מבולבלת

חופ שיה

New member
נכון שהאידיאלי ביותר

זה לומר לך לקום וללכת ממערכת יחסים שכזאת, אבל מי שבחר להיות שם זו את , ואת עדיין בוחרת להיום שם למרות הדינמיקה הרעה שנוצרה בניכם (ואולי היא הייתה שם מלכתחילה). אולי יש מקום לבנות את האמון בניכם, אולי צריך לנסות להתקרב אליו "לגעת" בו בדרכים אחרות , הרי זה לא שאת רוצה לעזוב , אבל היית שמחה לחיים משותפים טובים יותר. זה תהליך , ולכן אולי שווה להתחיל אותו , גם אם את תלכי לבד לטיפול זוגי ולאחר מכן תשתפי אותו במה שעובר עליך , תוכלי לחשוף אותו לטיפול וליעוץ הזוגי בדרך עקיפה. שיהיה בהצלחה במה שתבחרי לעשות.

תומכת בחופשיה..

זה מאוד קל להגיד, תעזבי הכל ותתגרשי ותקימי לעצמך חיים חדשים עם מישהו חדש.. אבל לא תמיד זה אפשרי לעשות. תלכי לבד לטיפול, שתרגישי יותר טוב עם עצמך, תנסי להעביר לו גם קצת מזה, גם בנושא היחסים המיניים שלכם. תחשבי מה בדיוק את רוצה, מה בדיוק את אוהבת, תנסי להוביל אותו לשם. אני בטוחה שהוא רוצה אישה מרוצה ומאושרת גם בבית וגם במיטה.

גלי36

New member
ואו אני כבר באמת מבולבלת

כל מה שאני בעצם רוצה הוא להיות מאושרת אוהבת ונאהבת, האם הגזמתי?

לא, ממש לא הגזמת!

זה מה שאני רציתי (ולא הייתי במצב כמו שלך). כשהבנתי שמהמערכת הזו אין לי סיכוי לקבל את זה (גם כי לא רציתי לקבל את זה משם) - קמתי והלכתי. תהליך ההחלטה לוקח זמן, יש כאלה שמתלבטים יותר ויש כאלה שפחות - הכל תלוי באופי. שיהיה לך בהצלחה ואת מוזמנת לשלוח לי מסר, אם יש לך שאלות יותר ספציפיות.

כשהתחתנת זה מה שחלמת שיהיה?

בטוח שלא
את חייבת לעזור לעצמך. מה ששלחתי לך , זה הצעד הראשון.

YOSSI331

New member
גלחי מאמי ------>

תשקמי את עצמך את נפשך את צעירה בת 41 את תוכלי לחזור להיות פרח שהית רק עם תהי רחוקה ממנו כי הוא הורס אותך נפשית ופיזית מכניס אותך לפרנויות מיותרות ככל תקדימי להתחיל בתהליך ההתנתקות ממנו ככה יהיה לך יותר קל ודרך קצרה לשקם את עצמך

לא מצב פשוט

אם החלטת שאת רוצה להשאר ולשמור על היחסים האלה, ממליצה לך לפנות לייעוץ והכוונה של איש מקצוע בכדי שיעזרו לך. יש לך הרבה במה לטפל, גם אם זה לבד בלי בעלך. את צריכה משהו שיעזור לך להחזיר את הבטחון שלך, את העצמאות שלך, ובעיקר את הערכה העצמית שלך. מעריכה שעם מעט עזרה, תוכלי לגבש דיעה וכוח לפעול, ולא משנה באיזה כיוון תחליטי לפעול. אישית, לא הייתי משארת ביחסים כאלה. קראי שוב את מה שכתבת, כתבת דברים מאוד קשים. עושה רושם שאת עושה הכל בשביל להציל את היחסים ומוותרת לגמרי על עצמך, וזה רק בשביל תמיכה כלכלית (תמיכה נפשית אין לך שם כלל). תעשי את החושבים אם זו סיבה מספיק טובה בכדי להשאר. פני גם לפורומים שיותר מנוסים ביחסי משבר וזוגיות. טיפול משפחתי וזוגי - פורום מקצועי. זוגיות במשבר בהצלחה.

אשמה עלייך?! את נורמלית?

הדבר היחיד שאת אשמה בו זה שאת חושבת שאת צריכה לסבול את כל זה. בני כמה הילדים? לטעמי כל עוד תמשיכי להיות הקורבן שמשלם את כל המחיר לשלמות הבית, הוא לא יהרס, מצד שני לא חושבת שבית כזה, גם כשהוא לא הרוס, שווה משהו, ביחוד לך. מה גילאי הילדים?

גלי36

New member
היי שוב

יש לי 2 ילדים חיילת בת 20 ונער בן 16 ואני בכל זאת חושבת שעליי להתנתק מכל תחושת אשמה. כי ברגע שיש בי תחושת אשמה כל שהיא זה כנראה מונע בעדי מלמצוא את השקט הנפשי שלי

קראתי וקראתי עד ש.....

ראיתי בני כמה הגורים שלך. לדעתי הגיע הזמן לעשות מעשה. הילדים לא יקרסו מטראומות. תחשבי, תתכונני ותעופי אל על מהדבר הזה שנראה מרחוק כמו משפחה נפלאה.

גלי36

New member
ערב מקסים לכולם

אז ככה הערב החלטתי לקחת יוזמה וברגע שהוא נכנס הביתה יצאתי וחזרתי רק עכשיו. אין לי ספק שתהיה לי חגיגה הלילה אך אם כבר התחלתי במשהו סביר להניח שאלך איתו עד הסוף ויוסי יקר לנסות ולגוון את חיי המין עם מישהו שחושב שהוא מושלם והבעיה היא אצלי לא ניתן לכן לא אתאמץ אלא אם הוא יעלה את הנושא כי אני כבר עשיתי זאת. בקיצור חברים יקרים עשיתי צעד אך ורק עבורי ואני מאושרת מכך תודה על תמיכתכם ערב נפלא לכולנו ולילה שקט, אמן גלי

ברכות ובהצלחה

תמיד תיזכרי שהאדם הכי חשוב הוא את, רצונותייך וצרכייך מכאן נובע האושר שאת מרגישה אנו נמשיך וניתמוך בפריחתך החדשה שוב ברכות ובהצלחה

גלי...

את עדיין בגיל שאת יכולה לבנות לעצמך חיים עצמאיים ותקניים זה ממש לא קל לקום ולהתגרש אבל לפי מה שאת כותבת את סובלת! הוא שם לך שעת גג להגיע הביתה? עוקב אחריך? מאיים עליך? חבל עליך אל תיפלי למלכודת שלו אל תישאבי לעולם הזה את אומרת שמחמיאים לך את נראית טוב, תקומי ותלכי לפני שיהיה מאוחר מדי לפני שאת תיפלי לשטויות שלו ותאמיני ופשוט תיכנעי ליחס הרדוד שלו תהיי חזקה ותחשבי על עצמך, הילדים גדולים הם יבינו אותך הגיע הזמן לחשוב על עצמך ולעשות מה שטוב לך-לחיות!!!

למעלה