מבולבל לגמרי

are you ready

New member
מבולבל לגמרי

אני כבר שנים מתחבט לגבי הזהות המינית שלי.. כמובן שהייתי שמח אם בסקאלה של העדפה המינית הייתי נמצא באחד מהקצוות, אבל אצלי זה מוזר במיוחד.

במיטה היו לי לא מעט התנסויות גם עם גברים וגם עם נשים. אני נהנה מאוד בלשכב עם נשים, אבל לא מסוגל להפסיק לראות בהן כבאובייקט (מצטער מראש בפני הפמיניסטיות) ומאבד עניין מאוד מהר.

את הגברים אני פוגש באתרי סטוצים, באופן מאוד דיסקרטי. אני מאוד נהנה מהריגוש של להתגנב בחדר המדרגות בשעות הקטנות של הלילה, אבל בכל פעם בדרך הביתה עולות בי מחשבות של גועל (מצטער גם על זה, אבל זה מה שאני מרגיש) וכל פעם נחרד מעצמי ותוהה למה אני חוזר על זה. מה גם שנשיקה עם גבר דוחה אותי.

מהצד השני, אני כבר הרבה זמן לא חוויתי זוגיות, ומתחיל לחשוב שאיבדתי את האמון שלי בנשים. הן כולן ניראות לי נורא שטחיות והדבר היחיד שבאמת מעניין אותן בשורה התחתונה היא אם יש לך כסף או לא.
לגבי גברים, אני באמת לא רואה את עצמי מסוגל לחיות באופן זוגי עם גבר, זה ניראה לי הזוי. אני מרגיש שמאז שעברתי לעיר הזאת (ת"א, ולפני כמה שנים בודדות), אני פשוט מכור לריגושים ולא מסוגל לעצור את המרבולת הזאת שאני תקוע בה.

עצות יתקבלו בברכה.

aשרון

New member
היי, ברוך הבא לפורום

אני לא מבין, אתה שוכב עם גברים אבל לא נמשך אליהם, או שאתה מתקשה לקבל את המשיכה המינית שלך לגברים?

אהלן

שלום אורח,
לפחות לפי הפנייה נשמע שההתלבטות שלך היא פחות בין גברים ונשים. למעשה היחס שלך לאלו וגם לאלו נשמע די דומה. אתה נהנה מריגושים. אולי אתה רוצה קשר זוגי, ואולי לא, לפחות כרגע. נשמע אבל שיהיה לך קשה ליצור זוגיות, אם תרצה, אם לא תוכל לסמוך על אחרים, להפסיק להפחית מערכם (נשים רוצות רק כסף), להאמין ולהפתח. כלומר, נראה לי שהלבטים שמעסיקים אותך באמת, לפחות לפי המכתב, הם לא סביב נטייה מינית, אלא סביב כמה אינטימיות אתה רוצה, ואיך ליצור אותה. המקום לברר את הנושא הזה, לדעתי, הוא טיפול. ואולי כרגע מתאים לך להמשיך עם הריגושים ולהבשיל לקשר, אם תרצה, בזמן עתידי?

מאחל לך כל טוב,
עמיר
"יש עם מי לדבר" קו הקשב והמידע של הקהילה הגאה

למעלה