מבולבלת

g and n

New member
מבולבלת

סוף סוף הגענו להחלטה משותפת שזה הזמן להרחיב את המשפחה! הכל טוב ויפה אבל ההריון לא מגיע... אני בת 28 עם מחזור סדיר של בין 26 ל-28 יום הוסת 4עד 5 ימים את הגלולות הפסקתי חודשיים לפני הנסיון הראשון שלי להקלט ואנחנו מנסים 3 חודשים. אמרו לי שאחרי קיום היחסים צריכים לשכב לפחות 10 ד'ק ורק אחרי זה לשטוף את עצמי יש דברים בגו? כבר 3 חודשים אני סופרת לי ומעלה כל מני ספקולציות והשערות לגבי הביוץ המיוחל.. האם ערכת ביוץ שקונים בבתי המרקחת היא אמינה? אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות? אני כבר מתוסכלת...ומרגישה קצת מקולקלת..

תשובה

אכן כך כדאי לשכב אחרי יחסים לפחות רבע שעה עד עשרים דק` ורק אח`כ לקום, ערכת הביוץ אמינה מאוד, לדעתי לפני שאת רוכשת את הבדיקה את יכולה כל יום למדוד חום וביום הביוץ החום עולה זה עוד מדד.. נ.ב. עוד אפשרות למדד זה לקיים יחסים יום כן יום לא לשכב כמו שאמרתי רבע שעה עד עשרים דק` ואם הכל בסדר רוב הסיכויים שיגיע הריון. נ.ב. אחרי לקיחת גלולות לפעמים לוקח לגוף זמן להתרגל אנדודאלי אצל כל אשה זה אחרת יש נשים שבין חודש לחודשיים יש כאלה שישר הגוף מתרגל.. שיהיה בהצלחה דר` ליאור אלון

דבר ראשון שיהיה בהצלחה..

דבר שני.. כשנלחצים זה פעולה הפוכה כשרוצים הריון צריכים להיות רפויים לא בלחץ.. ואל דאגה יהיה בסדר..

g and n

New member
המון

תודה, אני לא לחוצה יש כ'כ העבודה שלי די מסיחה את דעתי הכמיהה מגיעה רק בסוף החודש כשאני צריכה לקבל...אבל בגדול אין לחץ. המון תודה,כולי תקווה שחודש הבא אני אחזור עם בשורות משמחות.

אין בעד מה אשמח לעזור בשמחה! ויותר

אשמח לשמוע בשורות טובות.. ומשמחות.. בהצלחה.. נ.ב. אשמח לשמוע שיש בשורה משמחת

למעלה