מבולבל

blaor

New member
מבולבל

חברים יקרים זקוק לעצה הכרתי לפני כמה חודשים בחור ומאז היינו מידי פעם בקשר קשר רופף לחלוטין -קשר חברי בלבד לפני כחודש הקשר תפס כיוון אחר והתחזק נפגשנו יותר וגם הוא עבר את המישור החברי הקשר הזה התחיל לאט ותופס תאוצה כאשר בפעם האחרונה שהגיע לישון אצלי ערכנו שיחה אשר גלשה גם לנושא הזוגיות והמשפט שהבחור אמר לי "אל תדאג עוד יהיה לך זוגיות" הפירוש היחידי שמצאתי במוחי הקודח זה ----יהיה לך זוגיות אבל לא איתי לא מרגיש שיש איזה קשר מחייב בינינו למרות שהיוזמה למפגשים היא הדדית. ישנם טלפונים וSMS לא הרגשתי בטוח וגם לא רציתי להלחיץ ולשאול מה זה אומר ומה בדיוק קורה בינינו (אני מניח שזה היה פותר את הבעיה) האמת גם אני לא בטוח מה אני מרגיש לגבי כל הנושא מעולם לא הייתה לי זוגיות גברית וגם לא ממש קשר רציני והכל מוזר לי וחדש לי (אציין כי הבחור מקסים ברמות ) הבחור טס לחודש לחול ושאל אותי אם זה בסדר להשאיר לי מפתח לבית שלו במידה ויקרה משהו ואם גם אוכל להשקות את העציצים חשבתי כמה נחמד שהוא בוטח בי בכל זאת ההכרות שלנו קצרה ואני בטוח שיש לו לא מעט חברים טובים אחרים מצד שני אולי אני אמור להרגיש שנתנו לי את תפקיד העוזרת??? לא יודע מרגיש מבולבל מכל הבחינות גם מה אני רוצה ומה הראש שלו האם יש לכם פירוש אחר למשפט שאמר לי?

yosef 30

New member
בלאור ידידי הייקר ../images/Emo140.gif

אפתח בפתגם אירי עתיק
"קבל מתנה עם אנחה, כי רוב האנשים נותנים מתנות על מנת לקבל משהו בתמורה... כשקראתי את מה שכתבת - המשפט הזה עלה יישר במוחי. אני מאוד שמח בשבילך על ההכרות החדשה שיש לך בחייך. אין ספק שזה יכול להבהיל כי זו בעצם פעם ראשונה שלך שאתה נכנס לסוג כזה של קשר עם גבר.
אני מאמין שהפרשנויות שאתה נותן למשפטים שהוא אומר, הם סוג של הגנה מפני הפחד הליפגע וכמו שכבר למדת אין ערבות בעולם הרגש, היום אתה מרגיש כך ומחר אתה מרגיש אחרת. לומר לך לקפוץ למים העמוקים יהיה כמו לבקש ממך לקפוץ מבניין גבוה. ואת זה אני ממש לא רוצה
. אחרת את מי אני אבקר באילת
. (אל תגיב על זה
). כתבת שהבחור מקסים ברמות - אצלך מתעוררים רגשות וזה נפלא וגם מפחיד אומרים שאהבה היא שחרור מפחד - מעבר לזה אין לי שמץ של מושג איך עוברים את זה
. תפחד, תתרגש, תתקרב, תתרחק - אתה לומד ידידי, וזה בהחלט חוויה נעימה אך גם מבלבלת. לגביי העציצים אם לא אכפת לך על הדרך תבוא להשקות גם את שלי. אם כבר עוזרת אז שיהיה במשרה מלאה. ודיי לפרשנויות מוטעות - הוא נתן לך מפתח אליו הביתה, אני בטוח שיש לו עוד חברים אני דווקא רואה בכך שהוא רוצה לשמור אותך לעצמו ולכן נתן לך "מחוייבות" שקושרת אותך אליו. זה יפה בעייני
ואולי אתה גם קצת מתבלבל שרוצים אותך כ"כ קרוב
אתה מאמין שאפשר לאהוב אותך גם אם הוא צעיר מעניין ויפה
חיבוק ענק לעוזרת החדשה
יוסף.

J u n k y

New member
הבהרת ציפיות

יתכן שאתה רוצה קשר רציני והוא לא. יתכן ששניכם רוצים אבל שניכם פוחדים להיפגע ולכן משאירים לצד השני לעשות את הצעד. מה שלא יהיה, הפתרון הוא פשוט להעלות את השאלה הזאת. לתפוס את הבחור לשיחה, להגיד לו שאתה היית רוצה איתו זוגיות ולראות לאן זה יוביל. אם הוא גם רוצה, הרי שאפשר להגיד מזל טוב וכו'. אם הוא לא רוצה, לפחות תדע איפה אתה עומד. העמימות הזאת היא דרך להגן על עצמנו מפני פגיעה אפשרית, אבל היא גם חוסמת אפשרות של אהבה או קירבה. אני חושב שהסיכוי לקשר רציני במקרה הזה שווה את הסיכון להיפגע. בהצלחה!

למעלה