מבולבל

מבולבל

שלום לכם. לאחרונה יש לי תהיות סביב הזוגיות שלי. מקווה שתוכלו לעזור לי להבין את עצמי. הסיפור לפי הסדר הוא כך: גדלתי כחרדי אדוק. מגיל צעיר מאוד (12-13) היתה לי משיכה מינית חזקה לנערים ובכלל לא לנשים, וכך זה נמשך לאורך רוב שנות הבחרות. מגיל 19 בערך התחילה להיות למראה נשים השפעה מסויימת עלי, אך לא היתה משיכה של ממש. התחתנתי - רק בשביל להביא ילדים - עם בחורה נמוכה מאוד (1.50), בעלת פנים יפות ומתוקות, פשוטה ונעימה, ברמה שכלית ונפשית פחותה משלי באופן משמעותי. היו לי הרבה הרהורי חרטה על נישואינו, אך במשך השנים התרגלתי אליה, ולמדתי להעריך את היותה אישה טובה ומסורה אלי ולדרכי, ונעימה לי. מאז נישואינו יש לי משיכה לנשים, אך לא הרשיתי לעצמי להסתכל ולבדוק זאת על נשים אחרות. בתקופה האחרונה - כנראה בעקבות פקפוק במקור האלוהי של התורה, ובנכונות הדרך שבה מחליטם על זוגיות בחברה החרדית - אני מביט ונמשך לנשים אחרות, ואני חש שהייתי רוצה אישה יותר גבוהה, והרבה פחות פשוטה. לי עצמי יש עומק נדיר בחשיבה וברגשות, ואני נמשך לנשים כאלו בפרט. מאחר ואני מאמין שאדם אמור לחיות ולהקים משפחה עם אישה לפי המשיכה אליה אני פונה אליכם בשאלה האם לדעתכם התחושות שלי נובעות מעדיפות משמעותית במשיכה שלי לנשים אחרות - כזו שיתכן שתצדיק פרידה - או שאין זו אלא פרפקציוניזם לא ריאלי.

למעלה