מבולבל

שרי42

New member
מבולבל

חשתי באהבתך נמסתי ברכותך נסערתי בפראותך נפעמתי מחוכמתך נעמו לי מילותיך שנאתי התפרצויותיך אהבתי שתיקותיך ויותר מכל חשתי בילבולך הופעת מולי במלוא קומתך הגברית ילד קראתי לך ואתה מחייך ומביט יש בך כל כך הרבה אהבה לתת לא תמיד יודע אייך ללא מורא ישר קומה צא לאהבה חדשה

GUGI**גוגי

New member
זה

יפה מה שכתבת!! זה בנדם אמיתי מהחיים או סתם משו שבא לך לכתוב על סתם מישו מהדמיון?

שרי42

New member
ורק שתדע....

כל מה שאני כותבת נכתב תמיד מתוך חוויות אישיות, או על מישהי/ו שאני מכירה והשיר הזה נכתב דווקא לפני כמה שנים....רק שמשום מה הוא נדבק לי לכמה דמויות עכשויות

שבור

New member
ואולי

ואולי הוא לא רוצה אהבה חדשה ואולי הוא יודע איך אבל פשוט מחכה לנכונה בקיצור , מה את מותחת עליו ביקורת ? וחוצמזה , תיזהרי בסוף תתאהבי בילד רק לפני זה שלחי אותו אליי , אני כבר אחליף איתו כמה מילים

שרי42

New member
ואולי....

אני לא מותחת ביקורת...ואולי זה המשך לשיחה שהיתה לי איתו ואולי ואולי ואולי... זה טיבם של שירים...הם מעלים שאלות, תהיות, רצונות, מאווים מה לא? ובכלל, מותר לי לעלות על הכתב מה אני חושבת לא?

אור-לך

New member
שרי

זה פשוט מדהים אותי איך כל פעם את מדברת מליבי... אין מילים...פשוט אמרת הכל!!! אור.

יערית

New member
מילים מילים....

כמה עוצמה יש במילים, הבהרת כאן משהו שרבות עוברות בוודאי(אני לפחות אחת מהן..) אהבה חדשה? אני בספק....חושבת שאולי הפחד הוא שלנו בלבד... הבילבול הוא בא מחוסר מודעות בלבד! יפה כתבת שרי. יערית.

למעלה