מבולבלת

מבולבלת

היי!... משהו ממש מוזר קרה לנו... לפני חודש עשינו בדיקת זרע... (אנחנו מנסים שנה ולא מצליחים) הבדיקה היית מזעזעת... 1.5 מיליון זרעים, תנועתיות 12 % של תנועה בינונית..
לפני כמה ימים עשינו בדיקה חוזרת ויצא תנועתיות תקינה ו14 מיליון זרים(כשהתקין 15... משמע זה כמעט ובדיקה תקינה)... יכול להיות שהחליפו לנו את הבדיקה בטעות? ואם לא... עכשיו אני ממש דואגת... כי הרופאה אמרה שאצלי הכל תקין... אז למה אנחנו לא מצליחים? מישהי עם סיפור דומה? מה הצעד הבא?
אחרי הבדיקה הראשונה היינו אצל רופאת פוריות והיא אמרה ששום הזרעות לא יעזרו ורק IVF יעזור במצבינו... אם היא תגיד לעשות הזרעות... האם כדאי? אני ככ רוצה כבר ילד... לא יודעת אם בא לי לשחק בניסוי ותהיה...

ענבל ח1

New member
היי, אין פלא שאת מבולבלת

אני במקומך הייתי מתחילה בעוד בדיקת זרע, שלא לומר אולי שתיים נוספות ובמעבדות שונות...
לא הייתי מתחילה באף טיפול בלי זה.
מעבר לכך, אני לא יודעת לענות לך כל כך, אבל שתדעי שיש הרבה זוגות שהם בלתי מוסברים. במצב כזה בד"כ יתחילו בהזרעות ואח"כ יעברו להפריות (אחרי 3 הזרעות עם הורמונים בד"כ). אבל לפני הכל לדעתי לחזור על הבדיקות.
בהצלחה

הזרעות וIVF

הבנתי שאם אני אצל רופאה פרטית אני יכולה לבקש לעשות IVF ולדלג על ההזרעות...? האם זה נכון?

ענבל ח1

New member
לא נראה לי קשור לפרטי או לא

תלוי במדיניות הרופא ובאם הקופה תאשר. גם כשהרופא הוא פרטי הקופה צריכה לאשר את הטיפול כי הוא מסובסד...
יש מקרים שבהם הרופא מסביר לקופה מדוע צריך הפריה וזה מתקבל ובאותו מקרה ייתכן שרופא אחר ימליץ על הזרעות כי זה גם עניין של פרשנות הממצאים.

למעלה