מבולבל קצת..

tomi127

New member
מבולבל קצת..

שלום לכולם, ולמנהלי הפורום!! אני בן 19 והחודש סיימתי טירונות. במהלך הטירונות הייתי מעשן פה ושם סגריות עם חברים, אך לא ברמה של התמכרות, ובתקופות האחרונות ובכלל בעבר הייתי מעשן עם חברים (סגריות כמובן!!!!) אך ללא התמכרות. בשבוע האחרון אני מרגיש שחלה אצלי התמכרות מסויימת, ואני מסתובב אפילו עם קופסה ל"שעת הצורך".. לדוג' אחרי ארוחות אני מרגיש ממש צורך, שהאוכל כאילו נשאר תפוס עד שאני לא לוקח סגריה, היום בבוקר הרגשתי צורך, ואתמול בערב גם.. ישנה עוד בעיה: אני מסתובב עם כאלה שכן מעשנים וכשיוצאים לפאבים או סתם יושבים בחוץ, אני מרגיש מין החמצה כזאת כשאני לא מעשן אתם. אני מרגיש כאילו אין סיפוק רק בלשתות או לצחוק, אלא שכדי להיות חלק מהם צריכה לבוא גם סגריה, אלא שהפעם אני כבר מתחיל להתמכר.. אני יודע שאני עוד בשלב ממש מוקדם בו אוכל לעצור את ההתמכרות, אבל יש גם את ההיבט החברתי.. אשמח לגל של תגובות והצעות!! תודה!!

טומי יקר בוקר טוב!

קודם כל אני רוצה לפרגן לך על זה שעצרתי לרגע כדי להתבונן ולראות איפה אתה נמצא. אני בטוחה שתבואנה תגובות... אני מזמינה אותך לקרוא מה שכתבתי בבלוג שלי על הפסקת העישון שלי. אתה כותב על ההיבט החברתי- למה אתה בדיוק מתכוון?

טומי יקר ו"לא מכורים נוספים"

שלום לך יקירי, ומאוד שמחה בשבילך שפנית כי אתה פותח פתח לצאת מהצרה הזאת !!! רוב המעשנים התחילו בדיוק כמו שאתה מתאר, נדירים הם אלה שישר התחילו להסתובב עם קופסאות. והעובדה היא שהרוב המאוד גדול, בשלב כזה או אחר מתחילים להסתובב עם קופסאות. קודם כל מתמכרים לסם הזה, הכמות אינה אינדיקציה להתמכרות, אלא עצם זה שחוזרים על הפעולה. מה שכן, כדאי לך לצאת מזה כמה שיותר מהר, הדרך הכי בטוחה זה להבין את המשמעויות התפיסתיות שהדבר הזה מוביל את המשתמשים בו אליהם. אשמח לייעץ אם תרצה עוד, מקוה שעוד אנשים יגיבו ויספרו את שעבר עליהם,

עיצה של בוב, תקרא הודעות פה בדף הראשי

זה יתן לך הבנה די עמוקה על המדרון התלול שאתה רק מתחיל לראות ותיכף אתה נופל אליו! אבל אפשר לצאת גם אחרי שנופלים

למעלה