מבולבל

מבולבל

אהלן, אני מעוניין לשתף בעניין אישי שלי ואשמח לשמוע דעתכם.
אני בן 22 מזה כמספר חודשים אני עובד בתחנת רכבת כמאבטח. עיני צדו אחר מנהל התחנה - חתיך הורס עם מבט מנחם ומעל להכל, יש לו לב זהב. אני חושב שזה כבר עבר אצלי את שלב ההידלקות והגיע לשלב ההתאהבות: אני חושב עליו כל היום גם כשאני בבית, אני מתרגש מאוד בכל פעם שאנו נתקלים זה בזה. אני חושב שזה ככה גם מצידו כי הוא "זורק" לי מבטי הידלקות מידי פעם. לצערי הוא נשוי ומסתבר שאשתו ואני נולדנו באותו תאריך אבל שורה תחתונה הוא נשוי. ומצד שני אני מרגיש אנרגיה כזאת שאני לידו, כאילו שהוא "מושך" אותי אליו באנרגיות ... אני ממש לא יודע מה לעשות אם זה אם בכלל, למרות שנתקלתי בחיי במין אכזבות שכאלה. מה אתם אומרים?
 
חד משמעי - תשאל ישירות כדי לדעת כיוון.

הנוסח לא צריך להיות בוטה, אלא עניני ונבוך במידה, כדי שהוא לא יקבל רושם שאתה "סגור על עצמך" ואז תתכן בעיה מקצועית איתך.
אני לא מציע לך לשחק במילים או במעשים "ליד" - אתם לא ילדים קטנים, ותאמין שיש גם לו יכולת להתמודד בנימוס באי הבנה (במקרה הגרוע).
 
אני דווקא חושב שחד משמעית אתה צריך לעזוב את זה.

אין אפילו סיבה אחת כדי לנסות משהו.
דבר ראשון והכי חשוב (בין אם הוא הומו בארון או לא) הוא מנהל התחנה! גם אם הוא לא המנהל הישיר שלך, כל דבר ביניכם יחשב כאילו הוא מנצל את יחסי המרות. אתה יודע מה יכול לקרות אם יהיה ביניכם משהו? קודם כל יפטרו אותו בשניה, דבר שני יכולים גם לתבוע אותו, וכנראה שבכל מקרה זה יהרוס לו את החיים המקצועיים וגם האישיים. נשמע בדיוני מדי? זה קורה כל הזמן.
דבר שני, ולא פחות חשוב, הוא נשוי לאישה. גם אם הוא הומו ברמות הכי קיצוניות, אתה חושב שהוא פשוט יעשה איתך משהו? למה להיכנס לזה?

מצטער בשבילך שהכרת בן אדם שאתה מתאהב בו והוא כזה מדהים, אבל לא כל דבר עובד כמו שרוצים. חוץ מכל הדברים שאמרתי, סביר מאוד מאוד להניח שהוא פשוט בן אדם מקסים- לא שהוא הומו, ולא שהוא מפלרטט איתך. אז עבור הלאה. חבל על האנרגיות
 
לדעתי, לעזוב את זה

יש לנו נטייה לייחס כל מיני דברים למושא תשוקתינו...been there...
ובפועל, לדברים אין אחיזה במציאות.

וגם ונניח ו.. תרצה מערכת יחסים שבה הוא לעולם לא יהיה שלך?
שתמיד תצטרך לחלוק אותו עם אשתו? בסתר?
לדעתי, חבל על המאמצים, יש עוד הרבה בחורים בים.
 

Acoustic 3

New member
לא כל רגש סופו להתממש

זו התאהבות נחמדה, אבל סביר מאוד שהיא חד צדדית.
אני מסכים עם אוונגליון. אנחנו נוטים לרקום הרבה חלומות למושא תשוקתנו, ואנחנו לא שמים לב שאנחנו לבד בחלומות האלה.
הוא מושך אותך, הוא כריזמטי, הוא מקסים ועוד אלף ואחד תיאורים מפוצצים. אבל הוא לא מודע לאיך שאתה רואה את הדברים כי כנראה שהוא בכלל סטרייט.
בנוסף, אנחנו כהומואים מפרשים את זה במובן המיני, אבל גברים בכללי נחמדים אחד לשני - ובטח אם עובדים יחד.
סביר שבעיניו אתה פשוט עוד עובד נחמד מהתחנה, וזה הכל.
&nbsp
דבר נוסף: כל עוד הוא לא אמר ישירות - אני הייתי נותן להיגיון ולמוסר משקל רב יותר ולא הייתי מתעסק עם גברים סטרייטים, ובטח לא נשואים.
אבל זה רק אני. אני בערך ההומו היחיד שאני מכיר שמשתדל לא להתעסק עם סטרייטים בטענה שאם אני נפלתי לבור הזה, אין לי עניין להפיל יחד איתי גם גברים אחרים.
 

ItsikH

Member
חד משמעית לא להכנס לזה משתי סיבות
הראשונה - אתה עובד איתו, אפילו שהוא לא מנהל ישיר שלך, עדיין הוא מנהל.
השניה - הוא נשוי, מילא שכשלעצמו זה מסבך [סיבוך שלעתים אפשר לחיות איתו], הצירוף עם הסיבה הראשונה יוצר פלונטר רציני.

בלי קשר, מאבטחי הרכבת שווים
 
אבל לא עם הבוס!!!!

אני אומר שזה הגיל לנסות ולהתנסות אבל בפורפורציה המתאימה, לא עם כל אחד ובמיוחד לא עם אנשים שיכולים לתסבך אותך או את החיים שלך.
 
הנטייה להתאהב בדמויות סמכות

טיפוסית לי מאוד.
המצב שתיארת הוא מצב "קלאסי" שלי, גם. אבל אני כבר לא צעיר ונסיתי די הרבה, ויחסי עבודה עם יחסי מין תמיד תוצאתם לא ממש טובה, בלשון המעטה.
 
חאלס לבלבל אותו עם הצתדקנות שלכם

אז מה אם מושא החרמנות שלו הוא מנהל ???
מושא החרמנות זה גבר שאולי גדול ממנו בשנה שנתיים, והם בגיל שהסקס משפריץ מהם החוצה לכל הכיוונים.
הםא לא מדבר על חתונה איתו ולא על אינוסו....כולה הוא רוצה להזדיין איתו מידי פעם כשיזדמן להם.
מה רע בזה ?
לפי הדברים שלכם כבר הפכתם אותו למקרה טיפול על משיכתו לדמות סמכות...חולה מין חסר מעצורים שיהרוס קריירה ומשפחה של מישהו...
יאללה - שחררו !
 
אנחנו לא צדקנים אלא בעלי ניסיון, יקירי

מדוע מקרה טיפולי - נראה לך אני מקרה טיפולי אם בגילי אני עדיין נמשך למנהלים מסוקסים וחתיכים, בגלל שהם מנהלים?
נראה לי שאתה מקצין שלא לצורך את התגובות שלנו.
אני מניח שלו ירצה יזדיין עם המנהל גם אם אמרנו לו שלא כדאי
.
 

ItsikH

Member
למה מאוד לא רצוי מנהל, ובהרחבה בכלל חבר לעבודה
מעורבות מינית או רגשית עם אדם שאתה עובד איתו על בסיס קבוע יוצרת פוטנציאל בעיות. תאר לך שאתה פוגש אדם זר, יש ביניכם קשר כלשהו - מסטוץ ועד זוגיות - בנקודת זמן מסוימת הוא נגמר, אתם יכולים להתרחק בקלות ולנתק מגע. אדם שאתה ממשיך להתראות איתו בקביעות ומקיים איתו יחסי עבודה - לא תוכל להמנע ממנו בעתיד, וזה יוצר פוטנציאל חיכוך. ואם הוא מנהל על אחת כמה וכמה.
ולכן גם היותו נשוי יוצר פוטנציאל חיכוך נוסף.
 
שכחתי לציין

שהעבודה הזאת זו עבודה זמנית. ולמרות הפיתוי הגדול אני מנסה קצת לשמור ממנו מרחק לבנתיים. למרות שבא לי לקפוץ עליו בצעדי ענק ...
אתם חושבים שזהו מהלך נכון? תודה על כל התגובות עד כה.
 

ItsikH

Member
זמנית ככל שתהיה, כל עוד אתה תלוי בה, כדאי לחכות עם זה
בשלב שתשקול התקדמות הלאה, אתה יכול להעז יותר...

מנסיון מר, היה לי בן זוג בעבודה סטודנטיאלית, אחרי שנפרדנו - די בכאסח - המשכנו לעבוד יחד תקופה, זה היה סיוט, לפחות יכולתי לתמרן משמרות ולא היו יחסים מחייבים בינינו.
 
למעלה