מבולבלת.

אורטלה

New member
מבולבלת.

אני מטופלת אצל פסיכולוג כבר ארבעה חודשים לפני חודשיים בערך התחלתי להקיא כעת אני בטיפול של דיאטנית שהפסיכולוג המליץ עליה הדיאטנית רוצה שאני אלך לפסיכולוגית שמומחית להפרעות אכילה. בשביל מה אני צריכה שני פסיכולוגים? זה לא הגיוני וחסר תכלית בעיני איך אני מסרבת לדיאטנית? הרי כל פעולת התנגדות שלי נתפסת כחוסר רצון לחיות או לנצח את הבולמיה שהתפתחה אצלי. חשוב לציין שאני מאוד קשורה ואוהבת את הפסיכולוג שלי.

גרא.

New member
אורטלה,מעודד לשמוע שאת מאד מרוצה

מהטיפול הפסיכולוגי שאת מקבלת ומהפסיכולוג..לעובדה שאת מאד קשורה ואוהבת אותו, יש רק ערך טיפולי, ולא יותר מזה.הבעייה שאת מעלה,נוצרה כנראה, בגלל התחלת הטיפול אצל הדיאטנית, כחודשיים אחרי שהחתחלת עם הטיפול הפסיכולוגי. לדעתי אתחייבת להתייעץ עם הפסיכולוג המטפל שלך,אם הוא יודע לטפל בהפרעות האכילה שאת סובלת מהם, אין שום צורך לנטוש אותו וללכת לפסיכולוג אחר.אבל אם הוא יאמר לך שהתחום הזה, הוא אינו יכול לעזור לך. יהיה עלייך לעשות שיקולקר..מה עדיף,להפרד מפסיכולוג שיש לך קשר וכימייה טובים איתו, אבל כזה שאינו יכול לעזור לך להתמודד עם הבולימייה,או לוותר על הטיפול בבולימייה, בגלל שאת מאד קשורה אליו, ואוהבת אותו. במקרה כזה, השאלה היא האם הטיפול שלו באמת מועיל לך? או שזה בכלל לא חשוב..אכן בעייה של ממש.

למעלה