מבולבל -עצה .

babalue1

New member
מבולבל -עצה .

הגעתי לכאן מגוגל,מדהים הפורום הזה, אז ככה : המצב מעורפל ואולי פה אמצא תשובות אמיתיות ואובייקטיביות...אולי . היא זרקה אותי,כן עשיתי טעות,טבעתי בעבודה בכדי שיהיה טוב . היא סבלה מזה קשות.כמעט שנה שלמה . נפרדנו חזרנו לשבוע,זה לא זה..התרפסתי יתר על המידה ..נפרדנו . אנחנו בסטטוס "חברים-הפסקה" ילדותי. כל פעם שהיא מתקשרת אני מוצא דרך להיפגש איתה,לקפוץ אליה. קוראים לזה על "אש קטנה" כפי שהבנתי מהפורום הזה . ניסיתי לחתוך במכה -לא הצליח,היא עשתה סנסציה קטנה והדאיגה אותי.חזרתי להיות המתרפס...כמה הצטערתי על כך . לאחרונה קשה לה שאני ממשיך בחיים כרגיל -וזה החל רק לאחרונה. יש לי נקיפות מצפון מזה שזה מפריע לה...זו שריטה. אני יודע לאן זה יוביל אם זה יימשך כך:לסבל מתמשך,לעובדה שאין סיכוי בעולם שזה יחזור להיות כמו מקודם-ברור . במיוחד אם אני אהיה שם תמיד לתמוך בה כשקשה לה .זה אמור להיות הפסקה . ייתכן שכך יורד לה ממני ? אני הופך להיות מין חברה שלה ? למה היא תמיד שואלת אם אני עוד אוהב אותה ומרגיש אליה אותו הדבר ? סוג של מבחן בהתעללות ? למה היא מתעצבנת כשאני מבלה וחי את חיי,כשהיא עושה אותו דבר ? היא רוצה להיות איתי או להרוג אותי באיטיות ? היא טוענת שאין לה חשק לכלום,בדיוק כמו לי ? אז למה היא לא מרגישה כמוני ? היוצרות התהפכו ..היא המחליטה -היא הדומיננטית פתאום-כן הבנתי שמגיע לי .עשיתי טעות-הצטערתי כל כך הרבה זמן ...מה ? מה עוד? לא בגדתי,לא שיקרתי,לא גנבתי,שום טעות עם אות קלון.עבדתי למטרה משותפת -זו אמורה הייתה להיות הפתעה. אני יודע שאני אמור לחתוך במכה שוב.אולי אני מחפש חיזוקים למהלך מנסיון של אחרים . ומה יקרה אעשה זאתוהיא תפגע --ולא אראה אותה לעולם ..אני חושב שעניתי לעצמי כרגע בראש. בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה.

שלום לך באבאלו, אנסה לענות

אתה נשמע בסה"כ בחור טוב שמרוב עיסוקים במירוץ החיים לקה בחטא של "לקיחת בת הזוג כמובנת מאליה". לכן היא צברה תסכולים, נפרדה, וזה תפס אותך די בהפתעה. לא הבנתי מה הייתה אמורה להיות ההפתעה... בכל אופן, אני חושבת שלמדת שיעור חשוב, ולא תחזור על הטעות הזו שוב (עם החברה הנוכחית או הבאה שתהייה). כרגע, אני חושבת שבשלב הראשון, אתה תריך להחליט אם אתה רוצה לנסות ולתקן את מה שיש בניכים. אם לא- אתם צריכים לדבר, תסביר לה שאין סיכוי, ואתה רוצה להמשיך הלאה, וההיא תמיד תהיה יקרה לך (בלה בלה בלה). אם כן- אתם צריכים לדבר, לשים את כל הקלפים על השולחן, לראות אם היא מרגישה כמוך, לסכם ציפיות מהמשך הקשר, לוודא שאתם רואים הכל עין בעין. ולעשות משהו כיפי, איזה חופשה משותפת, אפילו רק סופ"ש, שיוריד משקעים... אם תצטרך ייעוץ לחופשה שלכם, אשמח מאוד לעזור... מקווה שעזרתי, ובהצלחה לילית

נ ט ע 9 1

New member
הרגשת שלמות אחרי כל הפרידה?...

או שאולי ממש לא הרגשת השלמה עצמית?.. ורק געגוע שלא מרפה, והשכל אומר להתרחק כמה שאפשר.. אפשר עוד טיפה רקע?.. רק אם בא לך(כאילו מדוע כל זה קרה וכו'..) כי אם זה השכל שברור לו שצריך לגמור את זה כמה שיותר מהר, אז תרפה, תשחרר, כנראה שחשבת טוב טוב לפני שויתרת.. אבל אם ישנה הרגשה של פער, משהו לא גמור, סיפור לא סגור, תנסה לסגור אותו, כי זה רק יציק לך.. ואם תדע שניסית כל דבר וזה פשוט לא הולך תשחרר, והגעגוע, אווייי הגעגוע הזה.. הוא ירפה בסוף.. למרות שהוא עקשן כמו ברזל

oferyosi

New member
תשאל את עצמך מה יקרה אם לא תעשה את

זה.... היום אני יודע כי רק להתרחק לגמרי - אולי ייתן סיכוי , אם בכלל שמשהו יחזור לקדמותו.(לא שיש הרבה אבל החיים מלאים הפתעות) אין לך מה "לתמוך" בה - כשהיא מחליטה שהיא לא רוצה אותך..... בשביל זה יש לה חברות וכו... אתה צודק בזה שאתה חושב שאתה הופך ל"חברה" שלה.... אני לא אגיד לך כמו שבנות אולי יגידו שהיא עושה את זה כדי שהמצפון שלה יישאר נקי וכו. ברגע שהיא לא רוצה אותך - וקשה להגיד את זה על מישהי שאתה אוהב - מה מעניין אותך איך היא מרגישה ??? כלומר לא בקטע של לדעת - אלא בקטע של לעשות עם זה משהו- אם אין לה כלום כלפיך??? קבל חיזוק למהלך ממני.... עשיתי את זה לפני חודש מאותו מצב שלך... לא קל לי היום - אבל הרבה יותר קל לי מזה שהייתי רואה אותה נפגש וכו - ורק כואב הלב. ותאמין לי אני עדיין אוהב אותה כמו שלא אהבתי מישהי בחיי ולא נראה לי שתהיה מישהי אחרת שאני יאהב ככה - אבל אז מה??? לסבול???? לא תודה...סבלתי מספיק. פשוט תציב שאלה ברורה - או ביחד עד הסוף או נתק עד הסוף - אין דרך שלישית! תהיה חזק אח שלי - כי אני יודע כמה זה קשה לביצוע וקל רק בראש

babalue1

New member
תודה תודה רבה ...

אפשר לפתח מתודה על זה... חתכתי,אחרי שבוע של התרפסות,שבוע של בן זוג מושלם...הייתי זמין לה בכל רגע,באחד הימים פשוט הפסקתי להתקשר ונסיתי לקחת זמן עם עצמי להשלים עם זה..ואז החלו כל מיני טלפונים עם שאלות ובקשות של דרך אגב..רק בכדי לבדוק למה אני לא מגיע יותר ומתקשר ...סה"כ יומיים עברו בלי התעניינות מצידי . בשיחה האחרונה היא משכה אותי לויכוח והכל התפוצץ ..אמרתי לה הכל -היא ניתקה את הטלפון ועברה כבר יממה מבלי שהיתקשרה. אני מרגיש שפגעתי בה למרות כל מה שהיא גרמה לי....אבל אני מנסה לא להיתקשר.כי היא לא תעריך את זה כבוגרת... תודה לכם אנשים.

oferyosi

New member
נקודת המוצא זה שהיא חתכה..

ולכן אם זה יחזור - זה רק ממנה. אל תשבר - כי בימין הראשונים זה הכי קשה.... אבל לעשות טעות ולחפש ידידות - עם מישהי שאתה אוהב - לא תשרוד מרוב סבל. השאלה היא לא אם היא נפגעה או לא - אלא אם היא ענתה לעניין , ויכולה ללכת איתך הלאה, כי כשאוהבים אפשר לטפל בהכל אבל בהכל.כשין את זה - אז יש תירוצים וסיפורים , ואולי נוח לה איתך- כידיד - אבל לא זה מה שאתה מחפש - נכון??? תמשיך להיות חזק...

תגובה

יתכן שהיא עדין מאד מחבבת אותך ולכן מקנאת. זכותך להנות מחייך כמו שתרצה, ואסור להגבילך. אם יש לך ענין בה, השקע בקשר אתה והטב לה מאהבה. צרו את הקשר המתאים לכם, ידידות או חברות.

למעלה