מבולבל

מבולבל

טוב.הצלחתם לבלבל אותי. מישהו מוכן להתנדב להסביר לי מה הקשר בין אפי-קשוח-ואיציק (שמת במהומות-כמו שאפי אמר(וגם קשוח)) ואיך התקשורת בין הארה לאפי וקשוח עובדת כל כך מהר ומי זאת קשוחה וכמה אנשים יש באמת בצט מה קורה פה?

קל וחומד בן בנו של קל וחומר

ב``ה לקל וחומד. קודם כל יש לך שם יפה. רצוי שתדע שבצירוף עם הסקרנות הטבעית שלך, אתה יכול להפוך בין לילה, לחית צ`אט מדהימה. בקשר לשאלתך. רבים וטובים ניסו לפענח את רזיה וצפנותיה של החבורה הקדושה, החברייא קדישא, אך ללא הועיל, היא הייתה ונותרה מבודדת, נסתרת, נעלמת, צפונה, חבויה ובלתי נודעת. לא רק שאנשיה אינם ידועים, הרי שגם מהלכי הנפש, הטקטיקות והשיטות שאינם מוכרות, הרי שגם הם חברו יחדיו, תוך שהם יוצרים מערכת של פינומנלים, שלשווא תעשה אם תנסה לחדור, להציץ, להביט, לסקור, לבחון, לתהות, על קנקנה של חבורת אינטלקטואלים נדירה, שעשתה, ועושה מלאכת קודש אדירה. (זה בסדר, הארה?) מניה וביה

נצנוץ

New member
``אסע עיניי אל ההרים......

מיניה יבוא עזרי?`` אוי מיניה, מיניה, מיניה מה יהא עליך.....

בלא

New member
אשמח... :)

לא הכל כ``כ קל, חומד... :) אבל אשמח להסביר לך... האמת שזה לא כ``כ ברור, מה שכן, כמו שאני מכירה אותם, הטלפתיה רצה שם במהירות של קמ``שים רבים לשעה (מהירות דו רפורטית...). אין לי מושג מי זאת קשוחה נכון להרגע, אשמח אם תגיד לי כשתגלה... ועל שאר השאלות, אני מציעה למדוברים לענות - שיהיה ממקור ראשון! ביי בינתיים, נראה מי יבלש מהר יותר :) בלאגניסטית- לתמיד!

נצנוץ

New member
תפסת אותנו על חם!

אוקיי, חברה`, להוריד ת`מסכות. הכל נתגלה. לא רק שמסרתי לקלוה את סימניי (ואת הניק החמוד שלי), אלא שבא זה וגילה קלונינו ברבים. צדקת מאתנו, חומד. האמת, צדקת ממני (אבל מני נעלם כבר מזמן, אז זה לא ממש חשוב) כל הצ`ט הזה זה בכלל בועה! עורבא פרח! היה כלא היה! מגדלים פורחים באוויר! אין כאן אף אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרובוטים השתלטו על עולמינו, בדיוק כפי שאסימוב צפה (מתערבת אתכם ש99 אחוז מגולשי הצ`ט הזה בחיים לא שמעו את השם הזה). זה הרובוט חיפוש הזה, שבגלל שהרובוט שידוך לא הצליח למצוא לו את נפשו התאומה, ברא לו את הגלאט-בוט לאשה! ולכן הגלאט בוט מעיף כל הזמן, כמו כל אישה עצבנית, שדעתה קלה והיא פסולה לעדות (כי אפילו כששואלים ``אבל למה זרקת????`` אין לו מושג מה לענות). וזהו, מכאן הדרך קצרה להעלאת מיניה שמות שונים ומשונים ממאגר אוצר המילים בארמית ובאידיש שיש במוחו הקודח של רובוט זה (שבא מצד הסיטרא אחרא כמובן) ומכאן שלשאלה כיצד מתקשרים ביניהם כל הניקים שהזכרת, כבר אין משמעות, כי הכל אחד הוא. ישתבח שמו! ואם כך, מי אני? רק שבב בזכרון הוירטואלי של הרובוט. (הרהור עבירה קל: האם ייתכן שבאיזהשהו מקום בעולם ייווצר אי-פעם רובוט שמסוגל לדבר כל כך הרבה שטויות????? בכל זאת זה מעלה חשד שאולי ידם של בני האנוש במעשה. על כך ועוד בספרו הבא של אסימוב.....)

אסימוב? מי לא מכיר

ב``ה אני במקש לא לזלזל באינטלגנציה שלנו איזיק אסימוב. הוא מדען שכתב ספרים בדיוניים, על מצבו של העולם בעוד שנים רבות. אונא ואונא לך (מוציא לשון). מניה וביה

נצנוץ

New member
לא חוכמה!!!!!!!!

לא חוכמה להבין את אסימוב, מיניה הרבה יותר חכמה לנסות להבין על מה לכל הרוחות אני מדברת????? (מעיפים על הקללה הזאת?)

למעלה