מבולבלת.

katrina12

New member
מבולבלת.

הבחור שכתבתי כאן בהודעה האחרונה, לא ברור לי מה הוא רוצה, שולח מסרים דו משמעיים.
מצד אחד אני רוצה אותו ומצד שני זה מרגיש אסור... שזה עוד יותר מפתה.
גם כשהחלטתי בפני עצמי שאני ארד ממנו בעיקר בגלל הפרשי הגיל, כשהייתי לידו רציתי אותו. רציתי שיסתכל עליי, שירצה אותי.
כבר לא יודעת מה יותר גרוע, להפגע ממנו בסופו של דבר או לצאת עם תחושת החמצה...

sani48

New member
מה מפתה פה לא הבנתי?

את אומרת שהוא גם בן 37 וגם לא יציב בהתנהגות שלו,אז מה מפתה פה כל כך?אם זה היה הדדי כמו שאת רוצה שיהיה,והייתם באותו ראש,אז באמת הייתי מבין שיש פה משהו מפתה,אבל ברגע שמישהו בגיל שלו לא מראה לך על יציבות,אז כניראה הוא לא מעוניין בך למשהו רציני כך שחבל לך על הזמן,על תרגישי תחושת החמצה על מישהו שאת יודעת מראש שיפגע בך בסופו של דבר,לשיקולך,שיהיה בהצלחה

https://www.youtube.com/watch?v=kTHNpusq654

Daolina

New member
מה זאת אומרת מה מפתה, הוא עושה לה את זה בכל מיני מובנים

בהגיון היא יודעת שהוא לא בשבילה אבל היא נמשכת אליו.
כמו פרפר לאש וגופה המתרגש......קורה לפעמים לא???
לא כזה פשוט תמיד לתכנת את המוח להרגיש משהו אחד כשמשהו מבפנים צועק רוצההההה!
&nbsp
אבל אני מאמינה בה שתבחר בשביל את עצמה את הטוב ביותר.

sani48

New member
חרוז יפה יצא לך :)

ברור שזה קורה לפעמים,אבל אם היא לא תחשוב קצת קדימה לפני שהיא תפעל, זה עלול לקרות הרבה פעמים ולא רק לפעמים,ואז היא תפגע כל פעם מחדש,וזה גם עלול להשפיע על הביטחון עצמי שלה.
אם היא רוצה משהו מסוים,אבל מקבלת בכלל משהו אחר,אז מה מפתה פה?הרי לא חסר גברים מושכים,החוכמה היא למצוא מישהו שגם יהיה מושך וגם יהיה לו באמת עיניין בה,אחרת היא יכולה למצוא
עוד אלפים כמוהו,מקווה שהבנת מה שניסיתי להגיד,אני מודה שלפעמים קשה לי להבין בחורות שעושות סלקציות חזקות,ומסננות ומסננות,ובסוף עד שהן בחורות מישהו,אז זה בן אדם שלא רואה אותן ממטר,הגיוני?
אגב לא דיברתי עכשיו עליה כי אני לא מכיר אותה,אלה באופן כללי,ביי בנתיים

שלום

אני מציע לפתח את הקשר ואת ההתקרבות יותר לאט, בהדרגה, ליהנות ממה שיש בהווה ולתת לזמן להשפיע. ככל שבונים קשר לאט יותר, הוא נוטה להיות חזק ויציב יותר.
&nbsp

למעלה