מבולבל בשידוכים

מבולבל בשידוכים

היי. אני בחור ישיבה חרדי בגיל שידוכים, אני לא נמשך לנשים ולעומת זאת גם לא ממש רואה את עצמי שוכב עם גבר. הייתי עם גברים אך הרגשתי שזה ממש לא מהנה אותי למרות שהגבר די משך אותי... (זה נשמע לי מוזר אבל אולי קיים שילוב של אהבה אפלטונית עם משיכה מינית לא ממומשת אלא חויה בהסתכלות וקשר בלבד) אני מאוד מבולבל מהתופעה הזאת ואשמח מאוד לשמוע את עצתכם.

יודיX3

New member
לצערי אין לי פיתרון

מלבד הצעות שאולי יעזרו לך בבירור העצמי שאתה עובר. אולי תוכל לפנות לגורמים מקצועיים יותר שיוכלו לעזור (פסיכולוג?). פה תמצא אוזן קשבת כתף תומכת ועיצות מנסיון אישי. במקרה שלי את הבירור עשיתי בעצמי: מעולם לא חשתי משיכה לנשים אלא רק לגברים. גם אותי בהתחלה מאד הפחידה המחשבה לגעת בגבר אבל בפעם הראשונה שהייתי עם גבר זה חיזק אצלי את הידיעה שאני הומו. המון הצלחה.

אינדווידואליות

אצלי זה שונה - כפי שכתבתי - ואמנם הגדרתך "בירור עצמי" מאוד קולעת אך חשבתי שאמצא כאן פתרון כלשהו. בכל אופן תודה לך

בבון35

New member
ברוך הבא.

פתרונים לה´. אתה צריך לברר את הענין לעצמך ובעצמך. אנחנו לא יכולים לשים אותנו תחתיך (לא במובן הזה)

ברוך הנמצא

תודה על קבלת הפנים החמה. וסתם שאלה, איך אני יכול להתכתב כאן עם מישהו בפרטיות? אין לי אימייל..

יודיX3

New member
האופציה קיימת דרך האינטרנט

אני חושב שלגולשים סלולריים אין אופציה למסר אישי

בבון35

New member
ברוך הבא.

פתרונים לה´. אתה צריך לברר את הענין לעצמך ובעצמך. אנחנו לא יכולים לשים אותנו תחתיך (לא במובן הזה)

BabyBoy1

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

אמרת שאתה נמשך לגבר, אבל לא נהנת בכל זאת ביחסי מין... יכול להיות שלא נהנית בגלל תחושות האשמה שיש לך, או בגלל שאתה רגיל לנורמה החברתית שלשכב עם גברים זה מגעיל? גם אני לדוגא שהייתי צעיר (בערך בגיל 17) נמשכתי לגברים, אבל המחשבה לנשק גבר, שלא לדבר על יחסי מין מלאים, נראתה לי ממש מגעילה... אני חושב שזה שלב שעוברים כולם,ועם הזמן זה מסתדר
בכל אופן, שיהיה בהצלחה

קשה להגדיר

קשה לי למצוא את המילים, מצד אחד אני רואה אותו ומתחרמן ומצד שני לאחר שאנו מסיימים אני מרגיש שזה לא זה... שאין זה הדבר האמיתי. זו תחושה מוזרה ומבולבלת מאוד

ראשית עליך להחליט מה אתה רוצה.

אם אתה רוצה להיות הומו ולהנות ממשכב זכר, אז תפנה ליעוץ מיני, או שתמשיך בדרכיך עד שמצוות התורה יפסיקו להעיק על מצפונך. עליך גם להבין שמשכב זכר לא הולך ביחד עם אורח חיים חרדי, ולא עם נישואין וחיי משפחה חרדיים. אז תכין את המשפחה שלך לעובדה הזו. אם אתה רוצה להיות חרדי, לקיים מצוות ולהקים משפחה, אז תפנה בדחיפות לעצת נפש או יעוץ תורני אחר שאתה מכיר, והם ידריכו אותך. כנראה שאין תרופת פלא שתאפשר לך לקום בבקר ולהיות סטרייט.

יודיX3

New member
לא מסכים ומסכים

"אם אתה רוצה להיות הומו"- אף אחד לא בחר להיות הומו. אבל " כנראה שאין תרופת פלא שתאפשר לך לקום בבקר ולהיות סטרייט"- מסכים עימך.

השאלה היא האם הוא מעוניין לחיות

כהומו ולהנות ממשכב זכר, או שהוא רוצה להקים משפחה ולהשאר חרדי. אין ספק שהוא לא בחר להיות הומו, אבל השאלה היא האם יש לו רצון או משאלה להקים משפחה. אם תפיסת עולמו מקדשת את ערכי המשפחה, אזי הוא לבטח רוצה להקים משפחה. אם תפיסת עולמו מקדשת את מאוייו המיניים, אזי הוא מעוניין להנות ממשכב זכר, ולפתור את בעיית חוסר ההנאה.

יודיX3

New member
האם אין בנישואין כאלה משום הונאה?

הבחור אומר שאין לו כלל משיכה לנשים, האם נישואין כאלה מותרים ע"פ ההלכה? אני בספק. הבעיה היא שבעולם החרדי אפילו לא מתייחסים לתופעה, ולכן אי אפשר לצפות מהם להתייחסות הלכתית לעניין. הקמת משפחה איננה עניין טכני בלבד- אם הבעל לא נמשך לאישה איזה בית לדעתך הם יקימו? אני סמוך ובטוח שהאישה תהיה אומללה. אם יש משיכה כלשהי לנשים יש על מה לדבר, אבל אם פשוט אין משיכה?

yr4u

New member
ענין הנישואין

שלום. הרב שרלו פסק כדלהלן: "אין אתה רשאי להתחתן עם אישה שלא יודעת מה עומד בפניה. כבר בעבר פרסמתי, אף בעיתונות, עמדה הלכתית חד משמעית האוסרת על נישואין אלה.. אינך יכול לכפות מישהי לחיות עימך כשאלה נטיותיך ותפישת עולמך" (התשובה מופיעה גם באתר מורשת, אלול תשס"ב). כמו"כ פסק הרב רפופורט שאת חוו"ד הבאתי,כדלהלן: "אין לעודד אדם הומוסקסואלי להתחתן, אלא להיות "נשוי לכלל ישראל" ולהקדיש את חייו למשימות של לימוד תורה, צדקה וחסד. מסוגלות להתחתן כוללת בתוכה לא רק מוכנות ל"פרו ורבו" אלא כשירות כללית ליחסי מין מלאים ומספקים. עידוד של אדם כזה להתחתן מבלי לגלות לאשתו את הדברים במפורש היא בגדר "מכשול בפני עיוור" . בברכת חונן הדעת.

דעתו של הרב שרלו היא דעת מעוט.

לדעתו גם מי שנמשך לנשים שלא בעוצמה אדירה, אסור להתחתן, וכנראה שגם לנשים "קרירות" (20%) אסור להתחתן, משום שחיי המין של הגבר יהיו פחות מעניינים, וכמובן שלגברים הסובלים מפליטה מהירה, יש חובה להודיע לכלותיהן על כך. עד היום לא זכינו לראות את המקור מהתלמוד.

תוספת:

אף אחד לא מאלץ לשאת אשה. העניין הוא, שיש אוסרים על הומואים אפילו לחפש אשה, ומתירים ביד נדיבה משכב זכר.

dkey

New member
חסר דוגמאות מהתנ"כ וההסטוריה

על מיעוט שצודק? אף רב לא מתיר פגיעה באישה וכאן זאת פגיעה מכוונת בדם קר. ממש בזדון.

חשבתי ש

חשבתי שאני מבולבל אבל כעת אני מסוחרר לגמרי. כ"כ הרבה דיעות... מן הסתם גם יש מחלוקות בין היועצים,, אז מה אני אמור לעשות? רבונו של עולם איפה אתה?

zuzuzuzu50

New member
אתה בסדר גמור

תסתכל בפנים ותראה מה הכי נכון בשבילך... סומכים עליך אחי זושא

למעלה