מבולבלת

funny

New member
מבולבלת

אולי כאן המקום לשפוך את הלב ואולי לא אך בכל זאת... וזה סיפור המעשה: לפני כארבעה חודשים הכרתי בחור דרך האינטרנט, עוד לא נפגשנו מאחר והבחור נשוי אך הפנטזיות כבר רצו ביננו ואני רואה בו חבר טוב, ולוקחת את דעותיו ברצינות. אנחנו רוצים להפגש על מנת לממש אחת או שתיים מהפנטזיות אך ישנן עדיין החששות וכרגע אנו רק חברים טובים פחות או יותר... לפני כיומיים בערך הכרתי בחור חדש, הפעם רווק, ונפגשנו אתמול. הערב היה מדהים היתה כימיה מופלאה וניצוצות עפו באוויר, בעקבותם גם הבגדים ו.... אני לא יודעת אם יהיה המשך לערב זה (אני מקווה מאוד שכן) עד פה הכל טוב ויפה אך כאן מתחילה הבעיה: כאשר סיפרתי לחברי הטוב.. על אתמול בערב החל הבחור להרצות לי על מוסר האישה - אישה צריכה לשמור על עצמה, אסור לה להשתרלל, אני לא יכולה לנהל איתו פנטזיות באינטרנט וללכת לעשות זאת עם מישהו אחר וכדומה.... אישה היא לא גבר (וטוב שכך)היא לא יכולה לעשות זאת עם כל אחד היא לא יכולה לצפות להנאה רגעית ותו לא היא צריכה יותר. האמת שקמתי היום בבוקר ונזכרתי באתמול עלה לי חיוך לפנים ואותו חבר הצליח להוריד לי אותו... אני בהתלבטות מה לעשות והייתי שמחה לקבל תגובות על כך בתודה מראש funny

tairon

New member
מבולבלת

תראי החבר שלך שיש לו טבעת מרצה לך על התנהגות שנראית לו כלא מוסרית בעוד שאת רווקה ואת רשאית להנות ממה שהחיים מציעים לך ואם פגשת מישהו שהוא חופשי להעניק לך אהבה של 100% אני אומר לכי על זה בלי להסס או לפקפק אני היא הפנוייה ריגשית ופיזית ולכן אין שום מחסום פה אם הוא היה חבר טוב כמו שהוא אומר או כמו שאת חושבת הוא היה מפרגן לקטע נראה לי שדבריו נאמרו מתוך קטע אגואיסטי אנחנו בשנות 2000 אישה יכולה לעשות מה שעולה לה בראש בדיוק כמו גבר ואם הוא פרימטיבי לחשוב שזו השתרללות אז הוא בטח חושב שגבר שמזיין (סליחה על הביטוי) על ימין ושמאל הוא שאקל נהנית וזה הדבר הכי חשוב והכרת מישהו שנשמע לי שיש גם כימיה אז תהניי ממנו ומזה בצורה חופשית ללא בלבול ותחייכי כי את יכולה לעשות מה שטוב לך ללא קבלת רשות מאף אחד

iris-t

New member
צודק טאי...

מחזקת את דבריך... ואם אתה זוכר טוב... שאלת לשלומי לא פעם, ומה עובר עליי... ולא יכולתי לשתף אותך... תקרא את התגובה שלי ותבין... תודה על התמיכה... ועל האהבה הרבה... בעצם קיומך כאן, כמי שאפשר לפנות אליו בעת צרה... ידיד וחבר נפש... תודההההה טובה

leonori

New member
הושיטי את ידך ...

fuuny צחוק הגורל...הנשוי חושק ברווקה ולה אסור.... חמודה , הושיטי ידך הגורל קורץ לך! אינך רואה כי הנשוי מתעתע בך????? איתך L

moran.l

New member
אל תהיי

קודם כל ברוכה הבאה לפורום.. מקווה שתישארי. לגבי העניין... בתור גולשת ותיקה, ועובדת במקצוע - אל תתני אמונך בגבר וירטואלי (האמת היא, אל תתני אמונך בכל גבר, לפני שאת מכירה אותו טוב... סתם... סליחה על ההכללה). אני יודעת שהקשר הוירטואלי יכול להיות סוחף, מושך, מדהים, ייחדוי, עמוק והכי הרבה - מ מ כ ר. אך אין זו תמיד האמת. ואם יש לך דבר מה אמיתי, ממשי - דבקי בו. זה ראשית. שנית, הרי ההוא נשוי, ואת רווקה. הכיצד יגיד הנשוי לרווקה לשמור דרכיה? העלי שוב את החיוך על פניך. לפניך התרגשות חדשה... בהצלחה

קוביה

New member
החבר הנשוי מבלל...

אבל FUNNY מתוקה... החבר הנשוי מקנא ולא חבר הכי טוב שבעולם... תזהרי ממנו...חבר טוב היה מאושר בשבילך בהצלחה מתוקה מאחלת לך הרבה אהבה... זה שהחבר פינטז עליך לא מקנה לו זכות על גופך...את הבוס של עצמך...

iris-t

New member
ח י י ב ת לומר את דברי פעם אחת ולתמיד, וגם לאותו אחד, שיקרא, אינשאללה, ויבין את אמיתות החיים...

פאני... אל תהיי מבולבלת... את לא אשמה בכלל... והחבר הטוב, הנשוי... שיהיה בריא, שישאר טוב לאשתו... ושאת כל ייסורי המצפון... שאת כל הטפות המוסר... שישאיר לכומר בכנסיה... ה כ ל צ ב י ע ו ת.... כולם כאן מכירים אותי ויודעים כמה אני מלאת שמחת חיים ורגועה... אך בקוראי את דברייך... יצאתי מן הכלים... ואני חייבת לומר... לך, לעצמי, ולכל הבחורות התמימות (כמו שאני הייתי): דדדדדדיייייייי... דיי עם הצביעות הזאת שלהם... יש לכל זה מילה אחת בלבד - ר כ ו ש נ ו ת ואין להם שום זכות להיות רכושנים עלינו... הם יכולים להיות רכושנים על האשה שלהם, אם נוח לה עם זה... אבל שלא ישחקו את המשחק הזה עלינו... דיי לנו, דיי... לכם, הכמרים בפוטנציה, עליי לומר: דיי לכם... דיי לנצל את תום ליבנו... את אהבתנו... דייייייייייי... אם יצר הרכושנות גובר עליכם, אנא, תפנו אותו לכתובת הנכונה... כי הכיצד, ובאיזו חוצפה... מצפים אתם לבלעדיות... כאשר לכם יש את האשה שמצפה בבית... ואנו התמימות, שמסתפקות בגילויי חום ואהבה... מבלות, כמאמר השיר ``לבד על הגג, שבתות וחגים`` אז דייייי, באמת דיייי, אני מתחננת... בואו נהיה כנים עם עצמנו, ודיי עם הצביעות הזאת... ולך פאני, אל תיבהלי מהתגובה שלי... אבל הייתי צריכה את הסיפור שלך כמו אויר לנשימה, כדי להבין... כדי לפקוח את עיניי... או יותר נכון, כדי להודות במה שהבנתי כבר דיי מזמן... שלהכנס לסיפור כזה... לכאורה זה מפרגן, זה נעים, שמקנאים לך... אבל ראבק, באיזו זכות לבוא בהטפות מוסר שכאלה??? מי הם? צדיקים גמורים? איזה שטר בעלות יש להם עלינו? אז חמודונת... לא משנה אם יהיה המשך לסיפור עם הרווק, לא משנה אם זה יהיה נשוי אחר... לא משנה עם כמה זה יקרה לך... אל תתני לאף אחד לגרום לך לייסורי מצפון מיותרים... כי בכל הרצינות... בסופו של דבר הם בוחרים את הדרך היותר קלה שלהם בחיים... להשאר בנישה שלהם... ואנו רק מפרות להם את החיים... ממלאות להם את השיעמום והשיגרה, בריגושים... ובסופו של דבר, כאשר אנו מצפות ליותר... נבעטות החוצה בתירוצים מתירוצים שונים... ובין היתר על ידי משפטים נדושים ולא הוגנים, כמו: ``אנחנו עושים את זה ביחד, ובמקביל את גם עם אחרים?`` כאילו, בסופו של דבר... לא מספיק שאנו מקבלות את הבעיטה החוצה... עוד מטילים עלינו רגשות אשם, שאנו ה``בוגדות``, שזאת אשמתנו... שאם לא היינו עושות את מה שעשינו... הכל היה יכול להיות אחרת... ואנו יושבות ומדמיינות, איך הרסנו לעצמנו את החיים... ומכות על ``חטא``... א י ז ו צ ב י ע ו ת.... ולכל חבריי ואוהביי באמת... ולכל מי שתהה, מה עובר עליי לאחרונה... אכן כן, זה מה שעבר עליי לאחרונה... חוויתי אהבה אדירה במשך כחצי שנה... אך הכל היה טוב ויפה כל עוד היתה לו בלעדיות עליי... ברגע שרציתי לי את החיים האמיתיים... בעוד הוא חיי אותם כל יום ודקה, עם אשתו, וכמובן... יש לו אותי לספק את הריגושים שלו... את החסכים שלו... פתאום קם זה והתחיל להטיף... ``איך את עושה את זה?`` ולציטוט: ``אנחנו מדברים לתוך הלילה... ומצד שני את נפגשת עם אנשים אחרים...`` ``לא רוצה להיות מתחרה של אף אחד`` ``איך לקחת סיכון.... את הרסת הכל ממש הכל`` ``אכזבת אותי, לא חשבתי שאת כזו`` בולשיט, הכל בולשיט... לא מאמינה לאף רגע... לאף מילה... כל האהבה, שהיתה לכאורה, היתה חד-צדדית... מצידי, ולא מצידו... והוא מצא לו דרך מפלט... מצא סיבה להיתלות בה... כדי לפוצץ את הקשר... כדי להיפטר ממני... והנה, הוא נפטר... כך הוא חושב... אלא שמעל במה זו אני מעיזה לומר... בזכות החברים והחברות הטובים שלי... שהגעתי להבנה מלאה... שהגעתי להכרה שלמה... שזה לא הוא שנפטר ממני... זה הוא שהפסיד אותי... פאני, מצטערת שאת צריכה לעבור את זה גם... אך שתדעי לך ותפנימי גם לך, כל ייסורי המצפון שקיננו בי... עפו להם בבעיטה אדירה, ממש בזה הרגע... בקוראי את הסיפור שלך... זהו, סופית, סגרתי מעגל... לא עוד... מבטיחה !!! פאני, תתחילי לחיות את החיים האמיתיים... כי את שווה אותם... והם מחכים לך בחוץ... יש עוד המון בחורים נחמדים ופנויים... ויש גם כאלה... אם תמתיני בסבלנות... שיתנו לך את הנשמה... כמו שאת מוכנה לתת להם... עוד תמצאי את זה שידע להעריך אותך כמו שאת... שידע לשמור עלייך לעצמו, ולא כעציץ או שולחן, אלא כאהובה האחת והיחידה באמת... ואת כל מילות הנחמה האלו... אני אומרת לך... וזה מחזק אותי... אחותי לצרה... מאחלת לך ולכולנו, וגם לי... את החיים האמיתיים הכי יפים שיש... בדיוק את מה שמגיע לנו... כי זה מגיע לנו... כמו לכל אחד ואחת אחר/ת... וזה יגיע ביום מן הימים... ובינתיים... בהצלחה, וביי... iris

iris-t

New member
ופאני, עוד מילה קטנה-גדולה, אם תרצי עצה, אוזן קשבת, תמיד אני כאן לרשותך... מבטיחה... :cool:

למעלה