני בגדים משפילים (נשמע דבילי אני יודע), וכן אני גומק הרבה יותר מהר כשאני חושב שגבר\ים משפילים אותי, כי בת שמשפילה זה כבר נהיה עניין סקסי כזה ולא כל כך משפיל. גם בלי קשור לעניין מיני\מגע כל סיטואציה משפילה (בלי כל הקטע של המכות והכאבים, זה לא עושה לי את זה) קרוב לוודאי שתגרום לי לגמור... אבל, מבחינה הן רומנטית והן מינית אני כלל לא נמשך לגברים (אלא אם כן אני חושב על ההשפלה בעניין, מצטער אם אני מעליב מישהו). וכשאני חרמן (ובזמן האחרון במיוחד) אני יכול לגמור (קצת פחות בקלות אבל עדיין) מסקס\אוראלי מבנות. עכשיו, לשאלות -יכול להיות שהמשיכה המינית הזאת נובעת מתוך הומוסקסואליות, ואני לא נמשך אליהם כי אני מדחיק את זה? -למישהו היה רגשות דומים כשהוא היה בגילי וזה עבר לו? השתנה? מה קרה בדיוק? - יש סיכוי שעם הזמן המשיכה להשפלות הזאת תעלם או תתמוגג והמשיכה לבנות תגבר? זהו בעקרון גם אם יש לכם תשובות לשאלות שלא שאלתי אתם מוזמנים לענות כי זה מאוד חשוב לי לדעת...

Z o d i a c

New member
מבולבל שלום

אתה אומר ושואל המון דברים ואני חושב שזה קצת גרם לך להסתבך עם עצמך. השורה התחתונה מאיך שאני רואה את זה היא שמה שעושה לך טוב בקטע המיני, כל עוד אין פגיעה מכוונת באף אחד אין בו מן המזיק. למה הכוונה - אתה אוהב בנות ונמשך אליהם אך מתגרה מינית יותר דווקא מפנטזיה על גבר שישפיל אותך. הכי לגיטימי בעולם
דבר שני וחשוב לא פחות הוא שתוציא את עצמך ותוותר על הצורך להגדיר את עצמך. אתה בן 16 עדיין, החיים עוד לפניך. לנסות להבין אם יש בך נטיות הומוסקסואליות מודחקות בשלב כה צעיר יחסית לעניות דעתי האישית זה קצת גדול עליך ובהחלט מיותר. תן לעצמך את הזמן ללמוד, להבין, להתנסות ולהתחבר למה שעושה לך טוב. עזוב אותך מתבניות, הן נועדות לאפיה בלבד.

למעלה